سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
بازدید گروهی اعضا از نمایشگاه کتاب تهران - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: جلسات حضوری و آنلاین اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=30)
+--- موضوع: بازدید گروهی اعضا از نمایشگاه کتاب تهران (/showthread.php?tid=2853)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: بازدید گروهی اعضا از نمایشگاه کتاب تهران - مسعود کوچولو - 05-05-2012 10:53 PM

(05-05-2012 08:30 PM)مسعود کوچولو نوشته شده توسط:  آقا کامیار و مریم خانوم.
اون خوشبو کننده ی دهانی رو که بهتون نشون دادما که گفتید تقلبیه.
حق با شما بود روش چینی ریز نوشته بودن نامردا یه گوشه.
اسم شرکت هم fuwei هست.
که فکر کنم اسم یه سلسله ی چینیه.
هنوز نتونستم روش ساختش رو پیدا کنم.Undecided

RE: بازدید گروهی اعضا از نمایشگاه کتاب تهران - کامیار کاظمی - 05-05-2012 10:57 PM

اما مسعود جان بنظرم که طرح عالی بود.
از طعم و روش طراحی آن هم خیلی خوب بود اما واقعا 1000 تومان! آن هم چینی، خیلی گران است.

RE: بازدید گروهی اعضا از نمایشگاه کتاب تهران - مسعود کوچولو - 05-05-2012 11:04 PM

شما هم لطفا اگر روش ساختش را پیدا کردید یا فکر به ذهنتان رسید ما را بی نصیب نزارید.
در هر بسته هم 24 برگ وجود داشت.
راستس با آقای ضیایی صحبت کردید؟

RE: بازدید گروهی اعضا از نمایشگاه کتاب تهران - اقاي ايـــده - 05-05-2012 11:10 PM

دوستان بزرگوارم
عزيزانم .نور چشمانم اينجا تاپيك عمومي هست .وقتي به روز ميشود و من نوعي ميام براي ديدن و خواندن مطلب جديد انتظار اينو ندارم كه با پيام خصوصي اشتباه گرفته نشود.
حداقل كمي در مورد موضوعي كه در مورد ان گفتگو ميكنيد بيان بفرماييد تا ديگر عزيزان هم در جريان موضوع قرار بگيرند.
با تشكر از دو برادر بزرگتر خودم

RE: بازدید گروهی اعضا از نمایشگاه کتاب تهران - mteam - 05-06-2012 12:30 AM

سعید جان اسم بنده را تصحیح بفرمایید (محمد شهسواری mteam)

RE: بازدید گروهی اعضا از نمایشگاه کتاب تهران - omid81 - 05-07-2012 11:21 PM

سلام دوستان
شب به خیر
من همین الان عضو این فروم شدم . واقعا عالیه که همه افرادی که میخوان موفق باشند اینجا جمعند . من 3-4 سالی هست که توی بازار بورس و سکه فعالم . به نظرم یکی از بهترین جاهایی که میشه میلیاردر شد توی این بازارهاست. فردا نمایشگاه بورس شروع میشه و تا جمعه ادامه داره . به نظرم یه بازدید از اونجا داشته باشم خیلی میتونه موثر باشه . به هر حال خوشحال میشم با دوستانی که واقعا انگیزه میلیاردر شدن تو وجودشون هست آشنا بشم . 09124792789

RE: بازدید گروهی اعضا از نمایشگاه کتاب تهران - mteam - 05-07-2012 11:34 PM

امید جان ورودت را خوشامد میگم -نمایشگاه بورس در نمایشگاه بین المللی تهران است؟

RE: بازدید گروهی اعضا از نمایشگاه کتاب تهران - omid81 - 05-08-2012 03:50 PM

(05-07-2012 11:34 PM)mteam نوشته شده توسط:  امید جان ورودت را خوشامد میگم -نمایشگاه بورس در نمایشگاه بین المللی تهران است؟

mteam عزیز سلام
ممنونم
بله نمایشگاه بورس امروز شروع شد و تا جمعه ادامه داره . مکانش هم همون محل نمایشگاههای دائمی بعد از پارک وی هست .
موفق باشید .

RE: بازدید گروهی اعضا از نمایشگاه کتاب تهران - اقاي ايـــده - 05-08-2012 07:44 PM

(05-07-2012 11:21 PM)omid81 نوشته شده توسط:  سلام دوستان
شب به خیر
من همین الان عضو این فروم شدم . واقعا عالیه که همه افرادی که میخوان موفق باشند اینجا جمعند . من 3-4 سالی هست که توی بازار بورس و سکه فعالم . به نظرم یکی از بهترین جاهایی که میشه میلیاردر شد توی این بازارهاست. فردا نمایشگاه بورس شروع میشه و تا جمعه ادامه داره . به نظرم یه بازدید از اونجا داشته باشم خیلی میتونه موثر باشه . به هر حال خوشحال میشم با دوستانی که واقعا انگیزه میلیاردر شدن تو وجودشون هست آشنا بشم . 09124792789

اميدجان ورود شمار به انجمن خودتان تبريك ميگم.
اميدوارم كه در اينجا لحظات خوب و خوشي را داشته باشيد.
از شما دوست عزيز و بزرگوار درخواستي داشتم.
من و اعضاي امثال من كه در شهرستان زندگي ميكنيم اومدن به اين نمايشگاه براي مان مقدور نمي باشد.ما در انجمن بخش بورس و سكه رو داريم.خوشحال خواهيم شد تا از تجربيات و دانسته هاي شما در اين موارد در صورت تمايل نهايت استفاده را ببريم.
با تشكر از شما دوست عزيز

RE: بازدید گروهی اعضا از نمایشگاه کتاب تهران - مهدی گل محمدی - 05-08-2012 07:58 PM

آقا ما پنجشنبه صبح با ناصر دوتایی ساعت 9 دم در شمالی نمایشگاه هستیم.دوستانی که میخوان بیان در خدمتشون هستیم.