سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
برای ثبت و فروش این محصول بهترین راهکار چیه؟ - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کارآفرین (/forumdisplay.php?fid=108)
+--- انجمن: برند(Brand) (/forumdisplay.php?fid=111)
+--- موضوع: برای ثبت و فروش این محصول بهترین راهکار چیه؟ (/showthread.php?tid=10082)

برای ثبت و فروش این محصول بهترین راهکار چیه؟ - پرواز - 11-18-2013 12:00 PM

مدت هاست روی یکی دو تا فرمول گیاهی کار میکنم و تقریبا به نتیجه رسیدم. حالا اگر بخوام این فرمول ها که در غالب کپسول باید مصرف بشن رو به مرحله ی فروش برسونم طبیعتا نیاز به یه سری مجوز هایی هست.
از طرفی چون روی موارد زیادی در حوزه ی تناسب اندام و زیبایی کار میکنم نیاز به ثبت یک اسم بصورت برند یا هر چیزی هستم. فقط در همین حد که انحصاری خودم باشه و بذارمش روی محصولاتم.
ساده ترین راه برای ثبت این اسم که بعدها قراره در قالبش محصولاتی رو به فروش برسونم چیه؟ آیا اگر اسمی رو ثبت کردم باید براش مالیات برقرار بشه؟

یه شرکت پخش رو میشناسم که یه سری محصول گیاهی هم تولید کرده و روی فروشش هم کار میکنه. آیا برای این محصولش مجوز جدا گرفته یا در غالب همون اسم شرکتش میتونه روی این محصول کار کنه؟

RE: برای ثبت و فروش این محصول بهترین راهکار چیه؟ - Mohammad Sh - 11-18-2013 01:19 PM

من توی یه شرکت گیاهی کار میکنم تا اونجا که میدونم برای هر کپسول یا روغنشون از وزارت بهداشت مجوز های جدا میگیره و پخشش هم فعلا اینجاخودش درمانگاه داره ولی میخوان پخش کنن سراسری اما متاسفانه اطلاعی ندارم د موردش اما اینو میدونم واسه هر محصول یک مجوز جدا میخواد

RE: برای ثبت و فروش این محصول بهترین راهکار چیه؟ - پرواز - 11-18-2013 01:45 PM

ممنون. این مجوز گرفتن ها خیلی دردسر داره؟ از کجا باید شروع کنم؟

RE: برای ثبت و فروش این محصول بهترین راهکار چیه؟ - سیدمهدی هاشمی - 11-19-2013 01:38 PM

میتونید به شرکت باریج اسانس بفروشید