ما بدهکاریم ... - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: نظر شما چیست؟ (/forumdisplay.php?fid=123) +--- موضوع: ما بدهکاریم ... (/showthread.php?tid=10210) |
ما بدهکاریم ... - کامیار کاظمی - 12-05-2013 12:02 PM سلام دوستان مدتی است که میخواهم موضوعی را بیان کنم که شاید چندین بار پراکنده بیان شده است، نه بحث بنده مذهبی است و نه به سیاست کاری دارم و نمیخواهم این صحبت ها شکلی دیگر تعبیر شود، ابتدا و در مقدمه این متن را بخوانید: منطقه چیلات، پیکر دو شهید پیدا شد،یکی از این شهدا نشسته بود و با لباس و تجهیزات کامل به دیوار تکیه داده بود. به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»؛ در منطقه چیلات، پیکر دو شهید پیدا شد،یکی از این شهدا نشسته بود و با لباس و تجهیزات کامل به دیوار تکیه داده بود. لباس زمستانی هم تنش بود. شهید دیگر لای پتو پیچیده شده بود. معلوم بود که این درازکش مجروح شده است. اما سَرِ شهید دوم بر روی دامن این شهید بود، یعنی شهید نشسته سَرِ آن شهید دوم را به دامن گرفته بود. پلاک داشتند، پلاکها را دیدیم که بصورت پشت سر هم است. 555 و 556. فهمیدیم که آنها با هم پلاک گرفتهاند. معمولاً اینها که با هم خیلی رفیق بودند، با هم میرفتند پلاک میگرفتند. اسامی را مراجعه کردیم در کامپیوتر. دیدیم که آن شهیدی که نشسته است، پدر است و آن شهیدی که درازکش است، پسر است. پدری سر پسر را به دامن گرفته است. ![]() چند روز قبل عرض کردم، کاش بقول دکتر ندوشن ما شایسته ایرانی بودن باشیم. عزیزان، این مملکت به دور از بحث ها و کشمکش های سیاسی و مذهبی، مدیون مردان و زنانی است که به ما یاد دادند باید برای این خاک عزیز تا پای جان جنگید اما بی غیرتی را قبول نکرد. ما بدهکاریم، ما به این دست گل ها که دیگر کنارمان نیستند بدهکاریم خواهش میکنم بیایید در این مسیر کسب موفقیت و ثروت های مالی، کمی هم بفکر جمع کردن ثروت های معنوی باشیم، بیایید همیشه یادی کنیم از این بهترین ها، بیایید الگویمان این مردان و زنانی باشند که خونشان این خاک عزیز را تر کرده است. این خاک بسیار ارزش دارد، پس مایی که از این خاک عزیز برخواسته ایم باید همیشه خود را وام دار و متعهد به این پاکان بدانیم و در راه کسب موفقیت، یاد آنها را حتی با یک صلوات به روح عزیزشان زنده کنیم. این سرزمین عزیز، باید به دست ما آباد و ساخته شود، بدور از هر جبهه گیری عقیدتی، دٍین خود را ادا کنیم. بیایید این گونه شایسته این خاک گوهرپرور باشیم. ما می توانیم ما باید بتوانیم RE: ما بدهکاریم ... - حمید رضا غ - 12-05-2013 12:46 PM واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم... روح این دو عزیز و همه اونایی که فقط برای کشورشون رفتن و هیچ چشمداشتی به هیچ پست و مقامی نداشتن شاد... RE: ما بدهکاریم ... - محسن قلي زاده - 12-05-2013 02:16 PM مطلب جالبي بود و كاملاً باهاش موافقم. ممنون از يادآورياتون. RE: ما بدهکاریم ... - Fela.Want - 12-05-2013 02:34 PM با تشکر از کامیار عزیز بابت متن بسیار زیباشون قطعا اینان پهلوانان اسطوره ای این بوم و خاک بوده و هستند همواره برای تک تک ما ار ارزشی والا برخوردارند و قابل احترام مطمئنا نام و رشادتشان تا ابد بر صفحه ی این آب و خاک حک خواهد شد RE: ما بدهکاریم ... - koruosh - 12-06-2013 02:34 PM با سلام واقعا همینطوره که جناب کاظمی گفتند خیلی مطلب تامل بر انگیزی بود RE: ما بدهکاریم ... - safari-cht - 12-10-2013 10:03 PM undefined آری... ما بدهکاریم... به زیر پا فتد آن دلی که بهر تو نلرزد RE: ما بدهکاریم ... - mohammadshamosi - 12-10-2013 11:13 PM در جنگ سخت، ما بر تمامی دشمنان تاختیم و غیرت خودمون رو نشون دادیم و از جان و مال و ناموس خودمون دفاع کردیم ولی در جنگ نرم............... تنها شرمندگی ما در پیشگاه اون عزیزان از دست رفته میمونه روحشون همیشه شاد باشه بهشون خیلی بدهکار هستیم ، خیلی بیشتر از اون چیزی که تصور کنیم! ولی من ایرانی ، تو ایرانی ، ما ایرانی نمیذاریم که زحمات و رشادت های اون عزیزان از بین بره باید برای آبادی این سرزمین از جان مایه گذاشت باید نشون بدیم که ما ایرانی هستیم و غیرت اونها در وجود ما هم هست ، "پس باااااااااااید بتوانیم" |