سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
اگه 4 میلیارد به شما بدهند و به شرط آنکه در عرض یکسال 5 برابرش کنید، چه راه حلی داری؟ - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: من اگر میلیاردر بشوم...! (/forumdisplay.php?fid=79)
+--- موضوع: اگه 4 میلیارد به شما بدهند و به شرط آنکه در عرض یکسال 5 برابرش کنید، چه راه حلی داری؟ (/showthread.php?tid=4401)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

RE: اگه 4 میلیارد به شما بدهند و به شرط آنکه در عرض یکسال 5 برابرش کنید، چه راه حلی داری؟ - نگار - 02-24-2014 11:20 AM

من فروش کالاهای لوکس رو پیشنهاد میکنم در یک ماه به راحتی میتونید یک میلیون خود رو به یک میلیون و پانصد افزایش دهید

RE: اگه 4 میلیارد به شما بدهند و به شرط آنکه در عرض یکسال 5 برابرش کنید، چه راه حلی داری؟ - amirhasani - 02-26-2014 02:56 PM

من همه ی 4 میلیردو توی ساختمان سازی خرج میکنم.(باهاش 4 تا پروژه ی یک میلیاردی راه میندازم).

RE: اگه 4 میلیارد به شما بدهند و به شرط آنکه در عرض یکسال 5 برابرش کنید، چه راه حلی داری؟ - goldokhtar - 02-26-2014 07:28 PM

کارخونه تولید مواد شیمیایی و شوینده

RE: اگه 4 میلیارد به شما بدهند و به شرط آنکه در عرض یکسال 5 برابرش کنید، چه راه حلی داری؟ - مهندس روح الله زاهد - 02-26-2014 10:59 PM

سلام وخسته نباشید خدمت شما دوستان
امیدوارم شاد وپر از انرژی باشید
بنده اگه ۴ میلیارد داشته باشم باهاش دوکارمیزنم
یکی مرکز چاپ که توش چاپ همه چی بالاخص چاپ افست باشه میزنم

و دومی میرفتم و گیاه استویا رو در سطح بزرگ پرورش میدادم ودر کنارش زرشک

احتمال هم داره برم پرورش گوسفند بزنم که واقعا توش‌پوله

RE: اگه 4 میلیارد به شما بدهند و به شرط آنکه در عرض یکسال 5 برابرش کنید، چه راه حلی داری؟ - پویش - 03-29-2014 11:05 PM

این تاپیک رو خیلی دوست داشتم ممنونم از ادمین محترم

RE: اگه 4 میلیارد به شما بدهند و به شرط آنکه در عرض یکسال 5 برابرش کنید، چه راه حلی داری؟ - amirjo0on - 04-01-2014 01:19 PM

(09-25-2012 03:47 PM)هومان هرمزدی نوشته شده توسط:  اگه 25 میلیون تومن داشتم اول بخش پرورش گیاهان دارویی رو راه اندازی میکردم که سودش صد در صد هستش.بعدش ورمی کمپوست رو تا هم نیاز خودم رو تامین کنم و هم برای فروش.این پروسه 5 ماه طول میکشه.کنارش یه دریاچه ی ماهی راه مینداختم تا بازده رو ببرم بالا(کرم ها به عنوان غذای عالی برای ماهی ها هستند).اگه نخوام سودش رو برای گسترش کار خرج کنم سر یکسال سه برابر میشه(البته سود حاصل از افزایش قیمت زمین رو حساب نکردم و قیمت تجهیزات به عنوان ضرر ثبت شده) و اگه گسترش بدم با توجه به درصد رشد سر دو سال حداقل 10 برابر میشه.(ای کاش دانشگاه کشاورزی میخوندم)
یک میلیون تومن خیلی کمه و 4 میلیارد وحشتناک زیاده(نمیشه روش مانور داد)

----------------------------------------------------------------------
گیاه دارووی و نمیدونم ولی ورمی که الان تو ایان اوضاعش خرابه .کاخونه های بزرگی به خاطر عدم توان صدور به کشو های خارجی ورشکست شدن.ماهی: یکی از اشنا هامون 10 هکتار پرورش ماهی داشت .اومده بود پیش پدرم فقط کم مونده بود گریه کنه
با این چیز ها نمیتونی حتی دوبرابرشم کنی.البته اگه خوش شانس باشی نصف نشه سرمایت

خارج ا گود یه چی بگم: وقتی من وارد بورس شم فکر میکردم اگه امسال یه تومن بزارم تا 5-6 سال دیگه یه میلیاردرم.اما وقتی از تجربه دیگران استفاده کردم فهمیدم دارم اشتباه میکنم.سراغ ورمی و ماهی و ازین چیا هم رفتم .ورمی فقط واسه سرگرمی خوبه

RE: اگه 4 میلیارد به شما بدهند و به شرط آنکه در عرض یکسال 5 برابرش کنید، چه راه حلی داری؟ - petro.shamim - 04-22-2014 07:11 AM

سلام بی مقدمه:
اگه کالایی وارداتی که سود 100% داشته باشه و خرید و فروش ان در عرص مدت یک ماه طول بکشه انوقت میشه عرض مدت یک سال 12 تا چهار میلیارد (48.000.000.000)سود کرد و من این کالا رو میشناسم ولی....

RE: اگه 4 میلیارد به شما بدهند و به شرط آنکه در عرض یکسال 5 برابرش کنید، چه راه حلی داری؟ - petro.shamim - 04-22-2014 07:28 AM

09122513000

RE: اگه 4 میلیارد به شما بدهند و به شرط آنکه در عرض یکسال 5 برابرش کنید، چه راه حلی داری؟ - ashena_73 - 04-22-2014 09:01 AM

بورس
اگه میخوای از 5 برابر هم بیشتر بشه

RE: اگه 4 میلیارد به شما بدهند و به شرط آنکه در عرض یکسال 5 برابرش کنید، چه راه حلی داری؟ - poldar - 04-22-2014 12:27 PM

سلام
4 میلیارد پول کمی نیست شما تو هر کاری سرمایه گزاری کنی قطعا به پول میرسی ولی بازدهیش مهم که شما گفتین یه سوال
ولی به نظره من این سوال مشکل داره چون میگید اگر اینقدر به شما بدهند چیکار میکنید پس تا انسان چیزیو نداشته باشه با دقت و برنامه ریزی براش عمل نمیکنه
فقط یه چیزی میگیم ما این کارو میکنیم و فرق 1 یلیون با 4 میلیارد خیلی شما بیا 4 میلیاردو بزار جلوی تک تک دوستان ببین چه ایده های فوق العاده میدن اما با حلوا حلوا کردن دهن شیرین نمیشه ولی برای به کار انداختن فکر سوال خوبی بود ببخشید نظر من بود قصد بی ادبی نداشتم