سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
شما اگر وارد کننده باشید چه کالایی را وارد میکنید؟ - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36)
+--- موضوع: شما اگر وارد کننده باشید چه کالایی را وارد میکنید؟ (/showthread.php?tid=2657)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

RE: شما اگر وارد کننده باشید چه کالایی را وارد میکنید؟ - مهتاب - 04-28-2012 01:47 PM

بچه ها دارید میرید رو رگ فمنیستی من هاااااااااااااااااااBig Grin

RE: شما اگر وارد کننده باشید چه کالایی را وارد میکنید؟ - MARYAR - 04-28-2012 01:52 PM

مهتاب جان نگران نباش من خودم يه تنه حريف همشون هستمممممممم Smile

RE: شما اگر وارد کننده باشید چه کالایی را وارد میکنید؟ - مهتاب - 04-28-2012 01:59 PM

من می گم بچه اند دلشون رو نشکنم.Tongue
بلاخره سن بالای من اقتضا می کنه هوای بچه های انجمن رو داشته باشم.Big Grin

RE: شما اگر وارد کننده باشید چه کالایی را وارد میکنید؟ - madar - 04-28-2012 02:03 PM

هی وای من
چی شد چرا همچین شدConfused
دعوا نشهAngry هردوشون خوشتیپ اند Undecided
فقط تو خوشتیپی از هم پیشی میگیرن همین!

فقط یه کوچولو از این جمله "ترجيحا با زن جماعت مرتبط باشه ريسكش كمتره " احمد آقا دلخورمSad

ببخشید ولی ادبیتش مثل حاجی بازاریا بودBig Grin
البته قصد توهین به این گروه از قشر زحمتکش جامعه رو نداشتم ها!Shy

RE: شما اگر وارد کننده باشید چه کالایی را وارد میکنید؟ - مهتاب - 04-28-2012 02:06 PM

نه مادر عزیز ما دعوامون نمیشه نگران نباشید . شوخیه همش.

RE: شما اگر وارد کننده باشید چه کالایی را وارد میکنید؟ - hoorsa - 04-28-2012 02:36 PM

بابا تازه خانومها اگه لباس خوشگل میپوشن یا خوش تیپ میکنن باززززززززززم به خاطر آقاست دیگه .توجه نمیکنینا
جکشو نشنیدین
آقاهه تولدش بوده خانومه با شوق و ذوق میاد میگه عزیزم نمیدونی برات چی گرفتم
آقاهه در حالیکه چشماش از خوشحالی گرد شده بوده میگه چییییییییییییی؟
خانومه میگه صبر کن برم بپوشم بیامBig Grin
خلاصه این خانومها همش به فکر آقایونن .که قدر زحماتشونو بدونن و خستگیو از تنشون بیرون کنن
والا

RE: شما اگر وارد کننده باشید چه کالایی را وارد میکنید؟ - madar - 04-28-2012 03:10 PM

(04-28-2012 02:06 PM)مهتاب نوشته شده توسط:  نه مادر عزیز ما دعوامون نمیشه نگران نباشید . شوخیه همش.

خب خیالم راحت شد خوب شد گفتی مهتاب جونAngel
بالاخره من مادرم و همیشه نگرانBig GrinBig GrinBig Grin

RE: شما اگر وارد کننده باشید چه کالایی را وارد میکنید؟ - mteam - 04-28-2012 03:45 PM

بازم حداقل یکی پیدا شد که قدر آقایون مظلوم را بدونه

RE: شما اگر وارد کننده باشید چه کالایی را وارد میکنید؟ - goldmen - 04-28-2012 07:33 PM

یکم دیر رسیدم...... مردها داره حقشون پایه مال میشه

اولا یک امار جهانی بگیری......بهترین طراحان مدو صاحبان بزرگترین شرکت های مد ومدل.... مرد هستند......

دوما همیشه درصد خوشتیب های مردها بیشتر از زنها بوده......

سوما:
نقل میکنم ازیک سیاستمدار امریکایی:
اگر میبینی در جامعه زنها دارند از حقوق زنان.....ازامکانات.... از کارهای رده بالا دارند استفاده میکند...بخاطر این نیست که زن ها بدست اوردنش....بلکه بخاطر رقابتی بوده بین مردها... واین امتیازها رو به زن ها داده است......

ولی اگر مردها به اندازه زنها بیکار بودن...... که چند ساعت جلوی آینه وایستن...... قطعا حوری های بهشتی هم حسودی میکردن به مردها......

RE: شما اگر وارد کننده باشید چه کالایی را وارد میکنید؟ - jahanagahi - 04-28-2012 07:41 PM

لطفا در رابطه با تایپیک بفرمائید تا هدف تایپیک گم نشود.