روش دو برابر کردن پول از طریق تری دی مکس - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107) +--- انجمن: دوره دو برابر کردن پول (/forumdisplay.php?fid=156) +--- موضوع: روش دو برابر کردن پول از طریق تری دی مکس (/showthread.php?tid=10125) صفحه ها: 1 2 |
روش دو برابر کردن پول از طریق تری دی مکس - salavat - 11-22-2013 02:24 PM با سلام من فارغ التحصیل معماری هستم.به 3D MAX و VRAY مسلطم.چگونه کسب درآمد کنم؟ لطفاً راهنمایی کنید.متشکرم ![]() RE: روش دو برابر کردن پول از طریق تری دی مکس - محسن قلي زاده - 11-23-2013 10:20 AM سلام فارغ التحصيل معماري يعني ديپلم؟ كاردان؟ كارشناس؟ كارشناس ارشد؟ دكتر؟! سابقه كار؟ RE: روش دو برابر کردن پول از طریق تری دی مکس - salavat - 11-24-2013 01:16 AM کارشناس(لیسانس)-یکسال سابقه کار در شرکت دکوراسیون داخلی RE: روش دو برابر کردن پول از طریق تری دی مکس - sir-mahyar - 11-24-2013 05:48 PM (11-22-2013 02:24 PM)salavat نوشته شده توسط: با سلام سلام شما میتونید به همراه یکی دوتا از دوستاتون که تو همین زمینه تخصص دارن یه دفتر فنی راه اندازی کنید البته شما 3DMAX و VRAY بلدید اگر دوستاتون AUTO CAD , Solid Works , Catia و سایر نرم افزارهای طراحی رو بلد باشن شما می تونین تو بیشتر زمینه ها کار کنید پروژه های دانشجویی ، طراحی ، کار با شرکت های صنعتی ، کار با معمار ها و پیمان کار ها و ... البته شراکت هم مراحل خودش رو داره که بهتره برای این کار دنبال یادگیریش باشید RE: روش دو برابر کردن پول از طریق تری دی مکس - karafarin - 11-24-2013 05:57 PM بحث 2برابر کردن پول در پرشین تولز: http://forum.persiantools.com/t485459.html RE: روش دو برابر کردن پول از طریق تری دی مکس - salavat - 11-25-2013 01:14 AM با سلام آیا راه اندازی دفترفنی با ثبت شرکت فرق داره؟من فعلاً پروانه اشتغال ندارم ولی عضو نظام مهندسی هستم ![]() ![]() چرا استاد بزرگ راهنماییم نمیکنه ![]() RE: روش دو برابر کردن پول از طریق تری دی مکس - successman - 11-25-2013 01:24 AM سلام و درود بر شما...... عزيز دل شما شروع بكن از هرجايي مي خواد باشه... با انجام كارهايي هر چند كوچك ... قدم اول رو بردار ... جاده واست نمايان ميشه. ديگه شما كه يه سال سابقه كار داري حداقل بايد چند نفري رو بشناسي كه بهت كار بدن. RE: روش دو برابر کردن پول از طریق تری دی مکس - sir-mahyar - 11-25-2013 10:02 AM (11-25-2013 01:14 AM)salavat نوشته شده توسط: با سلام با ثبت شرکت که بله فرق داره بهتره در این مورد با چند مدیر دفتر فنی صحبت کنید تا بهتر راهنماییتون کنن RE: روش دو برابر کردن پول از طریق تری دی مکس - mahme - 11-27-2013 12:32 AM سلام خدمت آقای ضیایی وهمه دوستانی که سابقه خوبی تو این سایت دارن،چند روزه دنبال دوستانی که دررابطه با رشته معماری وفعالیت های مربوط به این رشته مطالبی گذاشتن میگردم ولی چیز خاصی پیدا نکردم اگه همچین چیزی هست لطفا آدرسشو برام بگذارید ممنون میشم . ![]() RE: روش دو برابر کردن پول از طریق تری دی مکس - salavat - 11-27-2013 01:47 AM سلام بخاطر جملات زیباتون ممنون من میخام شروع کنم ولی توی هدف گذاریم دچار مشکل شدم توانایی های خوبی در خودم میبینم ولی چطور شروع کردن هم خیلی مهمه. ![]() |