2 آذر چهارمین سالگرد تولد انجمن میلیاردرهای آینده ایران - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: جلسات حضوری و آنلاین اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=30) +--- موضوع: 2 آذر چهارمین سالگرد تولد انجمن میلیاردرهای آینده ایران (/showthread.php?tid=12290) |
RE: 2 آذر چهارمین سالگرد تولد انجمن میلیاردرهای آینده ایران - jahanagahi - 12-02-2014 08:15 AM ![]() RE: 2 آذر چهارمین سالگرد تولد انجمن میلیاردرهای آینده ایران - کتایون کاظمی - 12-02-2014 10:57 AM سلام به پدرومادر و خواهر برادرهای انجمن 4 ساله ما، تولد انجمن را به همگی تبریک میگم،شرمنده من دانشگاه بودم نتونستم بیام،واقعا جام خالی بووووود،می دونم خودم!!! RE: 2 آذر چهارمین سالگرد تولد انجمن میلیاردرهای آینده ایران - MARYAR - 12-02-2014 03:59 PM پیام سه دوست عزیز که به صورت مجازی در تولد ما حضور داشتند علیرضای عزیز دانلود کنید سجاد عزیز دانلود کنید علی عزیز دانلود کنید RE: 2 آذر چهارمین سالگرد تولد انجمن میلیاردرهای آینده ایران - MARYAR - 12-05-2014 01:40 PM ادامه جریان تولد و برنامه های سال 94 انجمن در سفر قشم... RE: 2 آذر چهارمین سالگرد تولد انجمن میلیاردرهای آینده ایران - صدفی - 10-31-2015 11:57 PM سلام بر همه عزیزانم شبتون خوووووووووووووووووووووش کمتر از یکماه تا پنجمین سالگرد تولد انجمن مونده 5 ساله که با همیم 5 ساله که داریم در کنار هم زندگی میکنیم کار میکنیم با مریم و کامیار دوسال یه جا کار کردیم خندیدیم گریه کردیم شادی و غم داشتیم و کنار هم بودیم روزهای خوش و خوب و سفرهای انجمنی .قرارهای انجمنی.نمایشگاهها.مهمونی ها .دور همی هااااااااااااااااااااااااااااااا خوشحالم که هستید مریم و کامیار عزیزم و امیدوارم همیشه کنار هم باشیم |