سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
مشاوره برای شروع کار - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: نظر شما چیست؟ (/forumdisplay.php?fid=123)
+--- موضوع: مشاوره برای شروع کار (/showthread.php?tid=10327)

مشاوره برای شروع کار - barish_200939 - 12-18-2013 11:41 AM

با سلام خدمت دوستان

من تو نظرم هست یک فروشگاه پوشاک راه بندازم، البته فروش لباس زیر رو در نظر گرفتم. برای اول کار نمیخوام خرید زیاد کنم.
میخوام از شما راهنمایی بخوام که از کجا شروع کنم! خریدهام رو از کجا انجام بدم؟ بودجه ای که در نظر گرفتم ۷-۸ تومن هست. ساکن ارومیه هستم آیا بهتره خرید هام رو از تهران انجام بدم!؟ اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.

RE: مشاوره برای شروع کار - soshiant - 12-18-2013 02:25 PM

فکر کنم رو جنس ترک کار کنید بهتر نیست؟
با توجه به اینکه نزدیک مرز هم هستید.
بعد اونا رو بیارین تهران بفروشید.
اگر ماشین داشته باشین که خیلی به صرفه تره

RE: مشاوره برای شروع کار - تنگسیر - 12-21-2013 07:54 AM

دوست عزیز شما از سرمایه و موهبتی که خداوند بهتون داده غافلید و
تازه بدنبال منبعی برای خرید پوشاک زیر در کشور هستید .
بهترین و ارزانترین پوشاک که وارد کشور میشه از کنار شهر و مرز شماست و
کل ایران رو داره ساپورت میکنه و شما غافلید .
اکثریت لباس زیر باکیفیت و مد روز بازار تهران از ترکیه وارد میشه

RE: مشاوره برای شروع کار - barish_200939 - 12-21-2013 04:49 PM

(12-21-2013 07:54 AM)تنگسیر نوشته شده توسط:  دوست عزیز شما از سرمایه و موهبتی که خداوند بهتون داده غافلید و
تازه بدنبال منبعی برای خرید پوشاک زیر در کشور هستید .
بهترین و ارزانترین پوشاک که وارد کشور میشه از کنار شهر و مرز شماست و
کل ایران رو داره ساپورت میکنه و شما غافلید .
اکثریت لباس زیر باکیفیت و مد روز بازار تهران از ترکیه وارد میشه

با تشکر از راهنماییتون.

RE: مشاوره برای شروع کار - barish_200939 - 12-21-2013 04:56 PM

با تشکر از دوستان

من چون نمیتونم برای خرید خارج کشور برم، باید از داخل کشور خرید کنم. و با این اوضاع فکر کنم از طرفهای مرز خرید کنم بهتر میشه.

RE: مشاوره برای شروع کار - A L i - 12-21-2013 06:51 PM

دوست من احتیاجی به رفتن به خارج از کشور نیست
کافی هست که یه دور بزنید و با دو نفر مشورت کنید انقدر هستند که کالا را تا اونجا میارند و شما می تونید از اونها خرید کنید

اما اول قیمت ها را با تولیدی های تهران و شهر خودتون مقایسه کنید
چون شنیدم قیمت های اجناس ترکیه دیگه به صرفه نیست

RE: مشاوره برای شروع کار - عبدالله پور - 08-29-2015 08:27 PM

barish_200[size=medium نوشته شده توسط:
939' pid='118330' dateline='1387350674']
با سلام خدمت دوستان

من تو نظرم هست یک فروشگاه پوشاک راه بندازم، البته فروش لباس زیر رو در نظر گرفتم. برای اول کار نمیخوام خرید زیاد کنم.
میخوام از شما راهنمایی بخوام که از کجا شروع کنم! خریدهام رو از کجا انجام بدم؟ بودجه ای که در نظر گرفتم ۷-۸ تومن هست. ساکن ارومیه هستم آیا بهتره خرید هام رو از تهران انجام بدم!؟ اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.

دوست عزیز سلام . پیشاپیش برایت آرزوی موفقیت میکنم. در پاسخ به سوال شما که ایا از تهران خرید کنید یا نه؟ دوست عزیز: عمده فروشان تهران خودشان از کجا خرید میکنند؟؟ این سوالیه که خودت باید جوابشو پیدا کنی چون در حین تحقیق برای پیدا کردن جواب این سوال اطلاعاتی پیدا میکنی که قطعا برایت مفید است . و اما نظر من: پیشنهاد میکنم لباسها رو چه لباس زیر چه لباس رو , از ( درگهان ) خرید کن. به هیچ وجه از کیش خرید نکن. چون سود نمیکنی. بودجه ای که داری برای خرید از درگهان نه تنها کم نیست که خیلی هم عالیه برای شروع کار. البته هزینه ی بلیط . گمرک . خوراک . و اقامتگاهت رو هم در نظر داشته باش. که اگر این هزینه ها رو از روی اصل سرمایت بدی , باز هم سرمایت برای استارت کار خوبه . در طی سفرت سعی کن اولا به هیچکس اعتماد نکنی و جنسهایی که خرید کردی رو پیش هیچکس امانت نذاری دوما سعی کن رد یک روز تمام خریدت رو انجام بدی تا در هزینه ی محل اقامت و خوراک صرفه جویی بشه . سوما سعی کن با بقیه ی اشخاصی که به درگهان برای خرید آمده اند همصحبت بشی و راه و چاه را یاد بگیری ولی فقط در حد راهننمایی گرفتن به هیچ وجه به هیچکس چه زن چه مرد اعتماد نکن.و کاملا هوشیار باش. امیدوارم خداوند به کارت برکت بده. موفق باشی

[/size]

RE: مشاوره برای شروع کار - مریم28 - 10-12-2015 12:06 AM

سلام وقت بخیر
میخاستم علاوه بر شغلی که دارم یه شغل دوم هم داشته باشم اما کار برای خودم باشه درواقع مدیریت و شغلم برای خودم باشه
اما هیچ پیش زمینه ای ندارم ونمیدونم چه کاری رو پیاده کنم
درکل من ازکجا شروع کنم و چیکارکنم ؟
ممنون میشم دراین مورد راهنماییم کنید
باتشکر