منبت کاری با مقوا - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کارآفرین (/forumdisplay.php?fid=108) +--- انجمن: بانوان کارآفرین (/forumdisplay.php?fid=149) +---- انجمن: آموزش مشاغل خانگی (/forumdisplay.php?fid=155) +---- موضوع: منبت کاری با مقوا (/showthread.php?tid=10445) |
منبت کاری با مقوا - shamsa - 01-04-2014 10:26 PM سلام دوستان،منبت کاری با مقوا هم یک کار هنری بسیار زیبا و شاد است. خود من چند نمونه درست کردم و خیلی هم خوشم اومده.خیلی آسونه و وسایل کار زیادی هم نمیخواد انواع مقوا رنگی-چسب ماتیکی و یا مایع-و برای سهولت کار یک خلال دندون !!!! همین و بعد خلاقیت هم ارزونه و هم زیبا،فقط کارها و تابلو های بزرگ شاید یک هفته درست کردنش طول بکشه،اما کارت پستال ها یا زیور الات و قاب عکس ها خیلی سریع درست میشه . این هم چند نمونه عکس ![]() ![]() ![]() اینو خودم هم درست کردم،دقیقا همین جوری شده،البته رنگشو سرمه ای،آبی فیروزه ای و زرد انتخاب کردم.قشنگ شد ![]() ![]() اینا هم کارهای خودمه،البته اولین کارهامه و الان خیلی تمیز تر شده کارام،اما ازشون فعلا عکس ندارم تو سیستمم ![]() ![]() ![]() اینم با خواهرم واسه خاله ام درست کردیم،دقیقا همین شکلی در اومد.خیلی نازه ![]() و این هم آموزشش ![]() امید وارم درست کنین و لذت ببرین.البته میشه ازش درامد زایی هم کرد. کارت پستال واسه لوازم تحریریها یا کارت ولنتاین و روز پدر و مناسبتها و.... RE: منبت کاری با مقوا - هومان هرمزدی محمد آبادی - 01-04-2014 11:37 PM کارهای فوق العاده و چشم نوازی هستند. واقعا هنری ناب هستش RE: منبت کاری با مقوا - Aseman - 01-05-2014 12:54 PM ممنون دوست عزیز خیلی قشنگن !! RE: منبت کاری با مقوا - shamsa - 01-14-2014 02:27 AM سلام دوستان هنرمند این هم یک کار واسه ولنتاین.... البته هنوز یک ماه مونده،اما من از الان درست کردم،میخوام بزارم مغازه همسرم(بوتیک مردانه) واسه روز ولنتاین بده به مشتریا ![]() ![]() از ساعت 10 شب نشستم تا ساعت 12:30 پونزده تا درست کردم. فکر کنم بس باشه مثل اینکه تصویر بالا نیومد.دوباره میفرستم ![]() ![]() RE: منبت کاری با مقوا - اقاي ايـــده - 01-14-2014 01:09 PM لطفا در سايتي مثل پيكو فايل عضو بشيد و تصاوير رو در انجا اپلود كنيد(در گوگل اسمش رو جستجو كنيد- رايگان و فارسي هست اما تصاوير را تا چند ماه نگه ميدارد) تصاوير رو در سايت هاي اپلود رايگان اپلود كرديد كه بعد از چند ساعت يا چند روز حذف ميشوند. RE: منبت کاری با مقوا - shamsa - 01-14-2014 03:39 PM (01-14-2014 01:09 PM)اقاي ايـــده نوشته شده توسط: لطفا در سايتي مثل پيكو فايل عضو بشيد و تصاوير رو در انجا اپلود كنيد(در گوگل اسمش رو جستجو كنيد- رايگان و فارسي هست اما تصاوير را تا چند ماه نگه ميدارد) چشم،خود من هم همین مشکل رو دارم،الان عکس های قبلی حذف شدن ![]() RE: منبت کاری با مقوا - shamsa - 01-14-2014 04:02 PM سلام دوستان.چون عکس های قبلی پاک شدن،دوباره در یک سایت دائم آپلودشون کردم،دیگه پاک نمیشن.خیالتون راحت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() این هم کار خودم واسه ولنتاین(برا مشتریا) مغازه همسرم ![]() ![]() این هم آموزشش: ![]() RE: منبت کاری با مقوا - zhosseini81 - 02-14-2014 09:05 PM جالب بود متشکرم |