سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
هدف - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: من اگر میلیاردر بشوم...! (/forumdisplay.php?fid=79)
+--- موضوع: هدف (/showthread.php?tid=10049)

هدف - محسن دوستوندی - 11-15-2013 02:09 PM

هدف از میلیاردر شدن چیه؟؟
اگه میلیاردر بشی برا حفطش چه راهکاری داری؟؟

RE: هدف - habib tousi - 11-15-2013 02:35 PM

تا حالا بهش فکر نکرده بودم

RE: هدف - hamedmoez - 11-15-2013 10:17 PM

هدف من اینه که به مرحله ای برسم که با هر دوره از درآمدم یه محل کسب و کار برا یه عده ایجاد کنم . هم خودم سود کنم هم چند نفر بتونن کسب درآمد کنن.
به جایی برسم که توی شهرم (اردبیل) مکان های آموزشی و رفاهی بیشتری ایجاد کنم تا مردمم تو امکانات بیشتری زندگی کنن.
به جایی برسم که بتونم یه موسسه خیریه بزنم و با یه همت بلند و دست به دست همه همشهریام توی شهرم فقرو به حد صفر برسونم.
یه هدف جدید هم تازگیا در نظر گرفتم : ایجاد یه مدرسه شبانه روزی خصوصی که اولویت ثبت نام با بچه های فقیر و بی بضاعته. هزینه های تحصیل و خورد و خوراک هم از طریق درآمدم از جاهای دیگه و چند نفر دیگه تامین بشه.

RE: هدف - محسن دوستوندی - 11-16-2013 12:47 AM

دوستان عزیزم لطف کنن هم تو نظرسنجی شرکت کنن و علاوه بر هدف اشاره کنن برا حفظ موقعیتشون چه راهکاری دارن ممنون میشم.

RE: هدف - محسن دوستوندی - 11-18-2013 06:03 PM

من وقتی میلیاردر بشم اون مسیری رو که اومدم تا میلیاردر شدم رو از اول میشینم برسی میکنم حتما ی جای کار میلنگیده که تیلیاردر نشدم.
و این یعنی حفظ وضع موجود،تلاش برا رفتن به مرحله بعد.

RE: هدف - saraa.h1982 - 11-29-2013 02:22 PM

[بهترین تاکتیک حمله است
از میلیاردم دفاع نمیکنم بلکه باهاش به سرمایه گذاریهای بیشتر حمله میکنم

RE: هدف - sahar_farjad - 11-29-2013 11:47 PM

امیدوارم وقتی پولدار شدیم عوض نشیم..(شخصیتون و اهدافمون عوض نشه)
فیلم کت جادویی را یادتونه؟چقدر راحت یاد ادما میرفت که از چی شروع کردن و این پول ...
من دوست دارم پولدارم بشم..اونقدری که هیچ وقت حساب کتاب خریدن یا نخریدن چیزیو نکنم
اون فدری که بتونم به ی شیرخوارگاه کمک کنم یا خودم ی همچسن مرکزی را راه بندازم
ب اندازه توانم چند دهنه مغازه بخرم بدم دست ادمی که توان داشتم مغازه را نداره.....سود کارو ازش بگیرم....اینجوری هم سود معنوی میکنم هم مالی
اابته حتمابرای خودم و خانوادم خونه بزرگو با امکانات تهیه میکنم