دوتا کار پرسود (پرورش کروکدیل و پرورش خرگوش) - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114) +--- انجمن: كارگروه كشاورزي (/forumdisplay.php?fid=117) +--- موضوع: دوتا کار پرسود (پرورش کروکدیل و پرورش خرگوش) (/showthread.php?tid=7735) |
RE: دوتا کار پرسود (پرورش کروکدیل و پرورش خرگوش) - arei74 - 09-30-2013 08:27 PM توی ایران کسی پرورش خرگوش نداره///شاید باغ وحسی باشه و توی اون پرورش بدن اما به صورت مجزا نداریم ///اگه بود به من پیام خصوصی بدین خوشحال میشم ------------------------------------------------------------------------------------------------ به جهاد کشاورزی هم زنگ زدم گفتن کسی تاحالا همچین کاری نکرده RE: دوتا کار پرسود (پرورش کروکدیل و پرورش خرگوش) - bibak@zah - 03-24-2015 08:33 PM دوستان به نظرم اگه این تایپک ادامه پیدا کنه خوبه وجالب میشه چون پوست کروکدیل در حال حاضر بسیار بسیار گران شده به دلیل قیمت دلار مثلا من یه دمپایی لا انگشتی تهران توی پاساژ پرسیدم ۵۰۰هزارتومن بود قیمت اش اصن باورم نشد.... حالا تصور اینکه بخواد یه پالتو یا یه کیف موبایل یا یه کیف دستی و....بسازن باهاش که دیگه قیمت اش به میلیون میکشه ما ایرانی ها چون قصابی وکشتارگاها مواد ضاید اصولا رایگان میدن یا نهایتش با یه پول کم....میشه تهییه کرد مثلا واسه غذایی سگ میخرن...میتونبم بخریم پوست مرغ ام به گمانم بخورن راستی خرگوشم همونطور که یکی از دوستان گفت اهالی سیستان وبلوچستان وعربستان از گوشت اش استفاده میکنن...میشه پرورشش داد ولی من که یه جایی دیدم توی قفس بودن زمین میکندن....وتقریبا تمام زمین چاله زده بودن ادم یاد زندانیای فراری میفته قیمت پوست وگوشت خرگوش اطلاعی ندارم ولی به گمانم پوست اش قیمت خوبی داشته باشه الان که یه کفش چرم گاو گوسفند که انقدم تو ایران مصرف وپرورش میدن ۱۸۰به بالاست مثلا یه گوسفند شاید میانگین مبگم شهرکرد ۴۰۰ت باشع بعد پوست اش میبرن تبریز کفش میشه اخرش به دست مصرف کننده برسه میشه چقد؟؟؟پوست شترمرغ ام میگن خوبه ومصرف زیادی داره ولی باید تخقیق کنید چون خریدار پوست خاص کمه شاید شتر مرغ بشه فروخت ولی کروکدیل سخته ونهایت اش یه دلال که یک دهم قیمت بخره. امیدوارم همه به موفقیت کاری برسن RE: دوتا کار پرسود (پرورش کروکدیل و پرورش خرگوش) - sinahm - 10-12-2015 03:14 PM سلام دوستان من پرورش دهنده خرگوش پشمی انگلیسی هستم سودش خوبه بچه ها کسی سوال داشت میتونه باهام تماس بگیره فقط چند تا چیز را لازمه بگم اول: خرگوشتون را حتما مطمین بشید که موبلند و نژاد دار هستش برای اطمینان بزرگاشو ببینید دوم: بچه ها خرگوش مینیاتوری تو ایران وجود نداررررررررررره یه سری نامرد هستند خرگوشای 15 روزه را میدند به جای مینیاتوری سوم : خرگوش غداش درست باشه تا 20 سال عمر میکنه خرگوشتون را نکشید شماره من 09130858600 من فروشنده خرگوش هم هستم خودم کسی میخواست RE: دوتا کار پرسود (پرورش کروکدیل و پرورش خرگوش) - sinahm - 10-12-2015 03:17 PM (07-25-2013 12:19 PM)محسن قلي زاده نوشته شده توسط: گوشت خرگوش مكروهه و مجوز نمي دن و البته خلاف اخلاقيات مي باشد. گوش خرگوش برای شیعه ها حرومه ولی مجوز میدند من خودم مجوزشا دارم RE: دوتا کار پرسود (پرورش کروکدیل و پرورش خرگوش) - sinahm - 10-12-2015 03:18 PM (09-16-2013 05:54 PM)hamid.h نوشته شده توسط: از آنجائیکه موضوع پایان نامه ی دکتری من در مورد خرگوش آنقوره بود و بمدت 3 سال با راهنمایی و مشاورت برجسته ترین متخصصین پرورش خرگوش فرانسه ( hubert de Rochambeau و Daniel Allain ,Garreau H )کار کردم نسبت به مسائل پرورش این دام حساس هستم و می خواهم به افرادی که مبادرت به پرورش خرگوش آنقوره می نمایند، کمک نمایم تا این کار را بصورت علمی شروع کرده و به موفقیت برسند.من الان یکساله کار پرورش را انجام میدم شما اطلاعاتتون چقدر دقیقه؟ RE: دوتا کار پرسود (پرورش کروکدیل و پرورش خرگوش) - general-smit - 10-12-2015 04:27 PM هیچی دیگه فردا پس فردا هم میزنن تو کار پروش اورانگتان وتنبل آفریقایی ![]() RE: دوتا کار پرسود (پرورش کروکدیل و پرورش خرگوش) - شاهکار طبیعت - 10-17-2015 12:26 AM امان از دست اين موجود دو پا! بيچاره حيووناي زبون بسته RE: دوتا کار پرسود (پرورش کروکدیل و پرورش خرگوش) - mrzarbakht - 04-29-2016 02:06 AM سلام دوستان کسی فارم پرورش راه اندازی کرده؟ RE: دوتا کار پرسود (پرورش کروکدیل و پرورش خرگوش) - amirnpe - 04-29-2016 12:25 PM کروکدیل و خرگوش به کجا بعد میخواین بفروشید RE: دوتا کار پرسود (پرورش کروکدیل و پرورش خرگوش) - kourosh_ma - 07-20-2016 01:41 PM پوست کروکدیل برای مصرف داخل مناسب نیست چون باید ذبح شرعی بشود و ارزشمندترین قسمت پوست زیر گردن است |