سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
شروع به کار نمایندگی های غول ایتالیایی و آلمانی در ایران - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125)
+--- موضوع: شروع به کار نمایندگی های غول ایتالیایی و آلمانی در ایران (/showthread.php?tid=3525)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

RE: شروع به کار نمایندگی های قول ایتالیایی و آلمانی در ایران - r_ghn - 08-11-2012 01:39 AM

سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان عزیز

بنده به تازگی عضو این سایت شدم و با توجه به روحیه تلاش ، کارآفرینی و همکاری در اعضا ، راغب شدم بیشتر با سایت و کاربرانش آشنا بشم ، به لطف خدا چند روز پیش با ایده جالب یکی از اعضا توی انجمن روبرو شدم که برام خیلی جالب میومد با عنوان کارواش بخار ، کمی تحقیق کردم چیز بدی به نظر نمیومد برای همین با یکی از دوستانم برای سرمایه گذاری توی این زمینه صحبت کردم و ایشون هم موافق بودن.. جناب آقای محمد عزیز ، بی زحمت کاتالوگ مربوط به کارواش بخار که مثل اینکه محصول کشور ایتالیا هم هست رو همراه قیمت و شرایط اعطای نمایندگی و ... برام بفرستید همچنین اگر نظر و پیشنهاد خاصی در این باره دارید خوشحال میشم بشنوم(همچنین سایر عزیزان) و اینکه چه چیزهای دیگه ای میشه همراه این کار راه انداخت که مرتبط باشه ، بنده ساکن تبریز هستم و ان شاءالله با کمک خدا و شما دوستان می خوام همینجا این کار رو شروع کنم.
منتظر پاسختون هستم.
درپناه حق تعالی
یاحق.

RE: شروع به کار نمایندگی های قول ایتالیایی و آلمانی در ایران - m_grate29 - 08-11-2012 09:52 AM

سلام
ممنون از لطفتون
لطفا ایمیل تان را ارسال نمایید یا در تایپیک یا پیام خصوصی ارسال شود کاتالوگ ها

RE: شروع به کار نمایندگی های قول ایتالیایی و آلمانی در ایران - feroid - 08-18-2012 01:12 PM

آقا محمد عزیز ، بی زحمت کاتالوگ مربوط به کارواش بخار و محصولات نانو و پوليش رو همراه قیمت و شرایط اعطای نمایندگی و ... برام بفرستید ممنون ميشم .feroid_1982_1361@yahoo.com

RE: شروع به کار نمایندگی های قول ایتالیایی و آلمانی در ایران - omid1364 - 08-19-2012 09:02 PM

سلام محمد جان میشه برای من کاتالوگ تمامی محصولاتی که داری و شرایط نمایندگی در شهرستان برای من بفرستی ممنون میشم
omid1364_sh@yahoo.com

RE: شروع به کار نمایندگی های قول ایتالیایی و آلمانی در ایران - bahador - 08-20-2012 12:03 AM

لطفا اگه امکان داره کاتالوگهای محصولات را برای من هم بفرستید به همراه شرایط نمایندگی و بازاریابی .اگه میشه راجع به محصول autosol بیشتر توضیح دهید
ممنون.
BAHADORBMW@YAHOO.COM

RE: شروع به کار نمایندگی های قول ایتالیایی و آلمانی در ایران - hakim178 - 08-20-2012 01:35 PM

لطفا اگه امکان داره کاتالوگهای محصولات را برای من هم بفرستید به همراه شرایط نمایندگی و بازاریابی
ab_ha5674@yahoo.com

RE: شروع به کار نمایندگی های قول ایتالیایی و آلمانی در ایران - kiarash64 - 08-24-2012 02:14 PM

(06-18-2012 08:46 PM)m_grate29 نوشته شده توسط:  
(06-18-2012 02:51 PM)اميرعلي نوشته شده توسط:  سلام تبريك ميگم اميدوارم تو كارت موفق بشي

در مورد همين كاراي ساختموني و دستگاهاش بيشتر توضيح بده و كاتالوگ برامون بفزست ببينم چطوره ممنون

آرماتور بندیه و بیل مکانیکی
دستگاه df16 رو میتونم حضورا بهتون نشون بدم
دارم ترجمه میکنم کاتالوگشو
اگر میخواین کاتالوگ آلمانی بفرستم
یا 2 هفته دیگه کاتالوگ فارسیشو میدم بیرون

طبق صحبتهایی که با هم داشتیم بهترین کار میتونه باشه چون مرتبط با صنعت ساختمان و عمران هست و بازار خوبی تو ایران میتونه داشته باشه . من آمادگی خودمو برا کار کردن تو این زمینه اعلام میکنم

RE: شروع به کار نمایندگی های قول ایتالیایی و آلمانی در ایران - kazemmansouri - 08-26-2012 01:21 AM

سلام در مورد کارواش بخار میتونبید اطلاعاتی به من بدید؟
از جمله مشخصات دستگاه و ظرفیت و قیمت
همچنین پولیش نانو
متشکرم
موفق و پیروز باشید

RE: شروع به کار نمایندگی های قول ایتالیایی و آلمانی در ایران - m_grate29 - 08-26-2012 02:50 AM

(08-26-2012 01:21 AM)kazemmansouri نوشته شده توسط:  سلام در مورد کارواش بخار میتونبید اطلاعاتی به من بدید؟
همچنین پولیش نانو
متشکرم
موفق و پیروز باشید

با سلام
ایمیلتان را قرار دهید

RE: شروع به کار نمایندگی های قول ایتالیایی و آلمانی در ایران - kazemmansouri - 08-26-2012 01:03 PM

(08-26-2012 02:50 AM)m_grate29 نوشته شده توسط:  
(08-26-2012 01:21 AM)kazemmansouri نوشته شده توسط:  سلام در مورد کارواش بخار میتونبید اطلاعاتی به من بدید؟
همچنین پولیش نانو
متشکرم
موفق و پیروز باشید

با سلام
ایمیلتان را قرار دهید

km6527@gmail.com

خوشحال میشم شرایط اعطای نمایندگی رو هم بدونم