سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
گروه قزوین - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: گروه های استانی و کشوری اعضا (/forumdisplay.php?fid=131)
+--- موضوع: گروه قزوین (/showthread.php?tid=4655)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: گروه قزوین - jahanagahi - 03-08-2017 06:12 PM

موفقتر باشید حتما نتیجه را در سایت اعلام فرمائید.

RE: گروه قزوین - amirctrl - 03-11-2017 06:00 PM

(03-08-2017 06:12 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  موفقتر باشید حتما نتیجه را در سایت اعلام فرمائید.

بله حتما 10_004

از دوستان لطفا اگه کسی از "صندوق کارآفرینی امید" وام و تسهیلات دریافت کرده مقداری راهنمایی کنن؟؟ گیر خاصی میدن؟ باید اول شروع بکار کرد بعد وام رو میدن یا خیر؟!

RE: گروه قزوین - شفیعی - 05-01-2017 03:52 PM

سلام
من عضو جدید هستم
اینجا نسبت به گروه های دیگه بیشتر شبیه به معرفی اعضا و رزومه ی افراد است تا مشاوره!!!

RE: گروه قزوین - ***samira71 - 07-31-2018 10:52 AM

لطفا راهنماییم کنید
با سلام. دوستان بنده یک کار خونگی و تقریبا هنری رو آغاز کردم. اما متاسفانه فروش خوبی ندارم. داخل سایت دیوار و شیپور و حتی از طریق تلگرام و اینستاگرام هم تبلیغ کردم اما بازخورد جالبی نداشته. کاری که انجام میدم درست کردن انواع تاج و گلسر هستش. به مغازه ها و سالن های زیبایی رفتم واس فروش. همه مغازه ها گفتن که جنست رو بیار بذار مغازه اگر فروش رفت برات میفروشیم.(یعنی ازم خرید نکردن با اینکه کیفیت کارهام بالاست.)مطمئنم از طریق تلگرام میتونم فروش خوبی داشته باشم.اما متاسفانه هر چی تبلیغ میکنم ممبرام و بازدید کننده هام کم هستن.از اساتید خواهش میکنم که راهنماییم کنن.بنده حدود یکسال میشه که اینکار رو شروع کردم و راضی نیستم. دوس ندارم ناامید بشم چون میخوام واقعا به نتیجه برسونمش.تحصیلات خودم هم کارشناسی حسابداری هستش.مچکرم از همه دوستانی که وقت میذارن راهنماییم کنن.10_004

RE: گروه قزوین - ***samira71 - 07-31-2018 10:56 AM

از استاد قربانیان عزیز و بقیه اساتید بزرگوار خواهش دارم که راهنماییم کنن تا بتونم کارمو ادامه بدم و به نتیجه برسونم. مچکرم از حضور همگی.

RE: گروه قزوین - cactoos - 08-01-2018 03:19 AM

(07-31-2018 10:56 AM)***samira71 نوشته شده توسط:  از استاد قربانیان عزیز و بقیه اساتید بزرگوار خواهش دارم که راهنماییم کنن تا بتونم کارمو ادامه بدم و به نتیجه برسونم. مچکرم از حضور همگی.

بنظرم هر کاری مخصوصا اگه یه کار جدیدتری باشه باید بتونین خوب بازاریابی بکنین و یسری تکنیک و روش رو یادبگیرین و بقولی کاسبی رو تو بازار یاد بگیرین
بنظرم جناب اقای علی اکبری نویسنده مجموعه کتابهای راز جذب پول در ایران خیلی میتونه کمک کنه چون خودمم دارم اینکارو میکنم
موفق باشید