سفر به تنگه واشی/فیروزکوه/تهران - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: جلسات حضوری و آنلاین اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=30) +--- موضوع: سفر به تنگه واشی/فیروزکوه/تهران (/showthread.php?tid=9579) |
RE: سفر به تنگه واشی/فیروزکوه/تهران - pars_gostar - 09-12-2013 10:50 AM یادم رفت بگم زیرآب اون ناظم ارشد ، اهل شیرزا رو زدم.البته نکته قابل توجه اینکه هیچکدوم از دوستان اونو نمیشناختن ... جالبه نه؟؟؟؟ آقا حلال کن.از رزق و روزی انداختیمت.برو یه جایی دیگه به ناظمی بپرداز.دیشب مخه دوستان رو زدم .البته اصرار روو اصرار که بیا مدیر کل انجمن باش من قبول نکردم .دیدیم آقای کاظمی بمونند بهتره.آخه ما دوس نداریم کسی از نون خوردن بیفته ... اینه مرام ما ![]() جناب قاضی عزیز و حضار محترم ، اینجانب از تمامی محرومیت های حاصله ، مبری بوده و خواهش میکنم اون یوزر خوشگله منو (m-jalalvand) برگردونن.خدایی از بس تلاش کردم مطلب بذارم واسه خودم یه نویسنده شدم. ![]() حالا یه ذره دور میدونی : کوچیک همه رفقا.داش لطفکی بزن توو سر این داش کوچیکه ، مرامی بذار یوخده از اون محرومیت های تا ابدمونو کم کن.خدایی ثوواب داره.نوکر هرچی با مرامه ... زت زیاد همیشه بخندید و بدونید که همیشه یک قدم از کسایی که از این انجمن بی خبرند جلوترید.اینجا همه اش انرژی مثبت است.البته باید با نگاهی باز و دیدی مثبت به همه چیز اندیشید. شاد باشید و دیگران رو هم با لبخندتون شاد کنید.مشکل هرکس اختصاصی همون شخصه و هیچ ارتباطی به دیگران نداره.پس لبخند بزنید لطفا از hadi-bnd هم ممنونم.بنده حقیر چیز خاصی ننوشتم جز خوبی همه دوستان.هرچه هست خوبی دوستان هست و بس.امید به خدا که قابلدار این همه مهربانی بمونیم. باز هم سپاس یا علی RE: سفر به تنگه واشی/فیروزکوه/تهران - کامیار کاظمی - 09-12-2013 11:43 AM 1- آقای هوشنگ قربانیان عزیز ما 2 و 3- آقای کاظمی و معاونت (2 نفر) 4 و 5- خواهر معاونت و همسرش (2نفر) 6- دختر خاله هدی (1نفر) 7 و 8- خانم شهرزاد صدفی عزیز و آقای نسیم شهراسبی (2نفر) 9 - 12 خانواده کاظمی (4نفر) 13- مهدی گل محمدی (1نفر) 14- علی محمدیان (1نفر) 15- محمد شموسی(از اصفهان ) (1نفر) 16-18 میرعباس خالدی و همسر و فرزند (3نفر) 19- دختر هوشنگ قربانیان (1نفر) 20- سبحان جان جوادی (1نفر) 21- سعید کرمی (1نفر) 22- کیارش (1نفر) 23- حمید صدقیان (1نفر) RE: سفر به تنگه واشی/فیروزکوه/تهران - jahanagahi - 09-12-2013 11:50 AM حمزه جان جایت واقعا خالی. سفر شمال واقعا این عزیز زحمت کشیدند که ما را خوشحال کنند. حقیقتا ما را خوشحال کردند. جای تک به تک همه عزیزان انجمن خالی خواهد بود. ![]() انشالله سفر بعدی بهمراه 10 دستگاه اتوبوس. RE: سفر به تنگه واشی/فیروزکوه/تهران - Delta.H - 09-12-2013 12:48 PM (09-12-2013 11:50 AM)jahanagahi نوشته شده توسط: حمزه جان جایت واقعا خالی. استاد عزیزم این نظر لطف شماست که همیشه به بنده دارید دوست دارم همیشه و در تمام برنامه ها در کنار شما و سایر دوستان باشم اما "دست ما کوتاه و خرما بر نخیل":دی انشالله که به همه دوستان خوش بگذرد باور کنید مرتب به این تاپیک سر میزنم و از این جنب و جوش عزیزان و لحظه های شادی که بر آنها می گذر به وجد می آیم به امید خدا سفرهای آتی حتماً در خدمت شما خواهم بود و همانند سفرهای قبلی روزهای زیبایی توأم با مسرت و خوشی و پیشرفت را در کنار هم خواهیم گذراند. ![]() RE: سفر به تنگه واشی/فیروزکوه/تهران - کامیار کاظمی - 09-12-2013 02:20 PM دوستان همراه ایستگاه های سوار کردن مسافران: سمت غرب : فردا ماشین از سمت غرب, میدان آزادی, جنب ایران فیلم (خ آزادی غرب به شرق) ساعت 5 صبح (ده دقیقه زودتر در محل باشید.) سمت شرق: سه راه تهران پارس, روبروی درب ترمینال شرق ساعت 5:30 صبح (ده دقیقه زودتر در محل باشید.) RE: سفر به تنگه واشی/فیروزکوه/تهران - کامیار کاظمی - 09-12-2013 02:26 PM دوستان زیر انداز, سیخ و فلاکس (پر شده از آب جوش برای چای) را دوستانی که در دسترس دارند حتما با خود بیاورند که نیاز داریم. RE: سفر به تنگه واشی/فیروزکوه/تهران - ahmad rezaee - 09-12-2013 02:43 PM (09-12-2013 02:26 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: دوستان چیپس و پفک و هله هوله برای مهدی فراموش نشود ![]() ![]() سفر خوب و خوشی داشته باشید ، انشاءالله در سفر بعدی کنار دوستان خواهم بود . RE: سفر به تنگه واشی/فیروزکوه/تهران - MARYAR - 09-12-2013 03:40 PM (09-11-2013 11:07 PM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط: این هم عکس های مراسم امشب الان از دفتر راهکار دارم پست می زنم. سبحان دو ساعتی می شه رسیده اینجا، وای یه جعبه شیرینی کیکی شکلاتی میوه ای خریده بود خیلی خوشمزه جای همگیتون خالی. مهدی همشو یه تنه خوردددددددد نهار هم سوسیس تخم مرغ درست کردیم خوردیم. جای همتون خالیییییییییییییییی الانم داریم آماده می شیم بریم پارک ارم قایق سواری و ترن و ماشین و... یوهووووووووووووو ![]() ![]() ![]() RE: سفر به تنگه واشی/فیروزکوه/تهران - mir abbas - 09-12-2013 03:58 PM صدفی' pid='ممنونم خانم صدفی ،واقعا بعدش که فهمیدم مهدی جوجه داده کلی پشیمون شدم. چون اولش گفت بچه ها امشب املته و میوه هم خودتون باید بیارید. گفتم شاید من میوه بیارم مهدی میوه های منم بخوره واسه همین نیومدم. ![]() ![]() ![]() ![]() RE: سفر به تنگه واشی/فیروزکوه/تهران - habib tousi - 09-12-2013 06:23 PM (09-12-2013 03:40 PM)MARYAR نوشته شده توسط:من در تعجبم؛چرا جلوی مهدی چیزی نیس؟دو حالت داره1- یا با ظروف همه رو ی جا قورت داده 2- یا اینکه اصلا چیزی بهش ندادن(09-11-2013 11:07 PM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط: این هم عکس های مراسم امشب ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |