فیلم مستند زندگی استیو جابز - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: فیلم های کسب ثروت (/forumdisplay.php?fid=29) +--- موضوع: فیلم مستند زندگی استیو جابز (/showthread.php?tid=10268) |
فیلم مستند زندگی استیو جابز - کامیار کاظمی - 12-11-2013 08:03 PM دوستان حتما توصیه میکنم این فیلم را مشاهده فرمایید فوق العاده عالی است جزئیات مدیریتی و بخصوص برای کسانی که کار خود را بتازگی شروع کرده اند و نگران آینده کسب خود هستند، دارد. ![]() دانلود فیلم مستند زندگی استیو جابز Jobs 2013 BluRay 720p از لینک مستقیم ![]() دانلود زیرنویس فارسی (کلیک کنید.) یا دانلود زیرنویس فارسی (کلیک کنید.) منبع: اپ گت دوستانی که فیلم را مشاهده فرمودند میتوانند در این تاپیک به نقد و صحبت در مورد جزئیات مدیریتی و کسب و کاری آن بپردازند. RE: فیلم مستند زندگی استیو جابز - sir-mahyar - 12-11-2013 11:58 PM ممنون از مدیریت محترم RE: فیلم مستند زندگی استیو جابز - alireza091111 - 12-12-2013 11:12 AM دارم دانلود میکنم.ممنون آقای کاظمی.لطفا دوستان فیلم های بیشتری در زمینه موفقیت و ثروتمند شدن قرار بدن. یا بهترین فیلم هایی رو که تا به حال دیدن به سایر دوستان هم معرفی کنن تا دوستان هم استفاده کنن .ممنون RE: فیلم مستند زندگی استیو جابز - حمید رضا غ - 12-25-2013 11:44 PM با تشکر از جناب کاظمی عزیز من فیلم و زیرنویس رو دانلود کردم ولی نمیتونم زیر نویس هارو اجرا کنم با KM player اجرا کردم و زیر نویس رو drag کردم و انداختم تو نرم افزار ولی error میده! چجوری میشه زیرنویس رو اجرا کرد؟ |