سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
یک تجربه ی ارزان - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: بخش آموزش سایت (/forumdisplay.php?fid=132)
+--- موضوع: یک تجربه ی ارزان (/showthread.php?tid=10069)

صفحه ها: 1 2

یک تجربه ی ارزان - arm84 - 11-17-2013 01:01 PM

تو زندگیم خیلی منتظر یه دست نامرئی از عالم غیب بودم تا بیاد و زندگیمو متحول کنه تا اینکه یه روزی به خودم اومدم دیدم انتظار هیچ دردی رو دوا نمیکنه که هیچ مشکلاتمو بیشترم میکنه بلند شدم رفتم تو جیب شلوارم دیدم یه 5000 تومنی تو جیبم مونده همین و بس گذاشتمش جلوم یه ساعت بهش خیره شدم برش داشتم رفتم مغازه بغل خونه مون 5تا قلک خریدم بین اعضای خانواده تقسیم کردم یکی رو هم خودم بر داشتم گفتم هرجا دیدین بولی هرچقدرم خورد ته جیبتون مونده که نمیدنین باهاش چیکار کنین بندازینش تو قلک. خودمم اینجوری انگیزه بیدا کردم که جلو خرجای اضافه رو بگیرم و تشویق بشم به بس انداز تقریبا هر دو ماه یکبار قلکا رو تحویل میگرفتم و یه قلک جدید میدادم تا اینکه بعد از یک سال حدود دو میلیون تومن از بولای مرده که هیچ کس هیچ حسابی روشون باز نمیکنه بس انداز کردم.این شد قدم اولم بعدش با دو تومن منی که تا حالا دست به سیاه و سفید نزده بودم اعتماد به نفس بیدا کردم رفتم یه زمین کشاورزی یک هکتاری اجاره کردم و قدم به قدم رفتم جلو. الانم خدا روشکر نمیگم وضعم خوبه نه اما مستقل شدم این خودش خیلیه.هیچی شیرین تر از استقلال مالی مالی نیست. یا علی

RE: یک تجربه ی ارزان - محسن قلي زاده - 11-17-2013 01:03 PM

ايول
ايشالله هميشه موفق باشي

RE: یک تجربه ی ارزان - m-jalalvand - 11-17-2013 01:24 PM

آفرین
به امام حسین قسم ، این زیباترین و قشنگترین تایپیک سال 92 این انجمن بود که خوندم.ولله اگر الان پیشم بودی به نشانه احترام سرمو جلوت خم میکردم.عالی بود ، عالی تر از اون همه چیزی که خونده و دیده بودم...
شوک بزرگی بود برای من ...
آفرین
آفرین

RE: یک تجربه ی ارزان - محسن قلي زاده - 11-17-2013 01:30 PM

قسم نخوري هم قبولت داريم

RE: یک تجربه ی ارزان - mrs.abbasi - 11-17-2013 01:49 PM

سلام و وقت بخیر

خیلی جالبه یکی از عزیزای من کلاسی ثبت نام کرده که 14 میلیون هزینه اش بود. یکی از مطالبی که یادش دادن همینه مانی مگنت . شما خودت این ایده اولیه توپ رو داشتی و استفاده کردی. یعنی یه ظرف مثلا شیشه ای یا هر جنسی که بشه داخلش رو دید بردارین هر وقت پول خورد تو جیبتون موند بندازین داخلش و اجازه ندارین به هیچ عنوان ازش پول بردارین و خاصیتی که پیدا می کنه اینه که مثل اهن ربا بقیه پولها رو به خودش جذب می کنه. حالا یه درصد مشخصی از درامد ماهیانه تون باید بره داخل این ظرف و هر وقت جایی سرمایه گذاری کردین با سود پول میره سرجاش یعنی هی زیاد میشه و اجازه کم شدن نداره این میشه راه اصلی پولسازی این ظرف کوچولو . جالبه که چشمتون هی می بینه این داره زیاد میشه و خیلی از جاها بقیه پولتون رو به این امید که بره تو این ظرف وای میسین و می گیرین. مانی مگنت من هزینه سرمایه گذاری کار دومم رو میده و سودش میره داخل همین ظرف و باز می شه یه سرمایه بیشتر برای کار بعدی...
امیدوارم همیشه موفق باشید و برکت به زندگی تون بیاد .

RE: یک تجربه ی ارزان - حمید رضا غ - 11-17-2013 02:33 PM

مطلب زیبا و جالبی بود، امیدوارم منم بتونم ازش استفاده کنم.

