RE: جلسه آنلاین انجمن میلیاردرها 5 اردیبهشت - goldcover - 04-26-2014 12:48 AM
تمام اعضای آنلاین این جلسه خسته نباشید
خیلی خوب بود
به ایده ای که نفر اول شد هم تبریک میگم
RE: جلسه آنلاین انجمن میلیاردرها 5 اردیبهشت - اقاي ايـــده - 04-26-2014 12:49 AM
با درود مجدد خدمت همه عزيزان
در ابتدا از همه شما عزيزان بخصوص مهيار عزيز بابت شركت اين جلسه و همينطور مديريت ان تشكر و قدراني ميكنم اميدوارم كه جلسات بعدي پر بار از جلسات قبلي باشد.
ضمن براي هر دو عزيز بزگوار برنده جايزه ها ارسال شد.
در جواب ان دوست بزرگوارمان كه سوال فرموده بودند موضوغ جلسه را من مطرح كردم بايد بگم كه مطرح كننده موضوع معاونت عزيز هست و بنده تنها مسئوليت كوچكي را قبول كردم
اين جلسات بيشتر براي جمع شدن در كنار هم و ارائه مطالب هست .بطور حتم افرادي كه تصور ميكن با مطرح كردن ايده هايشان انها ديگر محفوظ نيستند در اشتباه هستند
بخاطر اينكه با مطرح كردن ايده ميتوان نقطه نظرات افراد ديگر را دريافت كرد و با مشكلات و راه حل هاي ايده خود اشنا شد. در صورتي كه نگه داشتن انها تنها يك فكر در ذهن هست و سود ديگري را در پي نخواهد داشت .ضمن اينكه هرفردي كه قصد عملي كردن ايده ذهني خودش را داشته باشد با مطرح كردن ان در جلسات مختلف ميتوان انرا توسعه دهد و مشكلي با ارائه ان نخواهد داشت چون در ابتدا توان انرا بطور حتم دارد كه اجرايي كند.
ضمن اينكه بحث كپي برداري از ارائه يك ايده هميشه بوده است اما همچنان ايجاد سايت هاي مختلف ادامه دارد. بطور مثال روزي سايت خودم رو ايجاد كردم(البته در ابتداي راه بهتر هست انرا وبلاگ در نظر بگيريم) تنها دو يا سه سايت مشابه مشغول فعاليت بودند اما امرروز بيش از چند سايت ديگر با همين موضوع مشغول فعاليت هستند و اين يك امر طبيعي هست نه در كسب و كار انلاين بلكه در همه فعاليت ها
در مورد ايده هاي ارائه شده هركدام داراي بحث و گفتگو هستند اما از انجايي كه ايده ها زياد مي باشند و رسيدگي به همه انها وقت گير هست تنها افرادي كه علاقمند هستند در مورد ايده انها تحليل و تجزيه انجام شود اين موضوع را مطرح كنند تا اينكار انجام شود
شب خوبي را داشته باشيد و فردا روزي پر از نعمت و سلامتي و شادي در انتظار شما خواهد بود كافيست خودتان انتخاب كنيد.
موفق باشيد
RE: جلسه آنلاین انجمن میلیاردرها 5 اردیبهشت - Mohsen1988 - 04-26-2014 12:53 AM
(04-26-2014 12:31 AM)MARYAR نوشته شده توسط: (04-26-2014 12:26 AM)alefbaran نوشته شده توسط: تبریک به برندگان گرامی
ذهنتون پر ایده!
خانم یا آقای الف باران خیلی از حضورتون تو این جلسه خوشحال شدیم انشاله از جلسات بعدی زودتر ببینیمتون اینجا.
بچه ها هفته بعد جلسه حضوری در نمایشگاه کتاب مصلی برگزار خواهد شد.
دوست دارم همتونو اونجا ببینمممم
آقا هستم 
راستش فکر نمیکردم اینقدر ایده های خوب امشب مطرح بشه
به نظرم یه تاپیک برای ایده های برتر اختصاص داده بشه و با همکاری بچه های انجمن این ایده ها اجرایی بشن....
