شستشوی ماشین در منزل - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: راه های کسب درآمد در ایران (/forumdisplay.php?fid=2) +--- موضوع: شستشوی ماشین در منزل (/showthread.php?tid=10321) |
شستشوی ماشین در منزل - nematollah - 12-17-2013 02:29 PM با سلام خدمت دوستان. میخواستم نظر شما رو دباره این موضوع بدونم. نظر شما با شست شوی ماشین (کارواش) در منزل چیه؟ یعنی اینکه ماشین هر شخصی رو تو خونش یا تو محلشون بشوریم و هزینه کمتر از کارواش بگیریم. این کار تو استان البرز یا قزوین قابل انجامه؟ RE: شستشوی ماشین در منزل - amirE5Ey - 12-17-2013 02:48 PM ایده ی خوبیه. خود من از شستن ماشین یا بردن ماشین به کارواش متنفرم همیشه دنبال این بودم که یکی بیاد خونه مون ماشین مو بشوره. RE: شستشوی ماشین در منزل - orgeneral - 12-17-2013 02:53 PM ایده جالبیه. کارواش سیار به همراه توشویی ماشین. اگه تعویض روغن سیار هم باشه من خودم یکی از مشتریاش میشم ![]() RE: شستشوی ماشین در منزل - اقاي ايـــده - 12-17-2013 03:50 PM سلام دوست عزيز ايده اي جالبي هست اما انوقت نحوه كار با قيمت به چه صورتي هست؟؟؟ بطور مثال الان قيمت كاراوش بيرون چند هست؟؟ شما با چه قيمتي ميخواهيد در منزل اين كارو انجام بديد؟؟ هزينه راه به چه صورت خواهد بود. ايا رايگان؟؟ يا به هزينه شست شو اضافه ميكنيد؟؟ وقتي در منزل ميخواهيد اينكارو انجام بديد ايا از اب منزل ميخواهيد استفاده كنيد يا خودتان مخزن اب ميبريد؟؟؟ RE: شستشوی ماشین در منزل - nematollah - 12-17-2013 03:55 PM سلام دوست عزیز. هزینه کارواش در منزل از هزینه کارواش بیرون خیلی ارزون تره . مثلا حداقل 40 درصد هزینه ها کاهش پیدا می کنه. هزینه رفت و آمد هم رایگانه و هیچ هزینه ای ندارد . برای کارواش از آب منزل استفاده میشه. مثلا قیمت شست و شوی سواری های ایرانی (شست و شوی روشویی و توشویی و موتور شویی و واکس داشبور و لاستیک ) 6000 قیمت سواری های خارجی 8000 شاسی بلند 12000 RE: شستشوی ماشین در منزل - مهدی 1 - 12-17-2013 05:09 PM عالیه ، حتما ادامه بده یک دستگاه کارواش نیمه صنعتی ، 10 20 متر شلنگ با انواع بست و اتصال برای وصل کردن به شیرهای مختلف + لنگ و انواع اسپری ها ، با کمی سلیقه همش توی یک موتور هم می شه جادادش ضمنا روشویی خالی الان کارواش 6 میگیره یکی دو تومن هم باید انعام بدیم پ ن : توصیه دوستانه اینکه موتور شویی نکن RE: شستشوی ماشین در منزل - nematollah - 12-17-2013 05:17 PM ممنون از نظراتتون . میشه بگید که چرا موتورشویی نکنم؟؟؟ لطفا دوستان بگید که نظرتون راجع به هزینه ها چیه؟؟ خوبه؟ زیاده ؟ کمه ؟ RE: شستشوی ماشین در منزل - moele - 12-17-2013 06:31 PM به نظر من دلیلی نداره ارزون تر حساب کنید .همون قیمت کارواش حتی بیشتر حساب کنید چرا؟؟؟ چون شما خودتون کارفرما خودتون هستید پس کسی بهتون انعام نمیده و برای مشتری هم بسیار راحت تره که بشینه تو خونه اش و ماشینش شسته بشه تا اینکه کلی منتظر شستن ماشینش بشه .تو مجتمع ها هم اگر مشتری پیدا کنید خیلی خوبه چون بقیه ساکنین هم میاند و مشتری می شوند البته خیلی مجتمع ها ،نگهبان ماشین را کارواش می کنه و انعام می گیره . کلا افرادی که کارواش می روند و مخصوصا افرادی که تو خونه قراره شما بهشون خدمات بدهید از افراد متوسط به بالا جامعه هستند پس خیلی وقت ها می تونید درآمدی چند برابری از خدمات جانبی داشته باشید .مثلا واکسهای ماشین درجه یک همراه داشته باشید و به مشتری پیشنهاد بدهید یا چند مدل واکس داشبرد داشته باشید و......... الان باید بروم بعد میام 2-3تا مطلب دیگه هم عنوان می کنیم RE: شستشوی ماشین در منزل - حمید رضا غ - 12-17-2013 07:13 PM به نظر منم ایده خیلی خوبیه اگه بتونید مث اون آقای واکسی سیار (واکسیما) بصورت تلفنی کار کنید عالیه منتها باید به یه طریقی مثل ایشون یه کار خاصی انجام بدید که سر زبون ها بیوفتید. RE: شستشوی ماشین در منزل - nematollah - 12-17-2013 07:31 PM براوردی که من کردم در حدود 2 الی 4 میلیون هزینه میخواد. البته اگه بخوای جنسای خوب و کارای خوب بکنید. |