نگرش یعنی همه چیز بخش سوم : کردار - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107) +--- انجمن: میلیاردر شدن در کتابخانه (/forumdisplay.php?fid=24) +--- موضوع: نگرش یعنی همه چیز بخش سوم : کردار (/showthread.php?tid=12579) |
RE: نگرش یعنی همه چیز بخش سوم : کردار - hamidmh - 09-12-2015 01:44 AM سلام. من تا بهحال چیزی در این سایت ننوشتهام. اما امشب که نوشتههای بسیار عالی تاپیک "نگرش یعنی همه چیز" رو مطالعه کردم لازم دونستم بهخاطر تهیه و تنظیم و ارسال این مطالب از تون تشکر کنم. سپاسگزارم. RE: نگرش یعنی همه چیز بخش سوم : کردار - abdolhossein - 09-12-2015 08:25 AM (09-12-2015 01:44 AM)hamidmh نوشته شده توسط: سلام. من تا بهحال چیزی در این سایت ننوشتهام. اما امشب که نوشتههای بسیار عالی تاپیک "نگرش یعنی همه چیز" رو مطالعه کردم لازم دونستم بهخاطر تهیه و تنظیم و ارسال این مطالب از تون تشکر کنم. سپاسگزارم.من هم از این که اولا مطالب بنده را خوانده اید و ثانیا مورد پسندتان قرار گرفته است و ثالثا نظر داده اید صمیمانه از شما تشکر می کنم. موفق هستید موفق تر باشید. |