روش تبليغ تدريس خصوصي - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +---- انجمن: کسب و کار اینترنتی (/forumdisplay.php?fid=129) +---- موضوع: روش تبليغ تدريس خصوصي (/showthread.php?tid=10337) |
روش تبليغ تدريس خصوصي - Math19 - 12-18-2013 09:12 PM سلام من كارم تدريس خصوصي رياضيات هست ولي نمي دونم به چه روشي بايد تبليغ كنم. مي خواستم در اين مورد مرا راهنمايي كنيد. RE: روش تبليغ تدريس خصوصي - mehdi62 - 12-21-2013 07:49 PM ظاهرا روشی که بیشتر استفاده میشه پخش تراکت هست. حتما خوب جواب داده پس شما هم امتحان کن. RE: روش تبليغ تدريس خصوصي - هومان هرمزدی محمد آبادی - 12-21-2013 09:19 PM جلسه اول به صورت رایگان و یا از جلسه اول فیلم برداری کن و تویه آپارات اپلود کن و در سایتها و انجمن های مرتبط تبلیغ کن و لینکش رو بذار. تویه انجمن های مرتبط به سوالات بچه ها جواب بده و در امضات لینک فیلم رو بذار. اگه کارت خویه باشه مطمئن باش که وقت نداری حتی بیای انجمن میلیاردرها من همینجوری کلی دانشجو برای برنامه نویسی avr و plc گرفتم ولی دانشگاه قبول شدم و وقت برای تشکیل کلاسها پیدا نکردم |