سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
پروژه مشارکتی اعضای انجمن (تولید محصول مشترک ) - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36)
+--- موضوع: پروژه مشارکتی اعضای انجمن (تولید محصول مشترک ) (/showthread.php?tid=12374)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

RE: پروژه مشارکتی اعضای انجمن (تولید محصول مشترک ) - مهدی 1 - 11-20-2014 09:36 PM

خمیر دندان دیواری !!

[تصویر: image-8E2D_4C8274A8.jpg]

RE: پروژه مشارکتی اعضای انجمن (تولید محصول مشترک ) - مهدی 1 - 11-20-2014 09:42 PM

ما ایرانی ها زیاد طالبی و خربزه و هندوانه می خوریم

[تصویر: image-36A0_4C825630.jpg]

[تصویر: f382bd86-fd2d-4dc8-a352-8569eda880c6.jpg]

RE: پروژه مشارکتی اعضای انجمن (تولید محصول مشترک ) - یک همراه سبز - 11-20-2014 10:12 PM

درود بر دوستان

منم دوتا پیشنهاد دارم

1-تی چرخشی (همون که تبلیغش رو تی وی میکرد )ولی با قیمت و کیفیت بهتر-(مطمئنم مورد استقبال قرار میگیره مخصوصا نحوه شستشوی اون که هرچقدر راحت تر و با صرفه جویی بیشتر در اب باشه بهتره

2-شارژر موبایل با سری های مختلف برای انواع گوشی(ترجیحا گوشی های جدید اندروید که بازار بهتری داره) که با یه دکمه روی اون بشه سیم رو جمع کنه(مثل جارو برقی)

یه سوالم دارم:اینکه چرا دندونپزشک موقع پُر کردن دندان از موادی همرنگ دندان (سفید یا شیری)استفاده نمی کنه؟اینطوری زیبایی دندونها هم حفظ میشه!

البته میدونم خود روکش زدن بهانه ای برای گرفتن پول هست!

RE: پروژه مشارکتی اعضای انجمن (تولید محصول مشترک ) - moele - 11-20-2014 11:21 PM

[تصویر: SKU156632%20%281%29.jpg]

RE: پروژه مشارکتی اعضای انجمن (تولید محصول مشترک ) - sinap - 11-21-2014 12:59 AM

به نظرم کاربردی هست

[تصویر: useful-inventions-33-1.jpg]

RE: پروژه مشارکتی اعضای انجمن (تولید محصول مشترک ) - اقاي ايـــده - 11-21-2014 02:00 AM

درود
دوستان بهتر نيست نام تاپيك رو به ايده هاي توليد تغيير بديدم؟؟
7 صفحه شامل چندين مطلب و نظر ارائه شده اما نتيجه اي نگرفتيد هنوز

همه اين موارد در شرايط خاص خود مفيد هستند اگرم باز به دنبال موارد مختلف ديگري هستيد ميتونيد با جستجو در گوگل شامل كلماتي محصولات خلاقانه - محصولات كاربردي- محصولات جالب - انواع اقسام اونارو مشاهده كنيد

اما خوب نتيجه اخر چه چيزي هست؟؟

الان يك محصول مورد تاييد شد
چه كسي ميخواهد توليد كند؟
چه كسي سرمايه گذاري ميكند؟
چه كسي بازاريابي ميكند؟؟
با چه روشي به فروش مي رسد؟
بازار فروش كجاست؟؟
سقف و مقدار سود چقدر هست؟

با توجه به روندي كه من ميبينم نتيجه اي در اخر كار بطور كامل مشخص نيست.

بهتر هست افرادي كه توانايي ساخت و سرمايه گذاري و همينطور توانايي فروش دارند باهمديگر تشكيل گروه بدهند سپس نسبت به تهيه يا توليد يك محصول و فروش ان اقدام شود

در خيلي از موارد سودي در توليد وجود ندارد بلكه اگر از كالاي وارداتي استفاده شود هزينه ان كمتر خواهد بود.
مهم فروش ان با شيوه درست و دقيق هست

مطالبي بود كه نياز بود بگم در هر صورت موفق باشيد.

RE: پروژه مشارکتی اعضای انجمن (تولید محصول مشترک ) - مهدی 1 - 11-21-2014 04:24 PM

(11-20-2014 10:12 PM)یک همراه سبز نوشته شده توسط:  درود بر دوستان

منم دوتا پیشنهاد دارم

1-تی چرخشی (همون که تبلیغش رو تی وی میکرد )ولی با قیمت و کیفیت بهتر-(مطمئنم مورد استقبال قرار میگیره مخصوصا نحوه شستشوی اون که هرچقدر راحت تر و با صرفه جویی بیشتر در اب باشه بهتره

2-شارژر موبایل با سری های مختلف برای انواع گوشی(ترجیحا گوشی های جدید اندروید که بازار بهتری داره) که با یه دکمه روی اون بشه سیم رو جمع کنه(مثل جارو برقی)

یه سوالم دارم:اینکه چرا دندونپزشک موقع پُر کردن دندان از موادی همرنگ دندان (سفید یا شیری)استفاده نمی کنه؟اینطوری زیبایی دندونها هم حفظ میشه!

