ایده ای خام! - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: ایده ای خام! (/showthread.php?tid=1035) |
ایده ای خام! - kimyya - 10-10-2011 08:37 PM خانم ها اقایون سلام وقت همگی خوش پسر خاله ای دارم که وارد کار تاسیسات ساختمانی شده و کارش نصب لوله های پلی اتیلن هستش.البته اگر درست متوجه شده باشم درست بیان کرده باشم تو مدت یک ماهی که من در جریان قضایا بودم متوجه شدم این کار گرها همیشه 8شون گرو 9 و هیچوقت پولشونو درست و به موقع نمیگیرن و باید همش با کلی التماس پول بگیرن. بفکرم رسیده یه شرکتی تاسیس کنم که این کار گرهارو دور هم جمع کنه و از همه ی مهارت های ساختمان سازی در خودش بگنجونه و با قرار داد و ... این قشر رو حد اقل تو شهر خودم و استان خودم سازمان دهیهی کنیم که بتونن به موقع پولشونو بگیرن. ولی نمیدونم باید از کجا شروع کنم ؟عملی هست؟ مجوز چه جوری بگیرم ؟چه قدر زمان میبره ؟من که اصلا رشتم حقوق هست میتونم وارد این حیطه بشم؟ البته چند تا هدف هم پشت این هدف بعد از موفقیتم دارم که یکیش صندوق انجمن هستش. هنوز ایدم خام و نپخته است ولی خواستم از ابتدای کار با مشورت پیش برم که زمان پرت کمتر باشه هزینه زمانی زیاد نداشته باشم و انرژیمو هدفمند پیش ببرم. لطفا راهنمایی بفرمایید RE: ایده ای خام! - 3ObHaN - 10-10-2011 09:27 PM يه نظر من اينجا تعاوني عام بهتون كمك ميكنه ... در ضمن من به گوزينه ي ( به قول بايرام تو اخراجي ها ) 5 راي دادم . RE: ایده ای خام! - jahanagahi - 10-10-2011 10:17 PM (10-10-2011 08:37 PM)kimyya نوشته شده توسط: خانم ها اقایون سلام وقت همگی خوش کیمیا خانم عزیز: این مسئله با تاسیس شرکت امکان ندارد.تنها کاری که میتوانند انجام دهند شکایت به اداره کار است که از ترس بیکار شدن این حرکت را هم انجام نمی دهند.ضمنا الان شرکتهای تاسیس شده اند که فقط وظیفه معرفی افراد را به جاهائیکه استخدامی دارند معرفی کرده و حقوق یکماهه آنا را میگیرند و هیچ مسئولیت دیگری ندارند. RE: ایده ای خام! - pulaki - 10-11-2011 10:19 AM ايده شما قابل تحسين است چرا كه كمك به ديگران در مسير موفقيت مارا هم در همان مسير پيش ميبرد و راه رسيدن به مقصد را كوتاهتر ميكند اما ميبايست با هماهنگي و برنامه ريزي دقيق اقدام كرد تا از اتلاف و قت و هزينه جلوگيري شود موفق باشيد RE: ایده ای خام! - jahanagahi - 10-11-2011 06:26 PM شروع حرکت همیشه سخت بوده با انبوهی از سئوالات دیوار ذهنی. در مسیر حرکت با داشته های تفکر مثبت شیرین ترین دوران زندگی است و رسیدن به هدف اول , این شیرینی را دو برابر میکند. آیا می شود حرکت کرد؟(این جمله دیوار ذهنی است.) بله می شود. عالی هم می شود.(این جمله خرد کردن دیوار ذهنی است.) RE: ایده ای خام! - papuon - 10-11-2011 10:07 PM با سلام خانم کیمیا من خودم شغلم ساختمانیه در قسمت های مختلفش .این مساله ای که شما فرمودید صد در صد درسته .من خودم تو این 20 سالی که تو اجرای ساختمان هستم با شرکت ها و آدم های زیادی قرارد اد بستم که متاسفانه بعضی ها پای بند به قول و قرار شون نیستند تازه اگه قرار داد ی نو شته شده باشه !همین الان من برای یک شرکت کارکرده ا م مدت 2سال هست که کاررو تحویل دادم ولی متاسفانه 6میلیون تومان منو هنوز ندادن. بدون هیچ بهانه ای .فقط با دروغ و وعده دادن وامروز و فردا کردن.همانطور که آقای قربانیان گفتند تنها را شکایت به اداره کار هستش .که البته شر طش داشتن قرارد اد رسمیه. و گرنه ترتیب اثر نمیدن.تازه بعد از شکایت هم کلی مسایل پیش میاد چون آدم در حین کار بر اساس اصل اعتماد جلو میره برای همین خیلی از مساییل مثل دستور کارها و تحویل ها و اجرای نقشه ها رو به صورت شفاهی انجام میده که همین مسائل تو برنامه شکایت هم خلل ایجاد می کنه چون اونکه از ش شکایت شده به هر طریقی میخوا د از دادن پول طفره بره از همین نقطه ضعف ها استفاده می کنه . این ایده ای که شما دارید خیلی ها دارند اجرا می کنند ولی برای پول خودشون.نه به خاطر کارگر اگر جنابعالی مثل بقیه برای این قضیه حساب بانکی باز نکرده باشید ایده خوبیه .وبرای ابتدا هم میتونید یک وبسایت ایجاد کنید که در اون تمام مواد قانونی مرتبط با این قضیه رو اونجا برای استفاده عموم بگذارید البته بسیار جامع.ویک تالار گفتگو هم میتوان در کنار این سایت ایجاد کرد همچنین یک قسمت پرسش و پاسخ. موفق باشید RE: ایده ای خام! - 3ObHaN - 10-11-2011 10:44 PM حالا اينكه خوبه ،600 ميليون تومن ،دقت كنيد 600 ميليون تومن پول رو سه ساله ندادند . يارو اومده با بولدزر كار كرده ،بعد به اميد اين 600 تومن رفته شركت زده و كار گرفته ! زندگيش بهم ريخته ... |