سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
کافه گپ میلیاردرها - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107)
+--- انجمن: سرگرمی ها، دردودل ها و سلامتی یک میلیاردر (/forumdisplay.php?fid=50)
+--- موضوع: کافه گپ میلیاردرها (/showthread.php?tid=10107)

RE: کافه گپ میلیاردرها - M3HDI - 02-15-2013 01:56 PM

سلام

در پاسخ به این دوستمان ، من همین چند وقت پیش یه سایت فارسی زبان رو دیدم که نوشته ها رو به صوت تبدیل میکرد

RE: کافه گپ میلیاردرها - MARYAR - 02-15-2013 02:37 PM

خدا همین جاست!
خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ،خدا در دستان مردی است که نابینایی رااز خیابان رد می کتد ،
خدا در اتومبیل پسری است که
مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد ،
خدا در جمله ی " عجب شانسی آوردم"است !!
خدا خیلی وقت است که اسباب کشی کرده و آمده نزدیک من و تو!!
خدا کنارساعت کوک شده ی توست، که می گذارد 5 دقیقه بیشتر بخوابی!!
از انسانهای این دنیا فقط خاطراتشان باقی می ماند و یک عکس با روبان مشکی ، از تولدت تا آن روبان مشکی ، چقدر خدا را دیدی ؟!
خدایا دوستت دارم ...

RE: کافه گپ میلیاردرها - MARYAR - 02-15-2013 03:06 PM

دهانتان را به اندازه‌ای باز کنید که حرف در دهانتان نگذارند . . .
تمام تاریخ عبارت است جنگ سربازانی که همدیگر را نمی‌شناسند؛
و با هم می‌جنگند برای دو نفری که خيلي خوب همدیگر را می‌شناسند و نمی‌جنگند . . .
بدترین خطایی که مرتکب مي‌شویم، تــوجه به خطای دیگران است . . .

جاده‌های زندگی را خدا هموار مي‌کند؛ کار ما فقط برداشتن سنگ‌ریزه‌هاست . . .
مردی و نامردی، جنسیت سرش نمی‌شود؛ مرام و معرفت که نداشته باشید ، نامردید . . .

تونل‌ها ثابت کردند که حتی در دل سنگ هم ، راهی برای عبور هست … ما که کمتر از آنها نیستیم ، پس نا امیدی چرا . . . ؟

بعضی‌هایمان شانس گفتن کلماتی را داریم که برخی دیگر حسرتش را مثل : بابا، مامان، پدربزرگ . . .

با عقل‌تان، دلبستگی‌های دنیوی را از خودتان دور کن؛ وگرنه خواهيد ديد كه این دلبستگی‌هایتان هستند که عقل‌تان را از شما دور مي‌کنند . . .

مدیر خوب، یک نقطۀ مثبت در فرد پیدا میکند و روی آن کار میکند. ولی مدیر بد، یک نقطه ضعف در فرد پیدا می‌کند و به آن گیر می‌دهد . . .

در زندگی‌تان! نقش نیش‌های مار ” ماروپله” را بازی نکنید؛ شاید دیگر توان دوباره بالا آمدن از نردبان را نداشته باشد.

درمقابل سختی‌ها همچون جزیره‌اى باش که دریا هم با تمام عظمت و قدرت نمى‌تواند سر او را زیر آب کند . . .

ناامیدی اولین قدمی است که شخص به سوی گور بر می‌دارد . . .

قبل از اينكه در مورد راه رفتن ديگران قضاوت كنيد، منصفانه اين است كه اول چند قدمی با كفش‌هايش خودتان راه برويد.

همیشه بیشتر افکار صرف جفت و جور کردن حرف هایی مي‌شود که هرگز بر زبان جاری نمی‌شود

نگفتن، صلاح است، کم گفتن طلا است، پر گفتن، بلا است . . .

و سخن آخر اينكه
دیگران برای خوابیدن قصه می‌گویند، ما قصه خود را می‌گوییم که دیگران بیدار شوند . . .

RE: کافه گپ میلیاردرها - sir-mahyar - 02-16-2013 12:49 AM

یه کاپوچینوی خوشمزه برای همه ی شما میلیاردر های گل انجمن12_002

[تصویر: m8xfa4leyes5c38mfr5.jpg]

RE: کافه گپ میلیاردرها - MARYAR - 02-16-2013 12:55 AM

به به آقا مهیار بالاخره شما به کافه هم سری زدید، همه مشتریاتون پریدنااااااااااااا Smile Smile
من یه هات چاکلت مخصوص می خواممممممم

RE: کافه گپ میلیاردرها - توانا - 02-16-2013 01:29 AM

سلام به همه اهالي انجمن شب همگي بخير كسي هست اينجا يه قليون آلبالو دوسيب بياره واسمون ناسلامتي خيلي وقته نبوديما!

RE: کافه گپ میلیاردرها - توانا - 02-16-2013 01:40 AM

از پذيراييتون واقعا ممنونم شب خوش

RE: کافه گپ میلیاردرها - yu3f - 02-16-2013 11:14 AM

(02-14-2013 02:02 AM)Mrs.Seyedi نوشته شده توسط:  آقا یوسف همیشه بحث عادت را مدنظر داشته باشید، بنده خودم توی شیراز شوک شده بودم، هنوز چراغ قرمز سبز نشده بود مثل پیست مسابقات همه شروع به حرکت می کردند،ولی خوب بایستی عرض کنم من تهران هم همچنین قضیه ای که رانندگان تهرانی ویراژهای ناجور و حتی گاهی اوقات بدون چراغ راهنما جلوت می پیچیدند و توقع تشخیص از طرف ما رو داشتند را نیز مواجه شدم، نمی دونم شاید ما وقتی مکانمون عوض میشه تازه دقیق به دو رو برمون نگاه می کنیم.
راستی اینا رو به معنی اینکه من ناراحت شدم نگیرید برای روشن شدن مطلب عرض کردم وگرنه همه جای ایران ......... من است.

Yosef.gif این حرفا چیه Yosef.gif مساله اینه ک من نمیگم تهرانی ها یا جای دیگه خیلی خوب رانندگی می کنند. همه جا هم راننده خوب دارد هم بی احتیاط و گاهی بد. اما مساله این هست ک مشهدی ها وحشتناکن Yosef.gif یعنی با مبالغ صدقه این چند روز می تونیم یک مرکز کمک ب ایتام راه بندازیم Yosef.gif

(02-15-2013 02:01 AM)فرهاد قربانی نوشته شده توسط:  فیتیله ،فردا تعطیله10_004 قابل توجه اقای قربانیانA00 (63)اقای قربانیان جای من هم استراحت کن.من بازم مثل همیشه با گروه برتر برای جایی ماموریت داریمA00 (91)A00 (91)A00 (91)

فدای ماموریت رفتنت برادر Yosef.gif

RE: کافه گپ میلیاردرها - mir abbas - 02-16-2013 10:16 PM

اقا چرا کافه تعطیله ای وقت شو.

RE: کافه گپ میلیاردرها - صدفی - 02-16-2013 10:23 PM

آقا مهیار یه نوشیدنی گرم خوشمزه رژیمی لطفا