طرحی از یک زندگی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +---- انجمن: کار آفرینی (/forumdisplay.php?fid=130) +---- موضوع: طرحی از یک زندگی (/showthread.php?tid=10086) |
طرحی از یک زندگی - arm84 - 11-18-2013 03:21 PM این یه برش کوتاه از زندگیه مالی روزمره من تا دو سال پیشه. روزی 10000 تومن کشیدن قلیان. استفاده از کامپیوتر به عنوان ابزار بازی و وسیله ای واسه وقت گذزونی. یللی تللی و خرید چیزای بدرد نخور. رویاپردازی و تو توهم یک شبه پولداار شدن.بی تعارف بگم برآیند زندگی روزانه من صفر مطلق بود اما زندگیه حال حاضر من باهمون امکانات دو سال پیش . با همون ده هزارتومنی که خرج قلیون کشیدنم بود رفتم یه کتاب آموزش طراحی وبسایت خریدم با هزینه ی ولخرجیام رفتم کلاس طراحی وبسایت ثبت نام کردم با همون کامپیوتری که بازی میکردم دارم تمرین میکنم واسه کاری که در پیش گرفتم فکرایه پوچ و خیال پردازی رو تعطیل کردم و سعی میکنم واقع بین باشم. یائد این جمله تو کتاب ادبات دبیرستان بخیر : سعی کن عظمت در نگاه تو باشد نه آن چیزی که به آن می نگری. یا علی RE: طرحی از یک زندگی - rasoul.es1989 - 11-18-2013 04:48 PM اين كار درسته ، اميدوارم موفق بشي..... همه ي ادمها دوست دارن پولدار بشن ولي مهمه كه چقدر خودشون رو در عمل به روياهاشون نزديك كنن..... اين بدست نمياد جز با سعي و تلاش.... RE: طرحی از یک زندگی - LOBA - 11-18-2013 06:43 PM من همیشه معتقدم اگر صاحب یک کارخانه بزرگ هم باشی ولی از خود تحرک نداشته باشی مطمعا باش که حتی سوپری سرکوچه هم تورو نخواهد شناخت . بهترین کار رو انجام دادی امیدوارم وسط راه ول نکنی و ادامه بدی انشالله که موفق تر از همیشه باشی RE: طرحی از یک زندگی - amirE5Ey - 11-19-2013 12:53 PM بنظرم الان موقع یادگیری برنامه نویسی آندروید و ویندوز فونه هر دو آینده ی درخشانی دارن. RE: طرحی از یک زندگی - Fela.Want - 11-19-2013 01:18 PM تغییرات افکار و عقاید ما پلی هست به سمت انسانی جدید شدن خوشحالم که افکار قبلت رو تا حدودی حذف کردی و زندگی رو اونجور که هست می بینی مطمئنا طراحی وب سایت پل های زیادی رو برای مسیرت میسازه فراموشت نشه رابطه ی کاری با طراحان وب سایت "موفق" داشته باش (مطمئن باش این افراد از هم نشینی با فردی مثل شما لذت خواهند برد) در کنار هم و در کنار هم قرار دادن اطلاعاتتون می تونید تحولی عظیم در شبکه ی سراسری ایجاد کنید به امید سر افرازی میهن آریایی و آرزوی بهترین ها برای شما دوست خوبم RE: طرحی از یک زندگی - jahanagahi - 11-19-2013 05:52 PM ضمن آرزوی توفیق بیشتر برای شما. جمله زیر را مرتبا تکرار فرمائید: من شروع کننده خوبی هستم و ادامه دهنده بسیار توانا من دست به هر کاری بزنم تا نهایت رسیدن به موفقیت ادامه خواهم داد. موفقتر باشی. |