به خصوص ایده شما که هزینه اجرای اون پایینه... فقط همت و پشتکار میخواد
RE: جلسه آنلاین انجمن میلیاردرها 5 اردیبهشت - Mohsen1988 - 04-26-2014 01:00 AM
(04-26-2014 12:32 AM)omid_young نوشته شده توسط: منم به همه دوستان خسته نباشید میگم . خداییش ایده های پر مغزی دیدم امشب 
باا تشکر از اقای ایده ، بنده ایرانسلی هستم !
آقا امید جوان- خدمتتون تبریک مجدد عرض میکنم
قصد اجرایی کردن ایده تون رو دارین یا خیر؟ قبلا راجع به ایدتون با کسی صحبت کردین؟ از سایت های خارجی که دارن اینکارو انجام میدن اطلاعی دارین؟
من هم ایده هایی برای تکمیل ایده شما دارم... یه تاپیک با موضوع همین ایده تون ایجاد کنید که با تلاش و راهنمایی بچه های انجمن ایده تون رو بالفعل کنیم انشاالله
RE: جلسه آنلاین انجمن میلیاردرها 5 اردیبهشت - omid_young - 04-26-2014 01:07 AM
(04-26-2014 01:00 AM)alefbaran نوشته شده توسط: (04-26-2014 12:32 AM)omid_young نوشته شده توسط: منم به همه دوستان خسته نباشید میگم . خداییش ایده های پر مغزی دیدم امشب 
قصد اجرایی کردن ایده تون رو دارین یا خیر؟ قبلا راجع به ایدتون با کسی صحبت کردین؟ از سایت های خارجی که دارن اینکارو انجام میدن اطلاعی دارین؟
من هم ایده هایی برای تکمیل ایده شما دارم... یه تاپیک با موضوع همین ایده تون ایجاد کنید که با تلاش و راهنمایی بچه های انجمن ایده تون رو بالفعل کنیم انشاالله
درود بر شما دوست عزیز . منظورتون ایده شماره 16 هست ؟
اگر شرایط فراهم بشه بله 100%
یعنی اگه خودم برنامه نویسی و طراحی سایت بلد بودم تا حالا میاوردمش بالا منتها نیاز به مقداری هزینه داره که تا حالا جور نشده ...
به طور شفاف با کسی مطرح نکردم .
چشم ....در اولین فرصت اقدام میکنم
RE: جلسه آنلاین انجمن میلیاردرها 5 اردیبهشت - Mohsen1988 - 04-26-2014 01:16 AM
(04-26-2014 12:49 AM)اقاي ايـــده نوشته شده توسط: با درود مجدد خدمت همه عزيزان
در ابتدا از همه شما عزيزان بخصوص مهيار عزيز بابت شركت اين جلسه و همينطور مديريت ان تشكر و قدراني ميكنم اميدوارم كه جلسات بعدي پر بار از جلسات قبلي باشد.
در جواب ان دوست بزرگوارمان كه سوال فرموده بودند موضوغ جلسه را من مطرح كردم بايد بگم كه مطرح كننده موضوع معاونت عزيز هست و بنده تنها مسئوليت كوچكي را قبول كردم
اين جلسات بيشتر براي جمع شدن در كنار هم و ارائه مطالب هست .بطور حتم افرادي كه تصور ميكن با مطرح كردن ايده هايشان انها ديگر محفوظ نيستند در اشتباه هستند
بخاطر اينكه با مطرح كردن ايده ميتوان نقطه نظرات افراد ديگر را دريافت كرد و با مشكلات و راه حل هاي ايده خود اشنا شد. در صورتي كه نگه داشتن انها تنها يك فكر در ذهن هست و سود ديگري را در پي نخواهد داشت .ضمن اينكه هرفردي كه قصد عملي كردن ايده ذهني خودش را داشته باشد با مطرح كردن ان در جلسات مختلف ميتوان انرا توسعه دهد و مشكلي با ارائه ان نخواهد داشت چون در ابتدا توان انرا بطور حتم دارد كه اجرايي كند.
