سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
پیشنهاد کار - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125)
+--- موضوع: پیشنهاد کار (/showthread.php?tid=10042)

پیشنهاد کار - مهنو - 11-13-2013 10:35 PM

سلام به همه دوستان عزیز.من یه کار دفتری می خوام توی یکی از شهرستان های کرمان زندگی می کنیم دفتر کارش رو بابام بهم میده به شرطی اینکه یه کار درست و درمون توش را بندازم . خیلی فک کردم عقلم به جایی قد نمیده که خوب باشه و درامد هم داشته باشه . البته بابا میگه اگه بخوای یه تولیدی کوچیک هم را بندازی کمکت می کنم . چه تولیدی درامد داره؟مرسی

RE: پیشنهاد کار - 0M1D - 11-14-2013 12:13 AM

سلام
قبل شروع هر کاری باید اصل خودشناسی رو رعایت کنید
باید درنظر داشته باشید که تو چه زمینه هایی وارد هستید
یا تو چه زمینه هایی قابلیت فعالیت دارید

خودتون هدفتون از کار دفتری چیه؟
مثلا میخواهید در گستره مهندسی(انجام پروژه، برنامه نویسی،تعمیرات)فعالیت کنید یا پیشنهاد پدرتون کار تولیدی باشه؟

RE: پیشنهاد کار - sir-mahyar - 11-14-2013 01:06 AM

(11-13-2013 10:35 PM)مهنو نوشته شده توسط:  سلام به همه دوستان عزیز.من یه کار دفتری می خوام توی یکی از شهرستان های کرمان زندگی می کنیم دفتر کارش رو بابام بهم میده به شرطی اینکه یه کار درست و درمون توش را بندازم . خیلی فک کردم عقلم به جایی قد نمیده که خوب باشه و درامد هم داشته باشه . البته بابا میگه اگه بخوای یه تولیدی کوچیک هم را بندازی کمکت می کنم . چه تولیدی درامد داره؟مرسی

سلام

دوست عزیز خواهش می کنم اول علایقتون رو بفرمایید

چی کارا دوس دارین بکنین؟

کاری به دفتر ندارما... کلا چه کارایی دوس دارین؟

شما هر کاری هم راه بندازین دفتر یه نیاز رو و اون نیاز به مکانه که بر طرف میکنه

شما هر چیزی که راه بندازین به تبلیغات و بازاریابی و کلی چیزای دیگه نیاز دارین

پس اول به عشق و علاقه تون نگاه کنید

RE: پیشنهاد کار - LOBA - 11-15-2013 03:00 PM

اول خوب تحقیق کن ببین منطقه ای که میخوای کسب و کار راه بندازی در مسیر مسافرینی هست که میان کرمان یا از مسیرشون دوره؟ اگه نزذیک به مسیر مسافرین یود سعی کن مغلزه ای باز کنی که سوغات کرمان رو عرضه کن.
اگر هم مسیرت دور بود یا اصلا نمیخوای همچین کاری رو انجام بدی . 100% کاری رو انجام بده که بهش علاقه داری . چون اگر با علاقه کاری رو شروع کنی مطمعا باش ایده های جدیدی به ذهنت میرسه و اگر کسب و کارت شعلی کم سود هم باشه با ایده های ذهنت و علاقه ای که داری میتونی درش رونق ایجاد کنی

RE: پیشنهاد کار - مدرسی - 11-15-2013 09:09 PM

در زمینه ی صادرات پسته فعالیت کنید . مشتری هم براش کم نیست