البته میدونم خود روکش زدن بهانه ای برای گرفتن پول هست!

تی چرخشی پیشنهاد خیلی خوبیه
فقط من نمی دونم آیا ازش استفبالی هم می شه یا نه ، چون توی اقوام ما که کسی تهیه نکرده
سایت ها قیمتش را از 60 تا 120 بسته به مارک و مدل های مختلف دارن می فروشند.
[تصویر: lg_0112c_spinandgo.jpg]

[تصویر: 67846-BigPic.jpg]

فقط چند تا مشکل ،
1- به علت تعدد قطعات پلاستیکی هزینه قالب سازی بالا در میاد ، تخمین من بالای 30 میلیون هست که نیازمند سرمایه گزاری بیشتری از طرف اعضا هست.

2- ما بیاییم با فکر و مشارکت هزینه های تمام شده را فوق العاده پایین بیاریم ، بارم فکر نمی کنم قیمت مصرف کننده زیر 30 هزار تومان بشه ، نمی دونم آیا خانم ها حاضرن بالای 30 هزار تومان برای این محصول پرداخت کنند.

ولی در حالت کلی من به عنوان یک عضو با این ایده موافقم

اما در مورد شارژر موبایل متاسفانه در هیج حالتی ما نمی تونیم از لحاظ قیمتی با چین رقابت کنیم. و قیمت تمام شده به مراتب بالاتر درمیاد

RE: پروژه مشارکتی اعضای انجمن (تولید محصول مشترک ) - مهدی 1 - 11-21-2014 04:49 PM

(11-21-2014 02:00 AM)اقاي ايـــده نوشته شده توسط:  درود
دوستان بهتر نيست نام تاپيك رو به ايده هاي توليد تغيير بديدم؟؟
7 صفحه شامل چندين مطلب و نظر ارائه شده اما نتيجه اي نگرفتيد هنوز

همه اين موارد در شرايط خاص خود مفيد هستند اگرم باز به دنبال موارد مختلف ديگري هستيد ميتونيد با جستجو در گوگل شامل كلماتي محصولات خلاقانه - محصولات كاربردي- محصولات جالب - انواع اقسام اونارو مشاهده كنيد

اما خوب نتيجه اخر چه چيزي هست؟؟

الان يك محصول مورد تاييد شد
چه كسي ميخواهد توليد كند؟
چه كسي سرمايه گذاري ميكند؟
چه كسي بازاريابي ميكند؟؟
با چه روشي به فروش مي رسد؟
بازار فروش كجاست؟؟
سقف و مقدار سود چقدر هست؟

با توجه به روندي كه من ميبينم نتيجه اي در اخر كار بطور كامل مشخص نيست.

بهتر هست افرادي كه توانايي ساخت و سرمايه گذاري و همينطور توانايي فروش دارند باهمديگر تشكيل گروه بدهند سپس نسبت به تهيه يا توليد يك محصول و فروش ان اقدام شود

در خيلي از موارد سودي در توليد وجود ندارد بلكه اگر از كالاي وارداتي استفاده شود هزينه ان كمتر خواهد بود.
مهم فروش ان با شيوه درست و دقيق هست

مطالبي بود كه نياز بود بگم در هر صورت موفق باشيد.

[b]
تصمیم و برنامه ما تقریبا مشخص هست

1- به دنبال یک محصول هستیم که مشخصات زیر را داشته باشه و در این تاپیک داریم بحث و تبادل نظر می کنیم تا اون محصول را پیدا کنیم ، شما پیشنهاد خاصی دارید ؟!!

الف) هزینه بالایی از قیمت تمام شده محصول ناشی از قالب و ... باشه که بتوانیم با بالابردن تیراژ هزینه ثابت کمتری به هر محصول بخوره

ب) تولید به صورت تمام اتوماتیک باشه ، یعنی عملا بشه به راحتی برون سپاری کرد و نخواهیم کارگاهی تولید کنیم

ج) محصول پرفروش باشه ( حالا یا پرمصرف ، یا خاص و جدید ، یا قیمت ارائه ما به مراتب زیر قیمت بازار باشه که مشتری ترغیب به خرید بشه )

د) در کوشه گوشه کشور قابلیت فروش توسط اعضا و مشارکت کنندگان باشه

ه) سود مکفی و خوبی روی محصول داشته باشه که ارزش وقت گزاشتن و کارکردن را داشته باشه ، وگرنه همه ماها شغل خودمون را داریم و دنبال شغل و کار با درامد معمولی دیگه نمی گردیم

ی ).....

