واردات لوازم برقی از عراق - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: راه های کسب درآمد در دنیا (/forumdisplay.php?fid=5) +--- موضوع: واردات لوازم برقی از عراق (/showthread.php?tid=10392) صفحه ها: 1 2 |
واردات لوازم برقی از عراق - saeedhashemi1371 - 12-26-2013 07:54 PM سلام به همه دوستان این ایام که مصادف با اربعین بود خیلی از ایرانی ها رفتن عراق و برگشتن(خوش به حالشون) یکی از دوستام هم رفته بود دیروز اومد . امروز که رفتم اونجا یه اره برقی خریده بود مثل فیلم اره خیلی بزرگ بود میگفت صد دلار گرفته و تو ایران حداقل 800 تومن میخرن...... میگفت بقیه لوازم برقی هم اونجا همین جور ارزون هستش.......... میخواستم بدونم برای واردات از اونجا چه شرایطی لازمه؟ تا حالا کسی از اونجا جنس وارد کرده؟ برا فروش این محصولات که ضمانت و گارانتی نداره به مشکل نمیخوریم؟ و................ خلاصه هر اطلاعاتی که دارین در اختیار بزارین ممنون میشم... فک کنم بحث خوبی بشه. راستی شنیدم اکثر گوشی های بازار تهران رو هم از اربیل و سلیمانیه عراق میارن به خصوص آیفون ها رو . اگه تو این مورد هم اطلاعات دارین بگین........ RE: واردات لوازم برقی از عراق - مهدی 1 - 12-26-2013 10:45 PM قاچاق بتونی بیاری ، هر چی بیاری خوبه ولی قانونی خیلی هاش را نمی تونی ، اونهایی هم که می شه از چین مناسب تر می شه خرید کرد RE: واردات لوازم برقی از عراق - saeedhashemi1371 - 12-27-2013 11:55 AM (12-26-2013 10:45 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: قاچاق بتونی بیاری ، هر چی بیاری خوبه برای واردات چه مجوز هایی لازمه؟ شما از چین تا الان واردات داشتی؟ چی آوردی؟ RE: واردات لوازم برقی از عراق - مهدی 1 - 12-27-2013 12:05 PM مجوز خاصی نیاز نیست ، چون به راحتی می شه از کارت بازرگانی شخص دیگه استفاده کرد اگرکالا استاندارد اجباری نیاز داشته باشه ، باید قبل از واردات استاندارش را بگیری ، جدیدا باید هر کالا کد بگیره که من نمی دونم روالش به چه صورته یک سری کالاها هم کلا ممنوع هست به دلیل تولید داخل ، یا اولویت ها و .. RE: واردات لوازم برقی از عراق - مهدی 1 - 12-27-2013 12:46 PM (12-27-2013 12:42 PM)ebrahim.ev نوشته شده توسط:(12-26-2013 10:45 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: قاچاق بتونی بیاری ، هر چی بیاری خوبه متاسفانه نمی شه چشممون را نسبت به واقعیت های اقتصادی جامعه بست ، چیزیه که واقعیت داره ، چه ما خوشمون بیاد و چه نیاد ![]() RE: واردات لوازم برقی از عراق - moele - 12-27-2013 01:23 PM طبیعتا هرچی رفته عراق از چین رفته پس کسی بخواهد عمده بخره از چین بخره ارزون تره .اگر هم مثل پوشاک از ترکیه اومده باشه خوب بازم از خود ترکیه بخره ارزون تره پس به غیر از راه های غیر قانونی به نظر ارزش واردات نداره RE: واردات لوازم برقی از عراق - saeedhashemi1371 - 12-27-2013 09:11 PM رفتن به چین یه دردسر داره خرید از اونجا یه دردسر دیگه چون شنیدم اکثر چینی ها انگلیسی بلد نیستن... راستی شنیدم واردات از چین هم طولانی هستش از بچه ها اگه کسی از چین جنس آورده میشه بگه چی آورده و قیمتش چند در اومده؟ کی و چجوری آورده؟ چقد طول میکشه؟ در ضمن فک میکنم یه مشکل خیلی بزرگ تو انجمن هست و اون کلی گویی بچه ها هستش به نظرم اگه موردی بگین و به جزئیات بیشتر بپردازیم بهتر بشه! RE: واردات لوازم برقی از عراق - انضباط - 02-09-2014 12:29 AM دوستان واقعا این تاپیک در مورد اظهار نظر قاچاق کالاست ؟ عزیزی سوالی پرسیدند ، کاربری هم از دیدگاه خودشون جواب دادند . لطفا این مسئله قاچاق رو ادامه ندهید ! پست های نامربوط حذف شدند RE: واردات لوازم برقی از عراق - jamalshahla - 02-09-2014 12:50 AM (02-09-2014 12:29 AM)انضباط نوشته شده توسط: دوستان واقعا این تاپیک در مورد اظهار نظر قاچاق کالاست ؟ به نظر من گفتن واقعیت میتونه مهمترین دلیل موفقیت این تالار گفتگو باشه وگرنه خود سانسوری وخود فریبی یا به دور از شما دیگر فریبی و شعار دادن نتیجه ای جز بدبخت کردن و احیانا ورشکست کردن کسایی که به این انجمن اطمینان میکنند و در نهایت شکست انجمن نتیجه ای نداره اما در مورد موضوع انجمن دوستان میشه به من صفر کیلومتر لطف کنن بگن چطور میشه کارت بازر گانی گرفت؟ دوم اینکه آیا مسئول فروش و یا صادر کردن محصولاتی مثل شامپو یا محصولاتی که در ایران از فراوردهای نفت هستند به عراق میتونه سود آور باشه؟ RE: واردات لوازم برقی از عراق - یوسف خادم پیر - 02-09-2014 01:07 AM سلام. من واسه دیدن اقوام ویه سری کارا معمولا هر ماه یه بار میرم کردستان عراق. دوستان اینجوری هام که میگید نیست.اینکه یکی بیادیه چیزایی رو بیاره هر دونش 400تا600تومن سود کنه. بعضی چیزاهستند که قیمتشون متفاوته با ایران ومیتونه باواردات عمده سود خوبی داشته باشه. یکیش وسایل برقیست(البته نه همشون)برای مثال تلوزیونledیاlcdهردونش نهایتا100تا150تومن با ایران قیمتشون فرق داره. خوب آدم نمیاد10تابیاره یا20تا کمه کمش باید60تا70تابیاره که سوداورباشه.خوب حساب کنید65تا2ملیون تومنی(کمه کمش)میشه130تومن.حالا بگزریم از خردکردنش توایران ومجوزهمه روزه هم نمیتونی اینکارو بکنی(سرمایه میخواد وباید جنسات آب بشه تا بتونی بازم بیاری) البته این یه مثال ساده بود وقیمت ها واقعی نبودند. خیلی ها از شنیدن کلمه ی صادرات و واردات خوششون میاد وفکرمیکنندهمیشه ورود به این کار ساده وبسیار سود آوره ولی هرگز اینطوری نیست.من تازه میخوام یه مجوز بگیرم اونم نه واسه واردات بلکه واسه صادرات(که باید راحت تر مجوز بدند)الانه 1.5ماهه الافشم هیچی هم جواب نگرفتم(شیطونه میگه برم تو کار قاچاق) درضمن بعضی هافکرمیکنندکارقاچاق همیشه خلافه واینجوری جاافتاده ولی اگه یه کمی واقع گرایانه باشیم میبینیم که از اونطرف چندیدن ملیون نفردارن از اون نون میخورند(یکیش واردات تانا کورا هستش) وهمچنین باعث شده که بعضی از کالاهای اصلی وارد بشن وهم اینکه قیمت ها تو شهرهای مرزی بیادپایین اگه توجه کرده باشین شهربانه که همش 5کیلومتر با عراق فاصله داره مرکزتلوزیون هستش وقیمتاشون با پایتخت گاهی اوقات 500هزارتومن فرق میکنه البته تلوزیون های بالای6تومن. صرفن جهت اصلاع میگم: البته کارقاچاق چون غیره قانونیه نمیتونه با حجم زیاد انجام بشه یعنی نمیشه یه تریلی تلوزیون قاچاق کرد.تو مرز ها گروههایی هستن به اسم (کول بار.تو مایهای افرادی هستند که شب ها بااسب بار رو جابه جا میکنند). اگه جنس داشته باشی که صادرش کنی میتونی بسهپاریش به اونا بارتو100درصدتضمینی اونور تحویل میدن(هم واردات هم صادرات) من وقت بانه بودم میدیدم افراد با اسب کولر گازی پکیج یخچال (سیگارهای گران قیمت مثل مالبرو وونیستون) وتلوزیون رو توشب جابه جا میکردن. بعضی چیزاهم هست که اینجا ارزونه ولونجاگرونه مثل موادخامومواد غذایی. دوستانی هم کم قسط جدی واردات رودارن از عراق میتوننداز شهرخودشون یه سره بیان مهاباد(ازدورترین نقطه ایران کمتر از 75تومنه با اتوبوس)واز مهاباد هم میتونندبا35تومن برن اربیل یا سلیمانیه. اگه کسی اومد قدمش رو چشه من خودم مهابادم راهنماییش میکنم. اگه اومدین پاسپورت یادتون نره. باسپاس |