سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
شروع کسب و کار-تولید قند خرد شده - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107)
+--- انجمن: یادگیری یک مهارت برای میلیاردر شدن (/forumdisplay.php?fid=39)
+--- موضوع: شروع کسب و کار-تولید قند خرد شده (/showthread.php?tid=1286)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: شروع کسب و کار-تولید قند خرد شده - mercede - 10-08-2012 11:40 PM

(10-08-2012 10:49 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  برای خاکه اش چه برنامه ای دارید؟

برای قنادی ها اگر خریدار باشن
(10-08-2012 09:34 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  
(10-08-2012 05:51 PM)mercede نوشته شده توسط:  من میخوام کارگاه کوچک قند خرد کنی با دستگاه نیمه اتوماتیک شروع کنم ولی 1 مشکل دارم اونم مشتریه. توی این شهرستان با جمعیت تقریبا بالا فقط 1 توزیع کننده حرفه ای قند و شکر هست. 2تا سوال داشتم من که هنوز مجوزی برا کارم ندارم وقتی به خریدارا بگم رو بسته بندیم شماره مجوز نداره از من خرید نمیکنن درصورتیکه این کار جز مشاغل خانگی هست..2 اینکه آیا از تنها منبع فروش کله قند در شهر خرید کنم کار درستی کردم؟ آیا با این تفاسیر سودی هم میکنم؟
ممنون از راهنمایی هاتون...
قند در حال حاضر تنی یک میلیون و ششصدهزار تومان است و برای خرد کردن 20درصد خرده دارد که در بازار خریداری آنچنان ندارد ودر نتیجه مقرون به صرفه نیست.
ضمنا با خرده قند می توان نبات تهیه کرد که با قیمت خوبی می شود آنرا فروخت ولی خیلی حساس است .کمی غفلت شود خراب می شود.
برای بسته بندی هم شماره بهره برداری لازم دارد و نظر بهداشت.
اگر در منزل بتوانی کار بکنی :
- مشتریان باید آشنا باشند و شما قند را تحویل بدهی و هر وقت فروختند پول شما را بدهند.
- برای تهیه نبات از فرد با تجربه ای کمک بگیری.
موفقتر باشی.

کسی اینجا نیس که بدونه برا مشکل مجوز باید چیکار کنم؟
(10-08-2012 10:49 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  برای خاکه اش چه برنامه ای دارید؟

اگر قنادیها طالب باشن به آنها میفروشم
اگر قنادیها طالب باشند به آنها میفروشم

RE: شروع کسب و کار-تولید قند خرد شده - jahanagahi - 10-09-2012 01:22 AM

(04-18-2012 11:32 PM)Benhour نوشته شده توسط:  من (من و دوتا از دوستام) اطلاعات زیادی درباره اینکار بدست آوردیم حدود روزی 3 تن هم مشتری داریم. از دوستان اگه کسی علاقه داره میتونم بصورت شراکتی کار کنیم. ما یه کمی پول کم داریم چون ما میخوام روزی حدود 3 الی 5 تن کار کنیم. سوله هم حوالی فیروز اباد (ابتدای جاده ورامین) دیدیم حدود 250 متر با کف و دیوارهای سنگ که میشه جواز بهداشت هم گرفت.
اگه کسی بود یه زنگ بزنه صحبت کنیم. ما 3 تا جوان جویای کار هستیم و سرمایه اندکی وسط گذاشتیم که یه نونی ببریم اگر شما هم شرایطتون مثل ماست با کمال میل میتونم همکاری کنیم
برای اطلاعات بیشتر با این شماره تماس بگیرید و بگید درباره کار قند: (حذف با درخواست کاربر)

دوست عزیز شرط اول شراکت , شناخت است.عزیزان انجمن اکثریت عکس خود را در پروفایلشان قرار داده و شماره تلفن و اسم واقعی خود را مرقوم فرموده اند.البته این پیشنهاد است و اصلا اجباری در کار نیست.مقدمت گلباران و افتخار هم میکنیم که شما را در جمع خود داریم.موفقتر باشی

RE: شروع کسب و کار-تولید قند خرد شده - goldmen - 10-09-2012 09:19 AM

براي مجوز يا گرفتن كد بهداشتي نياز به حداقل 120 فضا كه بيشترش تا سقف سراميك شده هست دارين براي انبار... مركز توليد...سرويس بهداشتي..محل استراحت
به يك كارشناس مواد غذايي نياز دارين
وكارهاي اوليه نظير انگشت نگاري وسوء پيشينه

به مركز بهداشت بخش بهداشت محيط شهرستان مراجعه كنيد تا كامل تر راهنمايي كند

RE: شروع کسب و کار-تولید قند خرد شده - mercede - 10-10-2012 11:33 PM

کسی اینجا هست که با کارخونه های تولید قند اطراف تهران و با کیفیت خوب کار کرده باشه یا باهاشون آشنا باشه؟ یا حداقل اسماشونو معرفی کنه.. ممنون میشم..

RE: شروع کسب و کار-تولید قند خرد شده - YashaR1989 - 01-11-2013 01:49 PM

از دوستان کسی کارگاه تولید قند راه اندازی نکرد؟

RE: شروع کسب و کار-تولید قند خرد شده - YashaR1989 - 01-16-2013 05:29 PM

دریغ تر از یک نفر؟

RE: شروع کسب و کار-تولید قند خرد شده - jahanagahi - 01-16-2013 05:36 PM

خیلی از عزیزان پیگیر شدند ولی موفق نشدند .

RE: شروع کسب و کار-تولید قند خرد شده - habib tousi - 01-16-2013 07:18 PM

من تاپیک دوستان رو خوندم به نظرم یکمی ترسیدن و گرنه یه جورایی مطمئنم موفق میشن

RE: شروع کسب و کار-تولید قند خرد شده - yaser53 - 01-16-2013 07:39 PM

دوستان سلام.
در ادامه نظرات دوستان سرچی کوتاه در اینترنت در مورد دستگاههای قند خرد کنی زدم وبلاگ زیر را در این باره دیدم به نظر خودم اطلاعاتی خود ارائه کرده تا نظر دوستان چه باشد.
http://alech.blogfa.com/

RE: شروع کسب و کار-تولید قند خرد شده - jahanagahi - 01-16-2013 07:50 PM

در زمان خرید دستگاه به این مسئله مهم توجه فرمائید:
دستگاههائی که ساخته می شوند باید مدام یک نفر فنی کار بالاسر کار باشد.بزرگترین لطمه کاری را از این دستگاهها دیده ام.