سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
یک شرکت تو خیابان جمهوری داشته باشید چه کار می کنید. - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: روش های رایگان شروع کسب و کار شخصی (/forumdisplay.php?fid=32)
+--- موضوع: یک شرکت تو خیابان جمهوری داشته باشید چه کار می کنید. (/showthread.php?tid=10350)

یک شرکت تو خیابان جمهوری داشته باشید چه کار می کنید. - borzoo2 - 12-20-2013 02:34 PM

سلام
یک شرکت تو خیابان جمهوری به من داده شده با سه خط تلفن و اینترنت و فول امکانات.
فعالیتی که دارم کار در امور تبلیغات هست دنبال یک پیشنهاد کاری جدید حتی خارج از شغل خودم یا روشی برای ارتقاء کارم تو تبلیغات میگردم!؟ 8 ماه فرصت دارم!!
هرکسی پیشنهادی داره برای رونق کاری من یا برای هر نوع کار دیگه کمک کنه!
در ضمن شراکت کاری هم میکنم.

RE: یک شرکت تو خیابان جمهوری داشته باشید چه کار می کنید. - blacknight19 - 12-20-2013 03:25 PM

دوست عزیز جمهوری مرکز فروش آلات موسیقی است - چرا تو این زمینه فعالیت نمیکنید - درآمد بالایی داره .

RE: یک شرکت تو خیابان جمهوری داشته باشید چه کار می کنید. - rasoul.es1989 - 12-20-2013 09:15 PM

شركت يا دفتر اداري !؟
چرا ٨ ماه ؟

RE: یک شرکت تو خیابان جمهوری داشته باشید چه کار می کنید. - borzoo2 - 12-20-2013 11:11 PM

(12-20-2013 09:15 PM)rasoul.es1989 نوشته شده توسط:  شركت يا دفتر اداري !؟
چرا ٨ ماه ؟
حق با شما بود درست قید نشده بود دفتر اداری هست. 8 ماه رهن کامل هست و تحت اختیار من گذاشته شده.

RE: یک شرکت تو خیابان جمهوری داشته باشید چه کار می کنید. - rasoul.es1989 - 12-20-2013 11:46 PM

يكي از اصول در تجارت اعتمادِ
شما مكانتون ثابت نيست ، ممكنه بعد از ٨ ماه جابه جا بشيد ، يا اينكه دفتري ديگه در كار نباشه ....
در هر كاري طرف معامله چطور به شما اعتماد پيدا كنه وقتي مكان ثابتي نداريد ؟
و نكته بعد اينكه شما هر كاري رو كه بخواهيد شروع كنيد ، زمان ميبره تا اصطلاحاً كارتون رو غلطك بيفته و مشتري پيدا كنيد.
تخصص خودتون چيه ؟