مشاوره در باره پروسه بازاریابی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: مشاوره در باره پروسه بازاریابی (/showthread.php?tid=10117) |
مشاوره در باره پروسه بازاریابی - shine987 - 11-21-2013 12:37 PM سلام من اخیرا بازار یابی یه سری از محصولات صنعتی رو قبول کردم . البته هنوز رسما شروع نکردم و هنوز با کارشناس مربوطه ای که شمارشو بهم دادن حرف نزدم تا حالا هم بازاریابی انجام ندادم . میخواستم راجب پروسه بازار یابی راهنمایی کنین . راجب روانشناسی و طریقه ی بازار یابی سوالی ندارم . میخوام بدونم روال کار معمولا به چه شکل هست ، به طور مثال وقتی من میرم با یه شرکت راجب یه محصول صحبت میکنم و اون شرکت محصول رو خواست ، مرحله ی بعدی چیه ؟؟ به هر حال اگه خرید با شناسه ی بازاریابی من ثبت بشه به من پورسانت تعلق نمیگیره !! تصور خودم اینه که دو حالت رخ میده !! 1 مشتری همون موقع از یه محصول خوشش بیاد و سفارش بده و من با شرکت تماس بگیرم و سفارش به نام من ثبت بشه 2. مشتری کاتالوگ محصولات رو بگیره و خودش شخصا شروع به تحقیق از شرکت اصلی کنه و مستقیما خودش محصول رو از شرکت سفارش بده بدون اینکه به من پورستنتی تعلق بگیره !! چجوریا میشه ؟، یه خورده گیج شدم پروسه بازاریابی برای این مرحله رو کی تعیین میکنه ؟؟ من ؟ یا شرکتی که براش بازاریابی انجام میدم ؟؟ لطفا از کابران و استاتید اگه کسی اطلاعاتی داره راهنماییم کنید ممنون |