سبد ميوه - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114) +--- انجمن: كارگروه كشاورزي (/forumdisplay.php?fid=117) +--- موضوع: سبد ميوه (/showthread.php?tid=10313) صفحه ها: 1 2 |
سبد ميوه - ali1371 - 12-16-2013 12:59 PM سلام دوستان ميخواستم بينم كسي از شيوه كار كارگاه ساخت سبد ميوه اطلاعي داره؟ مجوز زمين دستگاه مواد اوليه بازار فروش باشكر از دوستان RE: سبد ميوه - مهدی 1 - 12-16-2013 01:13 PM همون سبد کهنه ها را می خرید آسیاب می کنید ، مقداری هم ادتیو و مواد پلاستیک نو برای بهبود کیفت می زنید تنگش و می ریزید توی دستگاه تزریق و تالاپ تالاپ می اندازه پایین دی: یک کارگاه 200 متری + فضایی برای انبار ، برق 50 آمپر به بالا و 100 میلیون سرمایه محلت به باغدارها نزدیک باشه ، جنست راحت می ره مواد آسیابی هم می تونی از مراکز شهرستان ها خریداری کنی RE: سبد ميوه - ali1371 - 12-16-2013 11:54 PM (12-16-2013 01:13 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: همون سبد کهنه ها را می خرید آسیاب می کنید ، مقداری هم ادتیو و مواد پلاستیک نو برای بهبود کیفت می زنید تنگش و می ریزید توی دستگاه تزریق و تالاپ تالاپ می اندازه پایین دی: 100 ميليون رو با احتساب كل هزينه ها ميگيد؟ زمين+دستگاه+سرمايه اوليه+...؟ دستگاه خاصي داره؟ RE: سبد ميوه - مهدی 1 - 12-17-2013 12:13 AM همه هزینه ها به جز مکان بله دستگاه تزریق 1000 گرمی به بالا می خواهید ، باید ببینید استوک تمیز چی گیرمیارید RE: سبد ميوه - sajjad rahbari - 01-09-2014 08:00 PM سلام دوست گرامی من خودم تو اینکار هستم و دستگاه تزریق دارم هر سوالی باشه در خدمتم RE: سبد ميوه - مهدی 1 - 01-09-2014 08:18 PM سجاد جان خیلی خوش اومدی اگه دوست داری یک شرح کامل از پروسه کارت همینجا بده ، بعد از اون دوستان سوالی داشتند می پرسند RE: سبد ميوه - sajjad rahbari - 01-11-2014 06:34 PM سلام به همه دوستان میخوام قبل از هر کاری در مورد دستگاه یک توضیح مختصری براتون بگم دستگاه های تزریق بر اساس ظرفیت تزریق مواد پلاستیکی دسته بندی میشن به طوری که برای قطعات کوچک دستگاه با تناژ کم و برای قظعات بزرگ تری مثل سبد میوه باید از دستگاه با تناژ بالا استفاده کرد مثلا من خودم دستگاه 370 تنی دارم این دستگاه مقدار ظرفیت تزریقش 2کیلوگرم میباشد یعنی نهایت وزن تولیدی دستگاه دو کیلو میباشد باید این رو مدنظر داشته باشین که سبد میوه شما چند گرم هست و بر اساس اون نوع دستگاه رو انتخاب بکنین قیمت دستگاه تزریق کمش 180 تومان هستش اینم اضافه کنم دستگاه های تزریق چینی از لحاظ سرعت تولید و کم سروصدا داشتن بهترین نوع می باشند برای یک دستگاه تزریق کمترین مساحت مورد نیاز باید 100 مترمربع باشد البته فقط برای تولید نه انبار داری در مورد بازار فروش بهتون بگم اگه در منطقه کشاورزی باشی اصلا جای فکر نداری طوری هست که خودشون میان پیدات میکنن تازه باید وقت قبلی هم ازتون بگیرن برای دستگاه تزریق یک قالب هم برای هر سبدت نیاز داری که الان بدی خوبش رو برات بسازن 20 تومان اب میخوره در مورد خود تولید هم اگه خواستین بگین میگم در نهایت بهتون بگم اگه یکم پول داشته باشی هرچقدر که هزینه کنی نهایتش 18 ماه بعد همون اندازه سود کردی RE: سبد ميوه - ebrahim.ev - 01-11-2014 06:54 PM بسیار عالی بود. حالا که در مرحله اول دستگاه و قالب رو بهمون معرفی کردین سوالی که من دارم اینه که آیا برند خاصی رو میشناسید که کیفیت دستگاه هاش خوب باشه و این که کار با دستگاه تزریق پلاستیک نیاز به دانش فنی پیچیده ای داره؟ منتظر قسمتهای بعدی توضیحات شما هستیم.با سپاس ![]() RE: سبد ميوه - sajjad rahbari - 01-13-2014 05:21 PM بیشتر شرکت های چینی کیفیتشون خوبه ولی تو ایران شرکت پولاد از لحاظ کیفیت عالی هستن من خودم شرکت شهاب رو دارم و ازش راطی هستم و اما از لحاظ کار با دستگاه دانش خاصی نمیخواد اگه یک نفر دو روز بهتون اموزش بده میتونی کارت رو شرو کنی اما این رو بهتون بگم بیشتر مشکلات دستگاه بعد راه اندازی هستن که باید طی کار با این ایرادها مواجه شد و به کمک یک اشنا به این کار رفع بشه RE: سبد ميوه - sajjad rahbari - 01-13-2014 05:34 PM امروز میخوام در مورد موادی که میخوایم واسه تولید سبد میوه استفاده کنیم صحبت بکنم بیشتر مواد مورد نیاز مواد اسیابی هستن یعنی افرادی کارشون اینه که سبد های شکسته و کهنه رو میارن اسیاب میکنن و با سود دو برابر به ما میفروشن (که خودش یک شغل پر سود محسوب میشه) این رو باید بگم مواد پلاستیکی اسیابی دونوع هستن مواد اسیابی تزریقی و مواد اسیابی بادی از مواد بادی که مواد بسیار نرمی هستن واسه تولید توپ پلاستیکی و از این جور چیزا ولی مواد تزریقی باید یکم موادش خشکه باشه تا از لحاظ استحکام در سطح بالای باشه این رو هم اضافه بکنم که بشتر مواد اسیابی دو رنگ هستن مواد قرمز و سبز و سیاه چون کیفیت مواد سیاه کمه مصرفش هم کمه |