سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
آموزش ویدئویی طراحی تقویم دیواری برای سال 93 - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114)
+--- انجمن: کارگاه های آموزشی کارگروه ها (/forumdisplay.php?fid=122)
+--- موضوع: آموزش ویدئویی طراحی تقویم دیواری برای سال 93 (/showthread.php?tid=10398)

آموزش ویدئویی طراحی تقویم دیواری برای سال 93 - sito - 12-27-2013 12:11 PM

در این آموزش ویدئویی یک تقویم دیواری برای سال 93 طراحی خواهد شد و شما می توانید با نحوه طراحی تقویم دیواری در محیط نرم افزار اردیبهشت آشنا شوید.

پیش نمایش ویدئو:
[تصویر: How-to-design-WallCalendar.jpg]

این ویدئو را می توانید از لینک زیر دانلود نمایید:

دانلود با فرمت wmv (حجم: 20 مگابایت)

یا:

دانلود به صورت فشرده rar (حجم: 10 مگابایت – برای گشودن فایل احتیاج به نرم افزار winrar است.)

RE: آموزش ویدئویی طراحی تقویم دیواری برای سال 93 - alma - 01-02-2014 09:28 PM

با سلام و سپاس فراوان از دوست عزیزمون و مطلب جالبشون

دوستان من بعد از دیدن نرم افزار به ذهنم رسید که چرا ما همونطور که برای شرکتها تقویم تولید میکنیم کمی اختصاصی تر برای خانواده ها و یا افراد حقیقی اینکار رو انجام ندیم؟؟
مثلا برای یک خانواده در نظر میگیریم مناسبتهای مختلف اعم از تاریخ تولدها تاریخ ازدواج و کلا مناسبتهای مختلف رو با درخواست و پیشنهاد اونا اینکارو انجام میدیم .
البته نمیدونم قیمت تمام شده ی اون کار چقد در میاد و کلا از نظر شما این ایده تا چه حد سود اوری خواهد داشت ؟و مشکلات احتمالی و هر مطلبی که به نظرتون میرسه رو خوشحال میشم بشنوم .مسئله ی مهم در اینکار گرفتن سفارش هست و اینکه مشتری برای در اختیار دادن اطلاعات و عکسها چقدر به ما اطمینان داشته باشه؟؟؟

RE: آموزش ویدئویی طراحی تقویم دیواری برای سال 93 - hesaab - 01-03-2014 02:04 AM

(01-02-2014 09:28 PM)alma نوشته شده توسط:  با سلام و سپاس فراوان از دوست عزیزمون و مطلب جالبشون

دوستان من بعد از دیدن نرم افزار به ذهنم رسید که چرا ما همونطور که برای شرکتها تقویم تولید میکنیم کمی اختصاصی تر برای خانواده ها و یا افراد حقیقی اینکار رو انجام ندیم؟؟
مثلا برای یک خانواده در نظر میگیریم مناسبتهای مختلف اعم از تاریخ تولدها تاریخ ازدواج و کلا مناسبتهای مختلف رو با درخواست و پیشنهاد اونا اینکارو انجام میدیم .
البته نمیدونم قیمت تمام شده ی اون کار چقد در میاد و کلا از نظر شما این ایده تا چه حد سود اوری خواهد داشت ؟و مشکلات احتمالی و هر مطلبی که به نظرتون میرسه رو خوشحال میشم بشنوم .مسئله ی مهم در اینکار گرفتن سفارش هست و اینکه مشتری برای در اختیار دادن اطلاعات و عکسها چقدر به ما اطمینان داشته باشه؟؟؟

سلام دوست عزیز ایده بسیار خوبی هست ولی خمونطور که گفتید بزرگترین مشکلش حذف مشتری هست10_004
مثل اینکه ویرایش نداره منظور من گرفتن سفارش سخترین کارش هست

RE: آموزش ویدئویی طراحی تقویم دیواری برای سال 93 - alma - 01-03-2014 02:33 PM

خب دوست عزیز حق با شماست اما یه راه حلی به نظرم رسید که ترجیح میدم بعد از ساختن یه نمونه برای خودم در موردش تحقیق کنم و اطلاع رسانی .
دوستانی که نرم افزاری مشابه این نرم افزار همراه توضیحات کامل برای تقویمهای جیبی دارند لطفا شی ر کنند.
متشکرم