سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
سفر و سفرنامه مشهد (زمستان 1391) - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: جلسات حضوری و آنلاین اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=30)
+--- موضوع: سفر و سفرنامه مشهد (زمستان 1391) (/showthread.php?tid=6188)

RE: سفرنامه مشهد 1391 - jahanagahi - 02-07-2013 04:45 PM

اولین دیدار در راه آهن :
http://8pic.ir/images/b8x0bc1dl33pxv9hq3yz.jpg

محبت عزیزان مشهدی :

http://8pic.ir/images/voves6gqjb2mk99xqs6d.jpg

RE: سفرنامه مشهد 1391 - toofan245 - 02-07-2013 04:46 PM

منم چیزی نمیگم همه واقعا خوب بودن خوب که نه عالیییییییییییی

(02-07-2013 04:29 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط:  راستی دوستان، رسول جان فوق العاده پسر ساکت و باجنبه ای بودند، البته فیلم مراسم جشن پتو به همراه مراسم تفتیش موجود است Big Grin
تصویر صورت رسول جان هم سعی شد که شطرنجی شود Big Grin

شما لطف دارین
حاضرم حق نشر اون فیلم رو کامل بخرم. با تخفیف چند؟

RE: گزارشات سفر مشهد عزيزان - MARYAR - 02-07-2013 04:57 PM

(02-06-2013 09:35 PM)HadiMahmoodi نوشته شده توسط:  الان اهواز هستم.
و اما از بچه های انجمن...
هر چی بگم کم گفتم.
به خدا باور کنید.
آقا کامیار چقدر افتاده و خاکی هستند. وقتی داری باهاش صحبت میکنی انگاری داری با داداشت صحبت میکنی...
خانمشون معاونت محترم انجمن از همون لحظه اول که میبینیش انگاری که از بچگی با هم بزرگ شدید... واقعا چقدر گرم و صمیمی... فکرش هم نمیکردم.
آقای قربانیان پدر جمع (نگفتم پدر بزرگ ها!) چقدر با اطلاعات، دقیق و شوخ هستند. (البته اینو همه بچه ها قبل از اینکه ایشون رو ببینند هم میدونند)
فقط یه ایراد کوچولو دارن که هر چی التماسش کردیم جک پراید رو تعریف نکردند و گذاشته اند واسه انجمن!
محمد شموسی، چقدر با مزه و صمیمی و دوست داشتنی...
آقا و خانم ملک چقدر با شخصیت و محترم...
آقا پارسا چقدر صمیمی و با مزه و پر جنب و جوش...
خلاصه کنم واقعا دل کندن از این دوستان و آقای شهراسبی متین و محجوب و همسر محترمشون سرکار خانم صدفی دقیق و پیگیر و مهدی گل محمدی با مزه و پر حرارت و مهیار دوست داشتنی و مهدی77 عزیز و هادی بهرامی محجوب به همراه همسر محترم و یسنای دوست داشتنی و سرکار خانم شفقی2 (دختر خاله سرکار خانم نام کاربری m_sh معاونت محترم انجمن) که زحمت آوردن دوربین و عکاسی رو ایشون کشیدند و رسول شجاعی به ظاهر مظلوم و در باطن مارمولک و دوست داشتنی و کاوه زینلی عزیز خیلی خیلی سخت بود.
آقای محمودی شرمنده فرمودید
خوبی از خودتون هست،
آقای محمودی هم با خونگرمی خاص اهوازی خودشون در دل همگی جا باز کردند طوری که وقتی بلیط قطار را پس دادند و با هواپیما اومدند اشک تو چشم همه جمع شد

RE: سفرنامه مشهد 1391 - jahanagahi - 02-07-2013 04:58 PM

مهدی جان محمودی از مشهد , در طرقبه آمد کنار من. خیلی جدی سلام داد و در حالت جدی فرمود:
چقدر باید بپردازم که یک عکس با شما بگیرم.Smile
فکر کردم دارم اشتباه می شنوم.
عرض کردم: ببخشید چی فرمودی؟
ایشان فرمودند : چقدر باید بپردازم که یک عکس با شما بگیرم.Smile
من متوجه شدم که خدایا این مهدی جان چقدر شیرین و دوست داشتنی است.
عرض کردم: متاسفانه نرخهای امروز را ندارم.25r30wi
کلی خندیدیم و عکس گرفتیم..جالب اینکه هر عزیزی با عزیز دیگری عکس میگرفت یا دستشان در دست هم بود و یا بر روی شانه های همدیگر.

RE: سفرنامه مشهد 1391 - صابری - 02-07-2013 05:02 PM

سلام عزیزان.
رسیدن به خیر و زیارت همتون قبول.
باید اعتراف کنم بدون شما عزیزان انجمن سوت وکور بود!
خودمونی بگم بدون شما انجمن حال نمیداد!
خیلی خوش آمدید! [تصویر: artifice_033.gif]

RE: سفرنامه مشهد 1391 - MARYAR - 02-07-2013 05:08 PM

دوشنبه برای نماز ظهر همگی رفیم حرم اما رضا
کلی انرژی گرفتیم و دیگه انگاری از خستگی 12 ساعته قطار خبری نبود
بعدش رفتیم نهار
ساعت 2-3:30 استراحت و خواب
ساعت 3:30 آقا عظیم به همراه خانومشون با دو جعبه شیرینی اومدند . برای جلسه رفتیم اتاق 202
موضوع جلسه درباره دلایل موفقیت و عدم موفقیت گروه ها و بیان تجربیات برخی اعضا، مطالعه و بررسی بازار، بررسی نیاز جامعه، صحبت های آقا مهیار درباره گروه برتر و صندوق گیلان، شکل گیری و راه های چگونگی کارکرد صندوق ها و....

RE: سفرنامه مشهد 1391 - فرهاد قربانی - 02-07-2013 05:15 PM

به به رسیدن بخیر10_004 همگی خوش امدین،انشالاه زیارت قبول،امیدوارم که به همگی خوش گذشته باشه. دلمون برای همتون خیلی تنگ شده بود. صفا اوردین، منور کردین این انجمنو12_002

RE: سفرنامه مشهد 1391 - amiryazdani138 - 02-07-2013 05:17 PM

سلام به همگی.زیارتتون قبول.خوش اومدین.10_004

RE: سفرنامه مشهد 1391 - jahanagahi - 02-07-2013 05:25 PM

(02-07-2013 05:15 PM)فرهاد قربانی نوشته شده توسط:  به به رسیدن بخیر10_004 همگی خوش امدین،انشالاه زیارت قبول،امیدوارم که به همگی خوش گذشته باشه. دلمون برای همتون خیلی تنگ شده بود. صفا اوردین، منور کردین این انجمنو12_002

آقا فرهاد جان همه عزیزان از محبتهای شما و گروه برتر بخاطر محبتی که در حق ما داشتید تشکر کردند.

RE: سفرنامه مشهد 1391 - mir abbas - 02-07-2013 05:28 PM

رسیدن به خیر باشه دوستان بدون شما انجمن اون صفای همیشگی رو نداشت و شما با وجود خود دوباره فضای انجمن را منور Ideaکردید.
زیارت همگی قبول.