گروه استانی شهر قم - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: گروه های استانی و کشوری اعضا (/forumdisplay.php?fid=131) +--- موضوع: گروه استانی شهر قم (/showthread.php?tid=10170) |
گروه استانی شهر قم - armankhan1 - 11-29-2013 07:40 PM اول سلام خدمت همه اعضاء انجمن میلیاردر ها و بعد هم سلام گرم خدمت همه هم استانی های خوب خودم. میخام تو این قسمت مثل بقیه استانها که دور هم جمع هستن ما قمی ها هم دور هم بشیم و راجع به فعلایت های اقتصادی و یا موضوعاتی که مربوط به کار آفرینی می شه صحبت کنیم. اگه کسی سوالی داشت اینجا مطرح کنه-راجع به موفقیت ها و حرفه هایی که بلد هستیم و میخوایم اونو برای دیگران به اشتراک بزاریم و خلاصه از اینجور کارا که تو حوضه فعالیت انجمن میلیاردر ها هست دیگه. ممنون.موفق باشین. منتظرتون هستم. RE: گروه استانی شهر قم - armankhan1 - 11-30-2013 05:56 PM پیشنهاد اول رو خودم میدم؟ امروز داشتم در مورد فروش اینترنتی سوغات قم فکر می کردم؟سوغات قم که میدونین چیه دیگه؟ منظورم سوهان هستش.نظرتون رو می خواستم بدونم.فروشگاه اینترنتی سوهان قم-به نظرتون جالب می شه؟خریدار داره؟ RE: گروه استانی شهر قم - armankhan1 - 12-07-2013 08:45 PM واقعا ممنونم از این که اینقد نظر دادین.هیشکی نیستش؟ RE: گروه استانی شهر قم - اميرعلي - 12-08-2013 02:26 PM لطفا برای اشنایی بیشتر پروفایلت رو کامل کنید RE: گروه استانی شهر قم - armankhan1 - 12-08-2013 06:02 PM پروفایلمو آپدیت کردم.بفرمایین اگه چیزی کم و کاست داره تا اضافه کنم. RE: گروه استانی شهر قم - dj flash - 12-08-2013 08:20 PM سلام همشهری عزیز یکم جستجو میکردی قبلا تایپیک مخصوص قمی های عزیز ثبت شده بود |