ضمن اينكه بحث كپي برداري از ارائه يك ايده هميشه بوده است اما همچنان ايجاد سايت هاي مختلف ادامه دارد. بطور مثال روزي سايت خودم رو ايجاد كردم(البته در ابتداي راه بهتر هست انرا وبلاگ در نظر بگيريم) تنها دو يا سه سايت مشابه مشغول فعاليت بودند اما امرروز بيش از چند سايت ديگر با همين موضوع مشغول فعاليت هستند و اين يك امر طبيعي هست نه در كسب و كار انلاين بلكه در همه فعاليت ها
در مورد ايده هاي ارائه شده هركدام داراي بحث و گفتگو هستند اما از انجايي كه ايده ها زياد مي باشند و رسيدگي به همه انها وقت گير هست تنها افرادي كه علاقمند هستند در مورد ايده انها تحليل و تجزيه انجام شود اين موضوع را مطرح كنند تا اينكار انجام شود
شب خوبي را داشته باشيد و فردا روزي پر از نعمت و سلامتي و شادي در انتظار شما خواهد بود كافيست خودتان انتخاب كنيد.
موفق باشيد
با بخشی از حرفتون موافقم و با بخشی از اون مخالفم
اگه یه سایتی قدرتمند بالا بیاد، دیگه کپی برداری از اون، باعث میشه که سایت اولی معروف تر بشه!
اگه سرمایه و وقت کافی برای اجرایی کردن یه ایده نباشه، بهتره فعلا اون ایده رو نگه داشت و سر موقع، با قدرت اون رو اجرا کرد
البته راجع به این موضوع میشه ساعت ها بحث کرد و در نهایت هم به نتیجه مشخصی نرسید 
ولی من از طریق همین سایت و سایت خودتون کم و بیش با شما آشنایی دارم و به با تجربه بودن شما باور دارم و میدونم که اگه حرفی میزنید پشتوانه اون، سالها تجربه است.
موفق و پیروز باشین
احمدی
RE: جلسه آنلاین انجمن میلیاردرها 5 اردیبهشت - Mohsen1988 - 04-26-2014 01:29 AM
(04-26-2014 01:07 AM)omid_young نوشته شده توسط: (04-26-2014 01:00 AM)alefbaran نوشته شده توسط: (04-26-2014 12:32 AM)omid_young نوشته شده توسط: منم به همه دوستان خسته نباشید میگم . خداییش ایده های پر مغزی دیدم امشب 
درود بر شما دوست عزیز . منظورتون ایده شماره 16 هست ؟
اگر شرایط فراهم بشه بله 100%
یعنی اگه خودم برنامه نویسی و طراحی سایت بلد بودم تا حالا میاوردمش بالا منتها نیاز به مقداری هزینه داره که تا حالا جور نشده ...
به طور شفاف با کسی مطرح نکردم .
چشم ....در اولین فرصت اقدام میکنم
بله... ایده 16
خیلی سختی داره ولی هیچ غیر ممکنی وجود نداره
برای هزینه، حتما باید سرمایه گذار جذب کرد... تو همین سایت خدارو شکر کلی میلیاردر خوش فکر داریم 
تاپیکشو ایجاد کردین لطف کنین لینکشو برای من(و سایر دوستان علاقمند) با پیغام خصوصی ارسال کنید...
سپاس فراوان
RE: جلسه آنلاین انجمن میلیاردرها 5 اردیبهشت - اقاي ايـــده - 04-26-2014 06:46 AM
(04-26-2014 01:16 AM)alefbaran نوشته شده توسط: (04-26-2014 12:49 AM)اقاي ايـــده نوشته شده توسط: با درود مجدد خدمت همه عزيزان
موفق باشيد
اگه یه سایتی قدرتمند بالا بیاد، دیگه کپی برداری از اون، باعث میشه که سایت اولی معروف تر بشه!
اگه سرمایه و وقت کافی برای اجرایی کردن یه ایده نباشه، بهتره فعلا اون ایده رو نگه داشت و سر موقع، با قدرت اون رو اجرا کرد
ولی من از طریق همین سایت و سایت خودتون کم و بیش با شما آشنایی دارم و به با تجربه بودن شما باور دارم و میدونم که اگه حرفی میزنید پشتوانه اون، سالها تجربه است.
