هيچ فكر كرده ايد ميلياردرهاي سه سال آينده ايران چه كساني هستند؟و به چه شغلي مشغولند؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107) +--- انجمن: یادگیری یک مهارت برای میلیاردر شدن (/forumdisplay.php?fid=39) +--- موضوع: هيچ فكر كرده ايد ميلياردرهاي سه سال آينده ايران چه كساني هستند؟و به چه شغلي مشغولند؟ (/showthread.php?tid=629) |
RE: هيچ فكر كرده ايد ميلياردرهاي سه سال آينده ايران چه كساني هستند؟و به چه شغلي مشغولند؟ - 3ObHaN - 09-11-2011 09:03 PM من که مسلما نیستم ، از سوئد بدجور بدم میاد ![]() نکنه خود سخنگو ی عزیز باشه ؟ مهدی 098 چی ؟ RE: هيچ فكر كرده ايد ميلياردرهاي سه سال آينده ايران چه كساني هستند؟و به چه شغلي مشغولند؟ - jahanagahi - 09-11-2011 09:05 PM احتمالا خود شما هستید . برای اینک ذوق زدن نشویم , آرام آرام داری خودت را معرفی میکنی. امیدوارم و از خداوند می خواهم حدسم درست باشد. RE: هيچ فكر كرده ايد ميلياردرهاي سه سال آينده ايران چه كساني هستند؟و به چه شغلي مشغولند؟ - 3ObHaN - 09-11-2011 09:18 PM حداقل تفکیک جنسیت کنید تا راحت تر باشیم ... ولی شما هم معماری و دیزاین داخلی خوندید ! ممکنه خودتون باشه ( 70 درصد شمایید ) RE: هيچ فكر كرده ايد ميلياردرهاي سه سال آينده ايران چه كساني هستند؟و به چه شغلي مشغولند؟ - مهتاب - 09-11-2011 09:23 PM (09-11-2011 09:03 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: من که مسلما نیستم ، از سوئد بدجور بدم میاد خوب گزینه ها مون داره کم کم زیاد میشه. . . . . . ادامه بدید شاید به نتیجه برسیم.20 سوالی. خوب چند تا ویژگی دیگه میگم شاید بشناسید: همیشه میگه پول برای زندگیه نه زندگی برای پول. پس به تفریحاتش هم میرسه. عاشقه شنا است و پیانو میزنه. گفته نگم بین خودمون بمونه(خَیرهِ اما تحت هیچ شرایطی به خیریه های اروپا کمک نمی کنه معتقدِ در برابر ایرانی ها مسئوله همه کارای خیریش رو تو ایران می کنه) یک بیمه عمر با مبلغ بسیار هیجان انگیز داره که خانوادش نمی دونن آخه کمی خطرناکه. =)) تازه اینو فقط دوستاش می دونن کل بیمه عمرش میرسه به پسرش (اسم پسرش هم سپهر) RE: هيچ فكر كرده ايد ميلياردرهاي سه سال آينده ايران چه كساني هستند؟و به چه شغلي مشغولند؟ - 3ObHaN - 09-11-2011 09:38 PM چقدر اقا زاده خوشتیپه خدا نگهش داره ... ![]() ![]() ![]() ![]() RE: هيچ فكر كرده ايد ميلياردرهاي سه سال آينده ايران چه كساني هستند؟و به چه شغلي مشغولند؟ - مهتاب - 09-11-2011 09:45 PM (09-11-2011 09:38 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: چقدر اقا زاده خوشتیپه خدا نگهش داره ... واوووووووووووووووووووووووووووووووووووووو ![]() لوو رفتم.اما تو عکس سپهر رو از کجا آوردی؟ ![]() ![]() خوب حالا که لو رفتم معرفی مکنم این میلیاردر همون مهتاب خانومه خودمونه. سپهر برادر زادمه. اما مثل پسرم می مونه. RE: هيچ فكر كرده ايد ميلياردرهاي سه سال آينده ايران چه كساني هستند؟و به چه شغلي مشغولند؟ - jahanagahi - 09-11-2011 09:58 PM (09-11-2011 09:05 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: احتمالا خود شما هستید . برای اینک ذوق زدن نشویم , آرام آرام داری خودت را معرفی میکنی. خدایا با همه بزرگیت در قلب من جای داری عرض کردم.خدا را هزاران بار شکر. RE: هيچ فكر كرده ايد ميلياردرهاي سه سال آينده ايران چه كساني هستند؟و به چه شغلي مشغولند؟ - 3ObHaN - 09-11-2011 09:59 PM دیگه الکی کارگاه سبحان نشدیم که ![]() ![]() . . . از شوخی گذشته اینقدر میگن عکس های شخصی رو نذارید تو شبکه های اجتماعی یا اگه میذارید ، قابلیت دیدن رو فقط به دوستان بدید همینه دیگه . ![]() اقا سپهر خیلی خوشتیپه ، خدا حفظش کنه ! الان جایزه ی 1 میلیون دلاری منو بده ! اگه این همه وقت میذاشتم how went to be a millioner بازی میکردم ، الان یه میلیون دلارو برده بودم . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (09-11-2011 09:58 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:(09-11-2011 09:05 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: احتمالا خود شما هستید . برای اینک ذوق زدن نشویم , آرام آرام داری خودت را معرفی میکنی. یه اعتبار ، اقا هوشنگ . RE: هيچ فكر كرده ايد ميلياردرهاي سه سال آينده ايران چه كساني هستند؟و به چه شغلي مشغولند؟ - jahanagahi - 09-11-2011 10:06 PM خدایا با چشمی پر از اشک شوق از تو می خواهم تا سال آینده 1391/6/20 اکثریت عزیزان انجمن در مزحله ای باشند که این اشک شوق را برای تک به تک عزیزان ببینیم. RE: هيچ فكر كرده ايد ميلياردرهاي سه سال آينده ايران چه كساني هستند؟و به چه شغلي مشغولند؟ - MARYAR - 09-11-2011 10:11 PM وايسيد آقا جايزه را من بردم خودم اول از همه حدس زدم. |