گروه استانی کرمانشاه - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: گروه های استانی و کشوری اعضا (/forumdisplay.php?fid=131) +--- موضوع: گروه استانی کرمانشاه (/showthread.php?tid=2934) |
RE: کرمانشاهان - derama - 08-30-2014 01:30 PM (08-16-2012 07:13 PM)kafshduzak نوشته شده توسط: خیلی خوشحالم که کرمانشاهی ها هم دست به کار شدن. دوست عزیز میشه چند نمونه از کار هایی که به نظرت توکرمانشاه خوب جواب میده و میتونه پر سود باش رو بگی؟ RE: گروه استانی کرمانشاه - derama - 08-30-2014 02:51 PM سلام دوستان من کرمانشاهی نیستم منتها میخوام ساکن کرمانشاه بشم و میخوام یه کسب و کاری تو کرمانشاه راه بندازم میخواستم ببینم شما چی پیشنهاد میکنید و چه کسب و کاری کرمانشاه کم داره که میشه راه انداخت و سود خوبی داشته باشه و کلا اینکه به نظر شما چه بیزینسی تو این شهر جواب میده؟ RE: گروه استانی کرمانشاه - sahel_m - 12-27-2014 11:35 PM سلام دوستان عزیز من میخوام یه بیزنس راه بندازم توی شهر کرمانشاه اما دنال یه ایده خوب میگردم کسی میتونه کمک کنه؟ RE: گروه استانی کرمانشاه - اژوان - 01-06-2015 07:19 PM سلام من تازه به این سایت و به این گروه آمدم اهل کرماشان هستم ارشد مکانیک دارم فعلا با حق التدریسی توی این دانشگاه و اون دانشگاه زندگیم رو می گذرونم!!! علاقه زیادی به کار تولیدی دارم، کوچک سرمایه و اعتباری هم دارم برای شروع، دوست دارم یه کار جمعی و با ارزش واسه شهرمون رو انجام بدم. بهر حال از ایده ی جدید استقیال می کنم فراوان... --------------------------------------------------- وڵاتهکهم کوردستان، شارهکهم کرماشان RE: گروه استانی کرمانشاه - ehsanm12345 - 02-07-2015 01:51 AM سلام کسی علاقه مندبه کار گل خانه هست یا کسی که این کارو انجام داده باشه ازش کمک بگیرم RE: گروه استانی کرمانشاه - sahel_m - 03-06-2015 05:16 PM این تالار چقد سوت و کوره اصلا انگار تو این شهر کسی فعال نیست یا تو اینترنت نیستن؟ RE: گروه استانی کرمانشاه - محسن دوستوندی - 03-15-2015 06:40 AM فراخوان شرکت تعاونی ایرن موضوع:فعالیت درزمینه فرش و تابلوفرش شرکت ایرن در خصوص تکمیل و توسعه کادر فروش خود به صورت محدود در اقسار نقاط میهن نسبت به استخدام و عقد قرارداد با اشخاص حقیقی و حقوقی اقدام می نماید لذا در زمینه های ذیل : - بازاریاب - مدیر فروش - کارگاههای فرشبافی - فروشگاههای فروش نخ و نقشه - بافندگان حقیقی شاغل در منزل شخصی فراخوان خود را اعلام میدارد. "دوستان عزیز این فراخوان در حال حاضر منقضی شده ولی با توجه به ارادت شخصی نسبت به دوستان عضو در سایت و پیش بردن اهداف والای سایت اقدام به انتشار کردم امیدوارم دوستانی که منتظر کسب درآمد و روزی حلال هستند و سرمایه مالی ندارند با شرکت همراه شوند و از امتیازات مالی و معنوی اون کمال بهره رو ببرند." RE: کرمانشاهان - kourosh49 - 05-24-2015 06:00 PM (09-03-2012 12:12 AM)mohajer.my نوشته شده توسط: سلام سلام سلام دوستان عزیز و خوب کرمانشاهی سلام دوست عزیز هرچند خیلی دیر بااین سایت آشنا شدم و دلیلش هم برای خودمم نامعلومه ولی در مورد فروش تن ماهی ورب گوجه فرنگی هم فعالیت دارید یا نه در ضمن چندوقتی هم هست که صاردات به عراق ذهن منو خیلی مشغول کرده RE: گروه استانی کرمانشاه - reza jam - 05-27-2015 05:26 PM با سلام منم 28 ساله از سرپل ذهاب هستم .میتونم از عراق جنس بیارم اگه کسی بازار یابه میتونیم با هم کار کنیم RE: گروه استانی کرمانشاه - mina1991 - 07-05-2015 12:31 PM سلام منم 24 سالمه...کرمانشاهیم مهندس برقم...الکترونیک......... اینجا تازه عضو شدم...دنبال شروع یه کسب و کار با سرمایه اولیه کمم.......... به کارهای هنری علاقه دارم........اما نمیدونم از کجا باید شروع کنم......... |