کسی که نه شغل داره نه معرف میتونه دسته چک بگیره ؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش خرید - فروش و سپرده گذاری (/forumdisplay.php?fid=8) +--- انجمن: سپرده گذاری در موسسات و بانک ها (/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: کسی که نه شغل داره نه معرف میتونه دسته چک بگیره ؟ (/showthread.php?tid=10326) |
کسی که نه شغل داره نه معرف میتونه دسته چک بگیره ؟ - theboy - 12-18-2013 02:42 AM دورد من قصد دارم یه کارگاه کوچیکی بسازم و برای ساخت و ساز دسته چک میخوام کسی که هیچ مدرک شغلی نداره و حتی معرف هم نداره میتونه یه دسته چک بگیره ؟ 15 تومن هم سرمایه دارم برای باز کردن حساب یه راهی جلو پام بذارین RE: کسی که نه شغل داره نه معرف میتونه دسته چک بگیره ؟ - مهدی 1 - 12-18-2013 09:18 AM معرف که 100 درصد می خواد ، ولی خود کارمند بانک (همون شخصی که چک صادر می کنه ) همم معمولا 200 300 می گیره معرفتون می شه ، البته می گه به کسی می دم !! مدرک شغلی هم باید از یک جا جور کنید دیگه حالا صوری هم شد طوری نیست ، فقط اینکه چک خیلی خطر داره ، مواظب وسوسه هاش باشید RE: کسی که نه شغل داره نه معرف میتونه دسته چک بگیره ؟ - حمید رضا غ - 12-18-2013 10:58 AM آره متاسفانه معرف میخواد من خودم حدود 7-8 ماه طول کشید تا معرف پیدا کنم البته هنوز موفق به افتتاح حساب نشدم. جدیدا اکثر بانک های دولتی (مخصوصا ملی) فقط به بانک خودشون معرفی نامه میدن RE: کسی که نه شغل داره نه معرف میتونه دسته چک بگیره ؟ - theboy - 12-18-2013 07:10 PM حالا معرف هیچی یه کاریش میکنم مدرک شغلی حتما میخواد ؟ بدون اشتغال نمیشه ؟ RE: کسی که نه شغل داره نه معرف میتونه دسته چک بگیره ؟ - ebrahim.ev - 12-18-2013 09:59 PM (12-18-2013 02:42 AM)theboy نوشته شده توسط: دوردمن هم شرایط شما رو داشتم و رفتم پست بانک دست چک گرفتم. ![]() RE: کسی که نه شغل داره نه معرف میتونه دسته چک بگیره ؟ - rasoul.es1989 - 12-19-2013 03:35 AM بهترين معرف پول شماست ميشه .... ميزان نقدينگيتون رو اگر ببريد بانك ، حساب باز كنيد و واسه رييس بانك توضيح بديد كه ميخواهيد يك حساب فعال داشته باشيد ميتونيد دسته چك بگيريد، ( اگه يه بانك خلوت پيدا كنيد راحتتر ميتونيد ) من خودم بدون داشتن معرف چندين بانك تا حالا بهم پيشنهاد دادن كه حساب باز كنم ، فقط بخاطر گردش مالي ! به توصيه اقا مهدي گوش كنيد ، چك واقعاً وسوسه انگيزه ! من خودم اكثر خريد هام رو با اعتباري كه خودم به دست اوردم تهيه ميكنم و چك نميدم ، البته زمان برد تا تونستم اعتماد طرف حساب هام رو جلب كنم ، سخته ولي ميشه RE: کسی که نه شغل داره نه معرف میتونه دسته چک بگیره ؟ - محسن دوستوندی - 01-12-2014 07:58 AM میتونید برا حل مشکل جوازی که میخوان از دوستی اشنایی که جواز داره بخواید طی ی استشهادیه شمارو به عنوان شریک خودش به بانک معرفی کنه. من ی بار انجام دادم. معرف هم که حتما میخوان. RE: کسی که نه شغل داره نه معرف میتونه دسته چک بگیره ؟ - ali007 - 01-12-2014 12:32 PM مدرک هم مگه میخواد؟ من خودم دانشجو هستم میخواستم برم چک بگیرم دیدم نه خطر داره بیخیالش شدم RE: کسی که نه شغل داره نه معرف میتونه دسته چک بگیره ؟ - کاظم کاظمی - 04-15-2014 12:43 PM برای گرفتن دسته چک توی بانکهای دولتی و معتبر مثل صادرات ملت ملی و .... 1 . پروانه کسب می خواد 2 . ضامن توی همون بانکی که میخوای توش حساب جاری داشته باشی . دسته چکت هم بعد از تحویل مدارک یک هفته ای آمادست . یا باید این 2 تا رو به هر ترتیبی جور کنی یا باید آشنا داشته باشی . |