خدا را شكر ميكنم كه ... - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: خدا را شكر ميكنم كه ... (/showthread.php?tid=3249) |
RE: خدا را شكر ميكنم كه ... - M3HDI - 02-10-2013 03:46 PM خدا را سپاس به خاطر ( حقیقتا میخواستم بنویسم ، دیدم نمیشه ، ما همه چیزمون رو از خدا داریم ) الحمد لله رب العالمین RE: خدا را شكر ميكنم كه ... - mir abbas - 02-10-2013 11:00 PM خدا را شکر میکنم بخاطر بزرگی و کرمش . خدا را شکر میکنم بخاطر تمام داشته ها و نداشته هام . خدا را شکر میکنم بخاطر سلامتی که به من و خانواده ام عطا فرموده. خدا را شکر میکنم بخاطر....... RE: خدا را شكر ميكنم كه ... - ابراهیم رضایی - 02-11-2013 09:22 PM خدایا شکرت بخاطر خودت [/b] خدا را شکر که ...!! - Haavin - 03-08-2013 05:26 PM خدا را شکر که ....!!! خدا را شکر که هر روز صبح باید با زنگ ساعت بیدار شوم. این یعنی من هنوز زنده ام. خدا را شکر که در پایان روز از خستگی از پا می افتم.این یعنی توان سخت کار کردن را دارم. خدا را شکر که مالیات می پردازم این یعنی شغل و در آمدی دارم و بیکار نیستم. .. RE: خدا را شکر که ...!! - sir-mahyar - 03-08-2013 05:31 PM خدا رو شکر که زنده هستم و هر روز رو بهتر از روز قبل اغاز می کنم خدارو شکر که سالم و سلامت هستم خدارو شکر که خانواده خوبی دارم خدارو شکر که دوستان خوبی دارم خدارو شکر که در این انجمن عضو هستم RE: خدا را شکر که ...!! - Haavin - 03-08-2013 05:43 PM مهیار جان تجلی عادت شکر گذاری همیشگی رو به خوبی از شما و جناب بهداد دیدم ویاد گرفتم و سعی میکنم بیشتر و بیشتر تمرین کنم . خدایا! شکرت, ممنون ,Danke ,Merci,thnx... RE: خدا را شکر که ...!! - sir-mahyar - 03-08-2013 06:01 PM این یکی از چیزاییه که تو لیست شکر گزاریم هست و همیشه تکرارش می کنم خدایا شکرت که زبون درازی دارم ![]() ![]() خدارو شکر که راهنما های خوب دارم خدارو شکر که اعتماد به نفس خیلی زیادی دارم خدارو شکر که انرژی مثبت بسیاری دارم RE: خدا را شکر که ...!! - sir-mahyar - 03-08-2013 07:44 PM خدارو شکر که خانم معاون دکتر شده ![]() ![]() ![]() RE: خدا را شکر که ...!! - MARYAR - 03-08-2013 09:05 PM خدایا شکرت که محمد موفق شد مخ مدیرای فولاد را بزنه خدایا شکرت که برادری و دوستی مث مهیار و محمد و مهدی بهم دادی خدایا شکرت که مهیار همینطور داره مراحل دوبرابر کردن را با موفقیت طی می کنه RE: خدا را شکر که ...!! - soshiant - 03-08-2013 09:09 PM خدا را شکر به خاطر همه چیز |