موفق و پیروز باشین
احمدی
درو دوست گرامي
اينكه با قسمتي از مطالب موافق يا مخالف باشيد يك امر طبيعي هست و هيچ موردي در ان وجود ندارد كه بخواهيم به بحث گفتگو بپردازيم اما يك موردي هست
شما اين مورد رو قبول داريد كه وقتي يك ايده در ذهن شما ايجاد ميشود در ذهن افراد ديگر هم پيدا شده است - پيدا ميشود و پيدا خواهد شد؟؟؟
در اين باره قبلا چندين پست ارائه كردم و چند ايده مختلف رو كه در ذهنم داشتم و فكر ميكنم ايده هاي خوبي براي فعاليت هستند رو نگه داشتم اما با ديدن عملي شدن اونها توسط افراد ديگر در بيشتر موارد تنها يك اه حسرت نتوانستند عملي كردن اون ايده كشيده ميشود.
اينكه ايده هارو مطرح نكنيم درست. در يك مورد دو مورد نه اينكه هرچيزي به ذهن رسيد رو نگه داريم با اين فكر كه يك روزي ما ميتونيم انجامش بديم
در دنيا ميليون ها ادم مثل ما هستند كه از فرصت ها به نحو بهتري استفاده ميكند.
RE: جلسه آنلاین انجمن میلیاردرها 5 اردیبهشت - hamid.h - 04-26-2014 09:05 AM
سلام دوستان میلیاردر عزیز و گرامی انجمن 
راستش دیشب بدلایلی نبودم حین برگزاری جلسه!
اما صبح اولین کاری که کردم لپ تا پو روشن کردمو اومدم این تاپیکو خوندم ببینم بچه ها دیشب چیکار کردن....
و دیدم واقعا همه دوستان گل کاشتن
عجب ایده هایی خداووکیلی....
اصلا به هیچ وجه فکر نمیکردم جلسه دیشب اینجوووووری باشه و چنین ایده های جدید و بکر و سود آوری مطرح بشه که هر کدومش جای کار بسیار داره و البته ازون طرف هم یود آوری بالا
منکه لا اقل یکی دو ایده رو واسه خودم انتخاب کردم(با توجه به شرایط،موقعیت،علاقه و ...) که به محض جور شدن شرایط اقدامی بکنم...
امیدوارم دوستان هم همین طور باشند....
دوستان همگی شاد و موفق باشید
سپاس از همه دوستان شرکت کننده و کسانی که نظر دادند
بخصوص اسپانسر محترم : جناب آقای ایده بزرگوار
RE: جلسه آنلاین انجمن میلیاردرها 5 اردیبهشت - Mohsen1988 - 04-26-2014 07:40 PM
(04-26-2014 06:46 AM)اقاي ايـــده نوشته شده توسط: (04-26-2014 01:16 AM)alefbaran نوشته شده توسط: (04-26-2014 12:49 AM)اقاي ايـــده نوشته شده توسط: با درود مجدد خدمت همه عزيزان
موفق باشيد
موفق و پیروز باشین
احمدی
درو دوست گرامي
اينكه با قسمتي از مطالب موافق يا مخالف باشيد يك امر طبيعي هست و هيچ موردي در ان وجود ندارد كه بخواهيم به بحث گفتگو بپردازيم اما يك موردي هست
شما اين مورد رو قبول داريد كه وقتي يك ايده در ذهن شما ايجاد ميشود در ذهن افراد ديگر هم پيدا شده است - پيدا ميشود و پيدا خواهد شد؟؟؟
در اين باره قبلا چندين پست ارائه كردم و چند ايده مختلف رو كه در ذهنم داشتم و فكر ميكنم ايده هاي خوبي براي فعاليت هستند رو نگه داشتم اما با ديدن عملي شدن اونها توسط افراد ديگر در بيشتر موارد تنها يك اه حسرت نتوانستند عملي كردن اون ايده كشيده ميشود.
اينكه ايده هارو مطرح نكنيم درست. در يك مورد دو مورد نه اينكه هرچيزي به ذهن رسيد رو نگه داريم با اين فكر كه يك روزي ما ميتونيم انجامش بديم
در دنيا ميليون ها ادم مثل ما هستند كه از فرصت ها به نحو بهتري استفاده ميكند.
با جمله های بالا 100 در 100 موافقم 
من هم منظورم ایده هایی بود که واقعا ارزش نگه داشتن رو داشته باشن....
|