تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: من اگر میلیاردر بشوم...! (/forumdisplay.php?fid=79) +--- موضوع: تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ (/showthread.php?tid=574) |
RE: تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ - goldmen - 04-23-2012 12:02 AM به روزگار بگو: روزگارا! كه چنين سخت به من ميگيري باخبر باش كه پژمردن من اسان نيست. گرچه دلگيرتر از ديروزم، گرچه فرداي غم انگيز مرا ميخواند،لينك باور دارم دل خوشي ها كم نيست......زندگي بايد كرد....... RE: تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ - MARYAR - 04-23-2012 01:08 AM موقع خسته شدن به دو چیز فکر کن ۱ آنهایی که منتظر شکست تو هستند تا “به تو” بخندند ۲ آنهایی که منتظر پیروزی تو هستند تا “با تو” بخندند . . . RE: تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ - goldmen - 04-23-2012 08:56 AM انسان به خدا گفت: توكه سرنوشت مرا از قبل نوشته اي پس آرزو كردن چه فايده اي دارد؟ خداوند گفت: شايد نوشته باشم هرچه او آرزو كند............. آرزو كن كه شايد خدا منتظر آرزو هامون هست.... RE: تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ - SAMIRA - 04-23-2012 03:33 PM زندگی امروز تو نتیجه عمل و افکار دیروز توست............. اگر از زندگی ات راضی نیستی پس کسی باش که دیروز نبودی. RE: تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ - سعید.کرمی - 04-23-2012 06:40 PM دشمنانت را خوب گوش بسپار که هیچکس بهتر از انها عیب های تو را گوش زد نمیکند... ---------------------------------------------------------------------------------------------- اگر در اولین عمل موفقیت نصیب ما میشد سعی و تلاش معنی نداشت... ------------------------------------------------------------------------------ RE: تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ - yaraei - 04-23-2012 08:15 PM با خودت صادق باش و نگران آنچه دیگران درباره ات فکر میکنند نباش، تعریفی را که آنها از تو دارند نبپذیر، خود، خودت را تعریف کن. بهتر است دیگران شما را نپسندند تا اینکه هر روز به جای خود در آینه چهره ی کسی را ببینید که از شما سوال میکند: راستی تو کی هستی؟ وقتی صحنه زیبایی میبینی و از دیدن آن لذت میبری به خودت تبریک بگو... چرا که به غیر از صحنه زیبا، چشمانی زیبابین و دلی زیبایی شناس نیز در این میان حضور داشته است، و آن چشم و دل ربطی به آن صحنه ندارد و متعلق به توست... RE: تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ - goldmen - 04-23-2012 10:52 PM خدايا رحمتي كن تا ايمان ،نام ونان برايم نياورد قوتم بخش، تا نامم وحتي نانم را درخطر ايمانم افكنم «دكتر شريعتي» RE: تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ - مسعود کوچولو - 04-23-2012 11:45 PM گر مرد رهی میان خون باید رفت. از پا فتاده سرنگون باید رفت. تو پا به ره بنه دگر هیچ نپرس. خود راه بگویدت کجا باید رفت. RE: تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ - mteam - 04-24-2012 01:35 AM شما داناتر از من هستید RE: تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ - صدفی - 04-24-2012 02:45 AM بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همه اش درد است.پس اگر چون خود نیافتی مثل خدا تنها باش |