2- محصول که مشخص شد ، هزینه های تولید را براورد و تخمین می زنیم. رای گیری می کنیم و به یک محصول واحد می رسیم

3- گروه تشکیل می دیم ، وظایف اشخاص مختلف تعیین می شه ، و مراحل رایزنی و بازاریابی منطقه ای را هر شخص در محل خودش بررسی می کنه

4- هزینه های قالب و ثابت دیگه بین اعضای گروه تقسیم می شه ، مثلا یک قالب 10 میلیونی ، اگر 20 نفر باشیم ، نفری 500 هزار تومان پرداخت می کنیم

5- اگر قطعه پلاستیکی باشه قالب ها که آماده تولید شد (احتمالا قالب ها را می دیم خارج از کشور بسازند) (شرکت هایی هستند که اینکار را با بالاترین کیفیت و بالاترین سرعت انجام می دهند) ، به تزریق کارهای کارمزدی تحویل می دهیم . و مطابق با سفارش هر یک از اعضا ، تعداد مورد نظر از طریق باربری به شهر محل سکونت شخص ارسال می شه.

6- مشارکت کننده مراحل نهایی کار که باید دستی انجام بشه ، مثلا قراردادن محصول در جعبه یا ... را شخصا یا با کمک خانواده انجام می ده ، و سپس در یک زمان مناسب ، با قیمت یکسان در سراسر کشور توزیع می کنیم.

7- سود این مشارکت در موارد زیر است
الف - محصول انتخابی در صورت تولید فردی اصلا قابل تولید نیست ، به دلیل هزینه های ثابت بالااز قبیل قالبسازی و ...
مثلا من 1000 تا سطل اگر بخوام تولید کنم ، هر سطل برام 500 تومان پلاستیک و اجرت می بره و 5 هزارتومان هم هزینه سرشکن شده قالب
که تمام شده این سطل می شه 5500 تومان ، حالا مجوزها و بسته بندی و برند سازی به کنار ، ولی وقتی همین سطل را گروهی تولید می کنیم ، اولا هزینه پلاستیک و کارمزد تولید اون به دلیل تیراژ بالا مثلا می شه 400 تومان ، و هزینه قالبی هم که به محصول می خوره به دلیل تیراژ بالا به جای 5 هزار تومان می شه 300 تومان ، یعنی محصول نهایی به جای 5500 تومان برای ما درمیاد 700 تومن !!!!! چنین محصولی را اگر بتونیم درست انخاب کنیم شاید به راحتی بتونیم همون 5 هزارتومان یا بیشتر هم عرضه کنیم یعنی سود 500 درصدی حلال حلال حلال

ب - نیازی نیست یک نفره دنبال همه کارها باشه ، چند نفر می رن دنبال کارهای قالب ، یکی دو نفر کارهای تبلیعات و طراحی ، چند نفر مجوز ، چند نفر دنبال خرید مستقیم مواد اولیه قیمت مناسب از دست اول ها و ....

ج - شاید بشه به تبلیغات سراسری ، حالا می خواد روزنامه یا اینترنت شایدم تلویزیون و م/ا/ه/و/ا/ر/ه !!! و مشارکت کننده ها می شن نمایندگی های هر شهر . که خوب وقتی هزینه های این تبلیغات بین اعضا سرشکن بشه ، هر کس سهم کوچیکی می پردازه و در قبالش سود بالایی هم می بره

و ده ها مورد دیگه

[/b]

RE: پروژه مشارکتی اعضای انجمن (تولید محصول مشترک ) - goldmen - 11-21-2014 05:52 PM

فکر کنم بهترین کار فروشگاه اینترنتی باشه

اینطوری همه دخیل هستند در بازاریابی وفروش
وهم محصول های همه جمع میشه در یک مکان

RE: پروژه مشارکتی اعضای انجمن (تولید محصول مشترک ) - moele - 11-21-2014 06:38 PM

به نظر من برای کار اول یا یک محصول وارداتی انتخاب کنیم و وارد کنیم یا اینکه یک محصول یکی دو جزی نه محصول چند جزی و پیچیده مثل تی چرخشی

تا این لحظه بهترین محصولی که برام جذاب بوده حافظ نفیس است البته به شرطی که روی مثلا 5000جلد نهایت جلدی 15تومن تمام بشه و دقیقا مشابه 50-60تومنی های بازار بشه

این عینک پاک کن هم به نظر خودم می تونه خیلی پر فروش باشه مخصوصا تابستونها برای عینک آفتابی حالت سر کلیدی ساخته بشه

اما نظر اصلی من روی واردات یک جنسه .مهدی جان از تشکرها معلومه که زیاد افراد تمایل به مشارکت تولید ندارند من جمله خودم .یک جنسی وارد کنیم گروه تشکیل بشه محک بخوره بعد اگر جواب داد بریم سراغ تولید

مهدی جان چرا قالب را می دهند خارج بسازند یعنی ما تو این کشور یدونه قالب هم به صرفه نمی سازیم!!!!!؟؟؟؟خود قالب که فکر نکنم متریالش خیلی خاص باشه .cncهم که تو ایران زیاده ،طراح بیکار هم که الا ماشا الله پس مشکل چیه؟؟؟؟؟طمع زیاده؟؟؟؟