سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
همه به دنبال بازاریاب ... همه فراری از بازاریابی - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: راه های کسب درآمد در ایران (/forumdisplay.php?fid=2)
+---- انجمن: کسب و کار در ایران (/forumdisplay.php?fid=55)
+---- موضوع: همه به دنبال بازاریاب ... همه فراری از بازاریابی (/showthread.php?tid=10183)

صفحه ها: 1 2

همه به دنبال بازاریاب ... همه فراری از بازاریابی - m-jalalvand - 12-01-2013 02:58 PM

اگر به روزنامه های کثیر الانتشار و یا سایر مراجع منتشر کننده آگهی های استخدامی مثل سایت های معتبر مراجعه کرده باشید خواهید دید که بخش عمده ای از آگهی های استخدامی مربوط به استخدام بازاریاب مجرب و کارکشته است. شغلی که در ایران طرفدار جندانی ندارد. یکی از کارفرمایان که صاحب یک شرکت تبلیغاتی است می گوید اولین سوال داوطلبان استخدام وقتیمطلبی برای مصاحبه مراجعه می کنند و یا هنگام تماس تلفنی این است که شغل که بازاریابی نباشد! این در حالیست که بازاریابی و مدیریت بازاریابی یکی از پر فروش ترین شغل های جهان است که سالهاست در لیست پردرآمد ترین شغل های جهان قرار می گیرد اما چرا جویندگان کار در ایران دوست ندارند بازاریاب شوند. 1. آموزش نادرست رشته بازاریابی در کشور پایگاه آموزشی و علمی درستینمایش وجود ندارد بنابر این کسانی که در این رشته مهارت دارند اغلب در رشته های دیگر تحصیل کرده اند. پس اولویت استخدامی شان رشته تحصیلی شان است. به این ترتیب چندان در پی استخدام شدن در بخش فروش نیستند. 2.مزایای ناکافی حقیقت این است که تا فروشنده خوب نباشد بهترین محصولات و خدمات هم روی دست کارفرماها و کارآفرینان می ماند بنابر این مدیران معمولا توجه ویژه ای به بخش فروش و کارکنان آن دارند این در حالیست که در ایران این امر کمتر مورد توجه قرار می گیرد و اغلب حقوق وپورسانت های بسیار اندک پرداخت می شود که به هیچ وجه پاسخگوی زحمات این قشر نیست. 3.باور عمومی غلط بازاریاب هنرمندی است که تلاش می کند با ارائه مناسب یک محصول پروسه فروش را تسریع کند این در حالیست که در کشور بازاریابان به افراد دغلی تعبیر می شوند که با چرب زبانی می خواهند مردم را وادار به خرید کنند. خیلی ها حاضرند بیکار بمانند اما بازاریابی نکنند! تنها به سبب تصورات نادرست از این شغل 4.بازاریابی شغل مردانه است برخی تصورات براین است که این شغل یک حرفه کاملا مردانه است در حالی که در بسیاری از شرکت های موفق اکثر کارکنان و مدیران این بخش خانم ها هستند. واقعا همیشه لازم نیست در پروسه فروش یک محصول از ظرافت های زنانه بهره برد. اگر اصول کار را بدانی مشتری همیشه خریدار یک محصول خوب است. امری که بسیاری آن را جدی نمی گیرند و به همین دلیل شکست می خورند. 5. بازاریابی شغل دائمی نیست متاسفانه تصور عمومی جامعه ما بر این است که بازاریابی شغلی موقت است و برای دراز مدت نمی توان بر روی آن حساب کرد در حالی که تا زمانی که تولید هست فروش هم هست. اگر تعدیل نیرویی در یک سازمان صورت بگیرد بازاریابان خوب و موفق در ته لیست خواهند بود.

RE: همه به دنبال بازاریاب ... همه فراری از بازاریابی - m-jalalvand - 12-02-2013 03:35 PM

فقط جهت بالا امدن تایپیک

RE: همه به دنبال بازاریاب ... همه فراری از بازاریابی - حمید رضا غ - 12-02-2013 03:59 PM

پست خیلی جالبی هست
اتفاقا همسر من هم که چندین سال سابقه فروش دارن نظرشون همین هست و معتقد هستند که بازاریابی توی دنیا شغل بسیار خوب و پر درآمدی هست.
مثلا بازاریاب شرکت خودشون (کارخونه دستمال کاغذی) به غیر از حقوق ثابت ماهی 800 هزار تومنی که میگیره، در هر ماه حدود یک میلیون هم پورسانت میگیره و صاحب شرکت هم از کارش خیلی راضیه.

حالا من یه سوالی دارم:
من که تخصصی در زمینه بازاریابی ندارم و میخوام برای محصول و خدمات خودم بازاریابی کنم چجوری میتونم روش های صحیح بازاریابی رو یاد بگیرم؟

RE: همه به دنبال بازاریاب ... همه فراری از بازاریابی - m-jalalvand - 12-02-2013 04:19 PM

(12-02-2013 03:59 PM)حمید رضا غ نوشته شده توسط:  پست خیلی جالبی هست
اتفاقا همسر من هم که چندین سال سابقه فروش دارن نظرشون همین هست و معتقد هستند که بازاریابی توی دنیا شغل بسیار خوب و پر درآمدی هست.
مثلا بازاریاب شرکت خودشون (کارخونه دستمال کاغذی) به غیر از حقوق ثابت ماهی 800 هزار تومنی که میگیره، در هر ماه حدود یک میلیون هم پورسانت میگیره و صاحب شرکت هم از کارش خیلی راضیه.

