سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
در ۲ اتاق در یک مطب دندانپزشکی چه کاری انجام بدم - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+--- موضوع: در ۲ اتاق در یک مطب دندانپزشکی چه کاری انجام بدم (/showthread.php?tid=10431)

صفحه ها: 1 2

در ۲ اتاق در یک مطب دندانپزشکی چه کاری انجام بدم - borhan110 - 01-02-2014 04:23 AM

میخوام کاری که مرتبط با دندانپزشکی نباشه در اون ۲ اتاق انجام بدم..چون اولین ایده ایی که هر کس میده تجهیزات پزشکیه و من علاقه ایی بهش ندارم

از لحاظ فضایی و محیطی و محلی هم جای فوق العاده اییه و مشکلی از این لحاظ ندارم

RE: در ۲ اتاق در یک مطب دندانپزشکی چه کاری انجام بدم - مهدی 1 - 01-02-2014 11:24 AM

چنین فضایی عالی هست برای اجاره دادن به پروتز کار یا ارتودنسی
پروتز را یک مدت که وردستش باشی به صورت تجربی هم یاد می گیری و می تونی بری مدرکش را هم بگیری و خودت مشغول بشی

RE: در ۲ اتاق در یک مطب دندانپزشکی چه کاری انجام بدم - borhan110 - 01-02-2014 01:07 PM

مرسی از پاسخت.اما مثل اینکه سوالو نخوندی ( کاری که مرتبط با دندانپزشکی نباشه)

RE: در ۲ اتاق در یک مطب دندانپزشکی چه کاری انجام بدم - مهدی 1 - 01-02-2014 01:14 PM

سوالت را خوندم رفیق ، ولی راه و جواب درست همونی بود که گفتم ، دیگه تصمیم به عهده شماست که راه درست را انتخاب کنی یا ..!

موفق باشی

RE: در ۲ اتاق در یک مطب دندانپزشکی چه کاری انجام بدم - moele - 01-02-2014 01:18 PM

خدمات موبایل و تبلت و کامپیوتر طرف تا میاد کار دندونش تمام بشه مشکل موبایلش یا برنامه ای هم که نیاز داره رو موبایل نصب میشه +فروش وسایل جانبی مثل محافظ و...........

RE: در ۲ اتاق در یک مطب دندانپزشکی چه کاری انجام بدم - borhan110 - 01-02-2014 01:40 PM

اگر بخوام به کسی اجاره بدم باید به همون درامد ثابت ماهیانه(۲میلیون ته تهش ) قانع باشم که زیاد فکر جالبی نیست . چون موقعیتش جوریه که میشه بیشتر از اینا روش حساب کرد. نزدیک ۱۰۰ میلیون فقط خرج دکوراسیونش شده

RE: در ۲ اتاق در یک مطب دندانپزشکی چه کاری انجام بدم - borhan110 - 01-02-2014 03:02 PM

برای این که ذهنتون بازتر بشه یه سری از کارهایی که دوستان من پیشنهاد دادن رو میگم :

۱ـ دفتر دکوراسیون داخلی ( از ایده تا اجرا )
۲-شوی لباس زنانه ( جنس امانی ) که فکر نکنم کسی جنس بده باشه مگر بنجل
۳-شوی لوازم دکوری منزل
۴-دفتر طراحی سایت و هر کار مرتبط به طراحی که با کامپیوتر انجام میشه
۵-؟
۶-؟

این ایده ها که آبکی بود.....
فک کنین اونجا مال خودتونه.....
چی کار میکردین...

RE: در ۲ اتاق در یک مطب دندانپزشکی چه کاری انجام بدم - مهدی 1 - 01-02-2014 08:26 PM

من بودم می دادم اجاره ، می رفتم یک جای مناسب با فعالیت خودم برای خودم اجاره می کردم
هزار تا کار می شه کرد ولی خوب کلاس کاری دندان پزشکی را میاره پایین ! (از دفتر ساختمانی و تبلیغاتی و وکالت بگیر ، تا تولید و مونتاژ بردهای الکترونیکی و ... )
شما یک دکمه داری می خوای براش کت بدوزی دی:
اول شغل مورد علاقه ات را انتخاب کن ، بعد ببین می شه اون کار را اینجا انجام داد یا نه ، اگه آره که خوب هیجی ، اگر می بینی تو این مکان جواب نمی ده ، بده اجاره را رهن کامل با پولش برو یک جای دیگه که مناسب شغلت هست را اجاره کن

RE: در ۲ اتاق در یک مطب دندانپزشکی چه کاری انجام بدم - borhan110 - 01-02-2014 10:37 PM

آره درست میگی مهدی جان اما با شراایطی که من دارم اینجا برام بهترین موقعیته به ۲ دلیل :

۱- این که سرمایه ایی واسه شروع ندارم که برم جنس بخرم بریزم تو یه مغازه با این اجاره های نجومی
۲-نگرانی از بابت اجاره بها و پیدا کردن جا و این داستانا ندارم

پس باید از موقعیت استفاده که هیچی به نظرم باید گفت سوء استفاده کرد

ایده ایی که مد نظرم هست اینه که از تخصص دیگران برای ایجاد شغل استفاده کنم و یک کار گروهی که هر کس یک گوشه کارو بگیره ، انجام بدم بدون داشتن سرمایه
و فقط با اتکا به تخصص افراد

حالا اون چه کاری باشه پیشنهادش از شما

RE: در ۲ اتاق در یک مطب دندانپزشکی چه کاری انجام بدم - مهدی 1 - 01-03-2014 12:25 PM

با این شرایطی که گفتید باید شغلی را انتخاب کنید که سرمایه نخواد و بزرگترین نیاز سرمایه ایش داشتن دفتر باکلاس باشه و رفت و آمد مراجعه کنندگانش ترجیحا کم باشه

فکر می کنم دفتر نمایندگی دریافت تبلیغات روزنامه ( ترجیها همشهری ) کار خوبی برای شما باشه
10_004