آموزش ویدئویی طراحی تقویم دیواری برای سال 93 - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114) +--- انجمن: کارگاه های آموزشی کارگروه ها (/forumdisplay.php?fid=122) +--- موضوع: آموزش ویدئویی طراحی تقویم دیواری برای سال 93 (/showthread.php?tid=10398) |
آموزش ویدئویی طراحی تقویم دیواری برای سال 93 - sito - 12-27-2013 12:11 PM در این آموزش ویدئویی یک تقویم دیواری برای سال 93 طراحی خواهد شد و شما می توانید با نحوه طراحی تقویم دیواری در محیط نرم افزار اردیبهشت آشنا شوید. پیش نمایش ویدئو: ![]() این ویدئو را می توانید از لینک زیر دانلود نمایید: دانلود با فرمت wmv (حجم: 20 مگابایت) یا: دانلود به صورت فشرده rar (حجم: 10 مگابایت – برای گشودن فایل احتیاج به نرم افزار winrar است.) RE: آموزش ویدئویی طراحی تقویم دیواری برای سال 93 - alma - 01-02-2014 09:28 PM با سلام و سپاس فراوان از دوست عزیزمون و مطلب جالبشون دوستان من بعد از دیدن نرم افزار به ذهنم رسید که چرا ما همونطور که برای شرکتها تقویم تولید میکنیم کمی اختصاصی تر برای خانواده ها و یا افراد حقیقی اینکار رو انجام ندیم؟؟ مثلا برای یک خانواده در نظر میگیریم مناسبتهای مختلف اعم از تاریخ تولدها تاریخ ازدواج و کلا مناسبتهای مختلف رو با درخواست و پیشنهاد اونا اینکارو انجام میدیم . البته نمیدونم قیمت تمام شده ی اون کار چقد در میاد و کلا از نظر شما این ایده تا چه حد سود اوری خواهد داشت ؟و مشکلات احتمالی و هر مطلبی که به نظرتون میرسه رو خوشحال میشم بشنوم .مسئله ی مهم در اینکار گرفتن سفارش هست و اینکه مشتری برای در اختیار دادن اطلاعات و عکسها چقدر به ما اطمینان داشته باشه؟؟؟ RE: آموزش ویدئویی طراحی تقویم دیواری برای سال 93 - hesaab - 01-03-2014 02:04 AM (01-02-2014 09:28 PM)alma نوشته شده توسط: با سلام و سپاس فراوان از دوست عزیزمون و مطلب جالبشون سلام دوست عزیز ایده بسیار خوبی هست ولی خمونطور که گفتید بزرگترین مشکلش حذف مشتری هست ![]() مثل اینکه ویرایش نداره منظور من گرفتن سفارش سخترین کارش هست RE: آموزش ویدئویی طراحی تقویم دیواری برای سال 93 - alma - 01-03-2014 02:33 PM خب دوست عزیز حق با شماست اما یه راه حلی به نظرم رسید که ترجیح میدم بعد از ساختن یه نمونه برای خودم در موردش تحقیق کنم و اطلاع رسانی . دوستانی که نرم افزاری مشابه این نرم افزار همراه توضیحات کامل برای تقویمهای جیبی دارند لطفا شی ر کنند. متشکرم |