سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
[split] بازاریابی محصولات تولید کنندگان وارد کنندگان - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36)
+--- موضوع: [split] بازاریابی محصولات تولید کنندگان وارد کنندگان (/showthread.php?tid=10361)

[split] بازاریابی محصولات تولید کنندگان وارد کنندگان - koruosh - 12-06-2013 03:09 PM

(12-22-2013 11:31 AM)نیلی نوشته شده توسط:  1.یکی از ایده هام اینکه ماشینمونو بفروشیم و سرمایه کار جدید کنیم،الیته حدود 15میلیون میشود
2.تولید کرم خاکی و کود های گیاهی از این طریق(با احتساب شریک کاری یا شروع در ابعاد کوچک)
3.راه اندازی حرفه تخصصی همسرم بطور جدا گانه ومستقل
3.تهیه یه وسیله بازی و احداث در پارک یا ساحل (البته این درامد فصلی میباشد)
4.همکاری وسرمایه گذاری با یکی از دوستان در شروع کار جدید خانه بازی کودک
4.واین ایده اخر هم در مورد پرورش مرغ و خروسهای زینتی که از این سایت ایده برداشتم ،اما نمیدانم چقدر درامد داره؟

لطفا دوستان صاحب نظر راهنمایی کنید
نمیدونم کدوم کار؟؟؟؟؟؟
نمیدونم این ریسک رو بکنیم یانه ؟چون هنوز بابت ماشین هم بدهکاریم
من واقعا ازوقتی که به هدر دادم پشیمونم
و اینکه همسرم متخصص ماهر در زمینه کامپیوتر و تعمیرات پرینترو فکس و ...در منطقه است اما هنوز زیر دست شخص دیگه ای کار میکنه و درصدی حقوق میگیره !!!!!اما جرات ریسک نداره
البته سرمایه ای هم نداره اما من بهش پیشنهاد دادم ماشینش رو بفروشه و برای خودش یه جائی رو اجاره کنه و مستقل شه ،اما خودمم میترسم چون اگه گره ای توی کاش بیوفته منو مقصر میدونه چون پیشنهاد من بوده؟؟؟؟؟؟
دوم اینکه پدر همسرم یه باغ حدود 5000متری داره که فقط 3تا خونه درش هست و ماهم همینجا سکونت داریم اما هیچ استفاده ای از زمین نمیشه
از شهر حدود 20کیلومتر فاصله داریم و فقط هزینه رفت وامد میکنیم بدون هیچ درامدی!!!!!!!
من همیشه ایده های زیادی داشتم اما همسرم اولین جمله اش نه بوده
به خوردن اب و نون خالی هم راضی بوده و اصلا جرات ریسک نداشته
زمین برای پدر همسرمه و بدون اجازه ایشون نمیتونیم کاری انجام بدهیم و ایشون هم ریسک پذیر نیستند
اما من باید یه کاری انجام بدهم

در زمینه کامپیوتر من اصلا کاری انجام نداده ام
و چون پسرمم کوچیک بود وقت هیچکاری رو نداشتم
اما به لطف خدا دیگه بزرگ شده و وقتشه منم یه کاری انجام بدهم
اما مهارتی در زمینه کامپیوتر ندارم فقط درس خوندیم و درسامونو پاس کردیم .....متاسفانه
33بار بازدید و لی 1 نظر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیروز به این نتیجه رسیدم که چون ما دریک منطقه ساحلی زندگی میکنیم مشاغل فصلی هم خوبه
اما به دنبال یه ایده جدیدم
یه کاری که بتوان لب ساحل انجام بدهم و درامد کسب کنم
یک نوع کار جدید و متفاوت
مثلا در چند سال اخیر در فروشگاهها و پارکها روی صورت بچه ها نقاشی میکشند و عکس میاندازند
یه همچین چیزی ولی از نوع ساحلی

شاید همون عکاسی و چاپ لب ساحل ؟؟؟؟نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟

RE: [split] بازاریابی محصولات تولید کنندگان وارد کنندگان - کژال - 11-02-2016 12:43 PM

سلام هیچ وقت از ریسک کردن نترس.شما که شوهرت توتعمیر کامپیوتر وپرینر ماهرهپس چرابرایکی دیگه کار نمیکنه.این کار سرمایه زیادی نمیخواد فقط مهارت میخواد ویه مغازه اجاره ای ویه کم هم تبلیغات .تا یه کلینیک تعمیرات کامپیوتر وپرینتر راه بندازه.پس چرا برا یکی دیگه کارکنه که اون سودش روبخوره باشوهرت حرف بزن .بهش دلگرمی بده.بگو اگرخدای نکرده کارت نگرفت که من صددرصدمیدونم میگیره هیچ سرمایه ای از دست نمیده.فقط بهش دلگرمی بده تا بتونه پیش بره وقتی اشتیاق تو روببینه دلش گرم میشه.امیدوارم به زودی خبر موفقیت خودت وشوهرت روبشنوم