RE: یک تجربه ی ارزان - یک همراه سبز - 11-17-2013 02:37 PM

عالی بود/سپاس

امیدوارم بزودی در نهایت قله موفقیت ببینمتون

هرچند برای آدمهای موفق نهایت وجود نداره و همیشه خواهان پیشرفت هستند

RE: یک تجربه ی ارزان - محسن قلي زاده - 11-17-2013 04:34 PM

خانوم عباسي 14 ميليون هزينه كلاس داده بود؟!
بگين بياد من ارزون تر حساب مي كنمBig Grin

RE: یک تجربه ی ارزان - مرتضی-تهران - 11-17-2013 04:41 PM

(11-17-2013 01:01 PM)arm84 نوشته شده توسط:  تو زندگیم خیلی منتظر یه دست نامرئی از عالم غیب بودم تا بیاد و زندگیمو متحول کنه تا اینکه یه روزی به خودم اومدم دیدم انتظار هیچ دردی رو دوا نمیکنه که هیچ مشکلاتمو بیشترم میکنه بلند شدم رفتم تو جیب شلوارم دیدم یه 5000 تومنی تو جیبم مونده همین و بس گذاشتمش جلوم یه ساعت بهش خیره شدم برش داشتم رفتم مغازه بغل خونه مون 5تا قلک خریدم بین اعضای خانواده تقسیم کردم یکی رو هم خودم بر داشتم گفتم هرجا دیدین بولی هرچقدرم خورد ته جیبتون مونده که نمیدنین باهاش چیکار کنین بندازینش تو قلک. خودمم اینجوری انگیزه بیدا کردم که جلو خرجای اضافه رو بگیرم و تشویق بشم به بس انداز تقریبا هر دو ماه یکبار قلکا رو تحویل میگرفتم و یه قلک جدید میدادم تا اینکه بعد از یک سال حدود دو میلیون تومن از بولای مرده که هیچ کس هیچ حسابی روشون باز نمیکنه بس انداز کردم.این شد قدم اولم بعدش با دو تومن منی که تا حالا دست به سیاه و سفید نزده بودم اعتماد به نفس بیدا کردم رفتم یه زمین کشاورزی یک هکتاری اجاره کردم و قدم به قدم رفتم جلو. الانم خدا روشکر نمیگم وضعم خوبه نه اما مستقل شدم این خودش خیلیه.هیچی شیرین تر از استقلال مالی مالی نیست. یا علی
سلام...خیلی جالب اومد ...کاملا صحیحه ...منم این حس دست نامرئی رو تجربه کردم و نتیجه شما رو گرفتم....جالب بود10_004

RE: یک تجربه ی ارزان - hamid.h - 11-17-2013 06:25 PM

(11-17-2013 01:49 PM)mrs.abbasi نوشته شده توسط:  سلام و وقت بخیر

خیلی جالبه یکی از عزیزای من کلاسی ثبت نام کرده که 14 میلیون هزینه اش بود. یکی از مطالبی که یادش دادن همینه مانی مگنت . شما خودت این ایده اولیه توپ رو داشتی و استفاده کردی. یعنی یه ظرف مثلا شیشه ای یا هر جنسی که بشه داخلش رو دید بردارین هر وقت پول خورد تو جیبتون موند بندازین داخلش و اجازه ندارین به هیچ عنوان ازش پول بردارین و خاصیتی که پیدا می کنه اینه که مثل اهن ربا بقیه پولها رو به خودش جذب می کنه. حالا یه درصد مشخصی از درامد ماهیانه تون باید بره داخل این ظرف و هر وقت جایی سرمایه گذاری کردین با سود پول میره سرجاش یعنی هی زیاد میشه و اجازه کم شدن نداره این میشه راه اصلی پولسازی این ظرف کوچولو . جالبه که چشمتون هی می بینه این داره زیاد میشه و خیلی از جاها بقیه پولتون رو به این امید که بره تو این ظرف وای میسین و می گیرین. مانی مگنت من هزینه سرمایه گذاری کار دومم رو میده و سودش میره داخل همین ظرف و باز می شه یه سرمایه بیشتر برای کار بعدی...
امیدوارم همیشه موفق باشید و برکت به زندگی تون بیاد .

اگه اطلاعات بیشتری ازین کلاسی که دوستتون رفته دارید تعریف کنید خوشحال میشیم...10_003
ممنون 10_004