سیستم پولسازی کلانه (پیتزای محلی) - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +---- انجمن: کار آفرینی (/forumdisplay.php?fid=130) +---- موضوع: سیستم پولسازی کلانه (پیتزای محلی) (/showthread.php?tid=10129) |
سیستم پولسازی کلانه (پیتزای محلی) - mardin-b - 11-22-2013 10:04 PM درود فراوان بر تمامی دوستان میخواهم امشب یک سیستم پولساز بهتون معرفی کنم.این سیستم شامل یک مغازه 20 متر به بالا در اوایل 2 نفر (یک شاطر ساده و یک نفر گارسون)نیرو یک تنور محلی یا اجاق گاز و ساج و وسایل اولیه و ساده یک قهوه خانه میباشد. در مناطق کردنشین مخصوصا" سقز و بانه و... نوعی نان محلی که داخل آن مقداری سبزی(پیازچه) خرد شده میریزن و داخل تنور میزارن. بعد از پخت آن را با کره محلی که خیلی خوشمزه هست چرب میکنند و داخل بشقاب جلو مشتری میگزارن.کلانه فوق العاده خوشمزه میباشد و مزه ای شبیه پیتزای سبزیجات داره و طرفدارای زیادی هم هر روز از آن سرو میکنند. حال با توجه به استقبالی که از کلانه میشه تعدادی آدم خوشفکر چند تا شعبه زده اند.و چون میتونه امکانات یک قهوه خانه را هم داشته باشه یعنی ارایه چای ونیمرو جگر و صبحانه و عصرانه ، اگر کسی در کار خدماتی زرنگ باشه و بتونه یک چنین جایی را مدیریت کند مطمنا" در شهرهای بزرگ یکی از سیستمهای پولساز خواهد شد RE: سیستم پولسازی کلانه (پیتزای محلی) - sahar_farjad - 11-22-2013 10:48 PM سلام بنظرم (با اینکه کره محلی و... من دوست ندارم)ایده بسیار جالب بود.. RE: سیستم پولسازی کلانه (پیتزای محلی) - mardin-b - 11-24-2013 01:39 AM دوستان عزیز نوع کره را دوست ندارید! یا سیستمی که من تو ذهن دارم دارای قابلییت و توانایی سیستم پولسازی نیست؟ RE: سیستم پولسازی کلانه (پیتزای محلی) - mardin-b - 11-25-2013 10:53 PM شب همگی دوستان بخیر استاد قربانیان به توجه به شناختی که از این نوع سیستم و استعداد آن دارند بزرگواری فرمایند و توضیحاتیی راجع به این کار ارایه نمایند. آیا اصلا" چنین برنامه ای قابل اجرا در شهرهای بزرگ میباشد؟ |