حالا من یه سوالی دارم:
من که تخصصی در زمینه بازاریابی ندارم و میخوام برای محصول و خدمات خودم بازاریابی کنم چجوری میتونم روش های صحیح بازاریابی رو یاد بگیرم؟

احسنت بر شما.یکی از دردهای جامعه ما ، اینست که علم MBA و به طور کلی فروش و بازاریابی به هیچوجه پیشرفت قابل قبولی نداشته است.به جرات میتوانم بگویم که اگر کسی مهارت کافی و وافی در این زمینه داشته باشد رشد قابل توجهی خواهد کرد.
و حالا جواب سوال شما :
نظر شخصی من اینست بازاریابی به ذات افراد و توانایی افراد بستگی داره.درسته که موسساتی مثل آتیه بهترین اساتید رو دارند و آموزش خوبی رو ارایه میدهند ولی این هنر باید در خون بازاریاب جاری باشه.وقتی برای فروش و متقاعد کردن یک مشتری ، لبخند و احساس رضایت به شما دست داد بدانید که میتوانید بازاریاب خوبی شوید.هنر بازاریاب متقاعد کردن خریدار به روش علمی و صحیح است.به طوریکه مشتری برای بار بعد نیز از شما خرید داشته باشد.یک مشتری راضی چند نفر را به سوی شما جذب میکند ولی یک فرد ناراضی ، بیست نفر رو از بازار شما دور میکنه.دقت داشته باشید در کنار کار عملی ، من مطالعه و استفاده از تجربه دیگران رو مهم میدونم.مطالعه روشهای نوین فروش.البته اگر اطلاعات کمی از هم روانشناسی صورت و علم بازی دستها داشته باشید کمک خوبی بهتون میکنه.فکر کنم در تایپیک های گذشته به طور کلی از بازاریابی صحبت کرده و دوستان نیز مطالبی رو ارایه داده اند که خوندنشون خالی از لطف نیست.
در هر صورت مطالعه+کار عملی+ایمان به فروش=هدف یک بازاریاب

RE: همه به دنبال بازاریاب ... همه فراری از بازاریابی - karafarin - 12-02-2013 04:29 PM

چجوری میشه بازاریاب خوب حضوری (فعالیت بیرون دفتر) پیدا کرد؟؟ اگهی روزنامه و اینترنت که جواب نمیده همه کار دفتری و یکجانشینی میخوان!

RE: همه به دنبال بازاریاب ... همه فراری از بازاریابی - محسن قلي زاده - 12-03-2013 11:15 AM

آقاي جلالوند تاپيك جالب و مفيدي رو مطرح كردين
من خودم هم بازارياب بودم هم سوپروايزر، ولي واقعاً اگه بخوام كاري رو انتخاب كنم دوبره نميرم سرغ اين كار
از بس كه اذيتمون كردن

RE: همه به دنبال بازاریاب ... همه فراری از بازاریابی - karafarin - 12-03-2013 01:54 PM

کی اذیت می کرد صاحب کار یا مشتریا یا هردو؟

RE: همه به دنبال بازاریاب ... همه فراری از بازاریابی - m-jalalvand - 12-03-2013 02:51 PM

(12-03-2013 01:54 PM)karafarin نوشته شده توسط:  کی اذیت می کرد صاحب کار یا مشتریا یا هردو؟

من نظرم اینه بیشتر صاحب کار اذیت میکنه.چون ارزش بازاریاب هنوز براشون مشخص نیست.باید بدونن این بازاریاب و مدیر فروشه که میتونه با یه برنامه ریزی درست موفقیت رو به تیم نزدیک کنه
البته مشتری وقتی اذیت میکنه که نتونی با داشته های اطلاعاتی برای خرید متقاعدش کنی.

RE: همه به دنبال بازاریاب ... همه فراری از بازاریابی - raspina0 - 08-03-2014 08:06 AM

چرا همه از بازاریابی فرار میکنند؟ چون تولید کننده محترم کار رو از آخر شروع میکنه بجای اینکه اول نظر سنجی کنه وهزینه کنه ببینه مشتریا چی میخوان اول تولید میکنه بعد ش میاد دنبال بازاریاب حرفه ای رایگان با توانایی معجزه میگرده
بازاریابی یه چیزی کمتر از گدایی چراکه زحمتش از گدایی بیشتره ودرآمدش کمتر

RE: همه به دنبال بازاریاب ... همه فراری از بازاریابی - abdolhossein - 08-03-2014 01:54 PM

(12-02-2013 04:29 PM)karafarin نوشته شده توسط:  چجوری میشه بازاریاب خوب حضوری (فعالیت بیرون دفتر) پیدا کرد؟؟ اگهی روزنامه و اینترنت که جواب نمیده همه کار دفتری و یکجانشینی میخوان!

از قانون جذب استفاده کنید. از کاینات به جد و جهد بخواهید. اصلا مشخصات شخص مورد نظر خود را از کاتالوگ کاینات انتخاب کرده و دستور دهید و منتظر محقق شدن آن بمانید.!