سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
راهنمایی در مورد طراحی وبسایت - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+---- انجمن: کسب و کار اینترنتی (/forumdisplay.php?fid=129)
+---- موضوع: راهنمایی در مورد طراحی وبسایت (/showthread.php?tid=10068)

راهنمایی در مورد طراحی وبسایت - arm84 - 11-17-2013 12:31 PM

سلام دوستان. میخواستم بدونم برنامه ها و نرم افزارهای کاربردی و مورد استفاده در طراحی وبسایت چیا هستن؟ممنون از لطفتون

RE: راهنمایی در مورد طراحی وبسایت - hamedmoez - 11-17-2013 01:27 PM

سلام. اگر منظورتون برای آموزشه ، برنامه خاصی بجز microsoft visual studio وجود نداره. که البته باید زبان های وب نویسی رو یاد بگیرید و بعد با اون تمرین کنید.
اگر هم منظورتون خود طراحی وب سایته ، که برنامه هایی مثل ویژوال که گفتم (برای طراحی) ، برای برنامه نویسی پایگاه داده (my sql server و ...)

دقیقا بگین هدفتون چیه تا بیشتر بگم

RE: راهنمایی در مورد طراحی وبسایت - amirE5Ey - 11-17-2013 03:37 PM

برنامه های مختلفی برای اینکار وجود داره از Notpad و photoshop گرفته تا MS Visual Studio و Dreamweaver . برای طراحی وب یا بعبارتی توسعه ی وب بهتره یاد گیری HTML و CSS و JAVASCRIPT و VB.Net یا #C به همراه ASP.NET یا PHP و JQUERY را شروع کنید

RE: راهنمایی در مورد طراحی وبسایت - دهدار - 11-17-2013 04:51 PM

علاوه بر برنامه ذکر شده توسط دوستان:آرتیستر و Microsoft Web Expression

RE: راهنمایی در مورد طراحی وبسایت - sobooj - 11-26-2013 03:58 PM

(11-17-2013 01:27 PM)hamedmoez نوشته شده توسط:  سلام. اگر منظورتون برای آموزشه ، برنامه خاصی بجز microsoft visual studio وجود نداره. که البته باید زبان های وب نویسی رو یاد بگیرید و بعد با اون تمرین کنید.
اگر هم منظورتون خود طراحی وب سایته ، که برنامه هایی مثل ویژوال که گفتم (برای طراحی) ، برای برنامه نویسی پایگاه داده (my sql server و ...)

دقیقا بگین هدفتون چیه تا بیشتر بگم

با سلام دوست عزیز اگه بخوای از یه مبتدی(آشنا به کامپیوتر اما نا آشنا به برنامه نویسی) به طراح وب تبدیل بشی چقد زمان میبره ؟!

RE: راهنمایی در مورد طراحی وبسایت - hamedmoez - 11-27-2013 09:03 PM

(11-26-2013 03:58 PM)sobooj نوشته شده توسط:  با سلام دوست عزیز اگه بخوای از یه مبتدی(آشنا به کامپیوتر اما نا آشنا به برنامه نویسی) به طراح وب تبدیل بشی چقد زمان میبره ؟!

دوست عزیز اگه پشت این خواسته ، علاقه و تلاش قرار بدین کمتر از یک سال به یه طراح خوب تبدیل میشین ولی برای حرفه ای شدن باید بیشتر وقت بذارین و اینکه چون زبان های برنامه نویسی روز به روز پیشرفت میکنن باید همیشه به روز باشید.

ولی اگه بخواین فقط طراح وب بشین ، در عرض یک ماه میتونید HTML ، CSS و Jquery رو یاد بگیرید و با تمرین بهشون مسلط بشین.

RE: راهنمایی در مورد طراحی وبسایت - kodabeh - 12-06-2013 12:07 PM

سلام
من ميخوام براي فعاليت آموزشي خودم يك سايت داشته باشم. خودم هيچي از طراحي سايت نميدونم.
ميخواستم بدونم كسي از سايت سازهاي رايج در بازار استفاده كرده؟
يك سايتي رو ديدم كه پكيج سايت ساز نسخه 1.8 رو پيشنهاد ميكرد.( آدرس نميزارم چون ممكنه خلاف مقررات اينجا باشه)
ميخوام در سايتم قابليت آپلود و دانلود متن و فيلم و صوت هم داشته باشم و قابليت دريافت شهريه.
ممكنه نظراتتونو بفرماييد؟

RE: راهنمایی در مورد طراحی وبسایت - davaran - 12-06-2013 07:54 PM

سلام
بنویسید دقیقا میخواهید چیا داشته باشه راهنمایی کنم خودت طراحی را شروع کنی و ضمنش یاد هم بگیری ...

RE: راهنمایی در مورد طراحی وبسایت - mehdikan - 12-06-2013 08:04 PM

با وردپرس یک سایت تو هاست نصب کن بعد 40 هزار تومان بده به من برات یک قالب شیک بزارم

کل هزینه 7 هزار تومان دامنه + 30 هزار تومان هزینه هاست + 40 هزار تومان هزینه قالب

البته میتونی از قالب های رایگان هم استفاده کنی

RE: راهنمایی در مورد طراحی وبسایت - kodabeh - 12-07-2013 08:04 PM

ميخوام در سايتم قابليت آپلود و دانلود متن و فيلم و صوت هم داشته باشم و قابليت دريافت شهريه.
(12-06-2013 07:54 PM)davaran نوشته شده توسط:  سلام
بنویسید دقیقا میخواهید چیا داشته باشه راهنمایی کنم خودت طراحی را شروع کنی و ضمنش یاد هم بگیری ...