سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
سریال خانه ای روی تپه... - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36)
+--- موضوع: سریال خانه ای روی تپه... (/showthread.php?tid=10358)

سریال خانه ای روی تپه... - m-jalalvand - 12-21-2013 11:09 AM

سلام.خسته نیاشید دوستان گلم. اول یه معذرت خواهی بکنم از دوستانی که در این مدت دوری من از انجمن ، پیام و سوال خصوصی گذاشته بودند که عذرخواهی میکنم و امیدوارم شرمنده دوستان نشم.فکر نمکینم تا سال آینده بتونم مدت زیادی در انجمن حضور داشته باشم و گهگاهی چند دقیقه ای در انجمن حضور خواهم داشت. دیشب ، با اتمام سریال خانه ای روی تپه ، بسیار خوشحال شدم از اینکه صدا و سیمای ما ، بعد از این همه داستان عشقی و دراماتیک و صد البته داستانهای صد من یه غاز کشوره کره ، اومد و یکبار سریالی با مضمون کارآفرینی ساخت.سریالی که در اون با تمام سادگی و استفاده از همه عناصر طبیعی فکر میکنم مضمون و خواسته تهیه کننده رو به خوبی بیان کرد و امیدوارم تدارم این حرکت ها رو در تهیه کننده های دیگه سیما نیز به وفور ببینیم. داستان از اونجایی شروع میشه که رسول (که پدرش چند وقت پیش فوت نموده است) با اراده آهنین خود سعی در بازسازی خانه اجدادی خود نموده و با تلاش دوستان خود این خانه مخروبه را به محلیمطلبی برای گردشگران ایرانی و خارجی تبدیل میکند.سکانس آخر فیلم نیز ، صحنه ای عالی از تجسم خلاق و قانون جذب را بیان نمود که در ان رسول در کنار فرماندار ، با ساخت یک ماکت شهرک تفریحی ، بیان میکند که هدف بعدی وی ، ایجاد یک شهرک توریستی است و ... امیدوارم دوستان نیز این سریال را تماشا کرده باشند و از قدرت اراده و هدف گذاری صحیح و سپس عمل به تجربیات خوبی دست پیدا کنند.یادمان باشد که خیلی از ماها (اشاره مستقیم به خودم) به زیبایی صحبت میکنیم اما وقتی پای عمل به میان میرسد خیلی زود جا میزنیم و دست از عمل میکشیم.انشالله در اینده ای که فکر نمیکنم خیلی دور باشد تایپیک " چند برابر کردن پول " را در کارهای عملی خودم ایجاد خواهم کرد.من به شدت (کاملا یک نظر شخصی است) از موضوع " دو برابر کردن پول " مخالفم.این موضع شاید در مرحله های پایین جواب دهد و لی در مراحل بالا تقریبا برای خیلی ها غیر ممکن است.شاید چند برابر سود عایدتان شود ، شاید پول خوبی نصیبتان شود ولی دو برابر خیر.نمیخواهم این قانون را کنسل کنم چون خیلی قبلها ف متن کامل کتاب را به زبان انگلیسی خوانده بودم و درک کرده بودم... در پایان از همه دوستان خواهش میکنم هرگونه نتیجه و برداشتی از این فیلم داشتند را بیان فرمایند تا دوستان تجربه وافی و کافی را از صحبت های دوستان بدست آورند هرچه هست از بزرگواری دوستان به بنده بوده است و هیچ راستی خبردار شدم محسن قلی زاده از انجمن محروم شده اند.حیف است.دوستان خوب انجمنی و همراه انجمنی حیف است دلخوری از انجمن داشته باشند.امیدوارم با وساطت دوستان ، محرومیت ایشان حذف شود .... یا علی