جلسه آنلاین انجمن میلیاردرها 5 اردیبهشت - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: جلسات حضوری و آنلاین اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=30) +--- موضوع: جلسه آنلاین انجمن میلیاردرها 5 اردیبهشت (/showthread.php?tid=11195) |
RE: جلسه آنلاین انجمن میلیاردرها 5 اردیبهشت - sir-mahyar - 04-25-2014 11:48 PM دوستان عزیز رای گیری تمام شد ایده 16 با 3 رای اول و ایده 3 و 19و 27 با دو رای دوم هستند صاحباناین سه ایده بیان و از ایده دفاع کنن بعد از دفاع از بین این سه هر کس به یه ایده رای بده صاحبان ایده ، ایده شون رو توضیح بدن لطفا RE: جلسه آنلاین انجمن میلیاردرها 5 اردیبهشت - MARYAR - 04-25-2014 11:55 PM بنظر من الان بحث موفقیت و راز و جذب خیلی بین همه هست مخصوصا جوونها. و تو ایران متاسفانه دسترسی به سمینارهای افراد مشهور این حوزه خیلی کمه. اطلاعات ما منوط شده فقط به برایان و آنتونی . در صورتی که مثلا اگر شما کانال کلیسا را نگاه کنید میبینید که چه سمینارهای عالی درباره جذب انرژی مثبت هست. خیلی خوب میشه اینا را ضبط کرد و ترجمه RE: جلسه آنلاین انجمن میلیاردرها 5 اردیبهشت - Mohsen1988 - 04-25-2014 11:55 PM شرمنده... دیر رسیدم فکر میکردم تا ساعت 12 میشه ایده هامونو ارسال کنیم RE: جلسه آنلاین انجمن میلیاردرها 5 اردیبهشت - sir-mahyar - 04-25-2014 11:56 PM از اونجایی که خیلی از مردم در مدت اخیر علاقه به قهوه و قهوه خور بودن پیدا کردن و خیلی ها دوست دارن که بتونن توی خونه هاشون انواع قهوه رو درست کنن و انواع قهوه و لوازم قهوه سازی تو خیلی شهر ها سخت گیر میاد خیلی خوب میشه اگر سایتی بزنیم که انواع قهوه و لوازم قهوه ساز خونگی رو به بفروشه و بفرسته وبهترین بخشش که تبلیغی هم برای سایته اینه که سایت مشاوره و اموزش رایگان داشته باشه به این شکل که مثلا هر کی که خرید میکنه می تونه تماس بگیره و به صورت انلاین مثلا طرز درست کردن قهوه ترک رو بگیره یا لاته یا کاپوچینو همچنین سایت مشاوره برای لوازم کافی شاپ و صنعتی هم میده و لوازمش هم عرضه می کنه RE: جلسه آنلاین انجمن میلیاردرها 5 اردیبهشت - omid_young - 04-26-2014 12:00 AM با اجازه من شروع میکنم ایده 16 : سایتی جهت تحلیل ، قیمت گذاری ، رتبه بندی و در نهایت فروش ایده به سرمایه گذاران که این وسط مبلغی از قرارداد به سایت تعلق میگیره توی سایتهای مختلف میگردم میبینم افراد ایده های نابی دارند ولی پول ندارند ، بعضا حتی پول دارند ولی نمیدونند واقعا اون ایده شدنیه یا نه .... یه کارگروه تخصصی باید باشه این ایده ها رو بگیره با بازار فعلی ایران و نیاز مردم مقایسه کنه ، با بودجه افراد متقاضی یا حتی همون فرد بسنجه تا بتونه کمک کنه این ایده عملی بشه .... الان اکثر ما ایده هایی داریم که اگه به افراد اینکاره بگیم ممکنه خیلی زود به بازدهیش پی ببرند و راه موفقیت ادامه پیدا کنه ، برعکشم هست .... یه ایده مدتهای زیاد ذهن ما رو قلقلک میده اما چون مطرح نمیکنیم نمیدونم واقعا اجراییه یا نه ، گاهی با مطرح کردنش با یه با تجربه ممکنه بفهمیم اون ایده با شرایط فعلی سازگار نیست و بهتره وقت روش نذاریم .... همه ایده ها بعد از تحلیل میتونند قیمت گذاری بشند و اونوقت سرمایه گذار میتونه با اطمینان از مقدار ریسک سرمایه گذاری کنه ایده 27 : سایت ایرانی که طراحان کارت ویزیت و لوگو و کلا گرافیک کارها توی اون کارهاشونو به نمایش بگذارند و از اون طریق بفروشند و پورسانت سایت هم داده بشه این مسئه توی سایتهای خارجی حل شده هست طوری که تعداد زیادی سایت فروش طراحهای گرافیکی ، لوگو و ... وجود داره و خیلی از ایرانیها که واقعا هم با استعدادند مثل همین اقای محمد شموسی خودمون دوست دارند توی اونها کارهاشونو به نمایش بگذارند و بفروشند اما کار با حسابهای خارجی برای ایرانیها سخته . نمونه ایرانی رو من تا حالا ندیدم و با توجه به گرافیک کارهای خیلی با استعدادی که داریم به نظر من نیازه یه سایت برای تبلیغ کارها و فروششون ایجاد بشه . RE: جلسه آنلاین انجمن میلیاردرها 5 اردیبهشت - sir-mahyar - 04-26-2014 12:00 AM دوستان شرمنده وقت جلسه داره تموم میشه لطفا رای هاتون رو به ایده های مساوی اعلام کنید هر کس 1 رای RE: جلسه آنلاین انجمن میلیاردرها 5 اردیبهشت - MARYAR - 04-26-2014 12:00 AM حالا دوستان بین سه ایده شماره 3 و 19 و 27 به یک ایده رای بدید RE: جلسه آنلاین انجمن میلیاردرها 5 اردیبهشت - sir-mahyar - 04-26-2014 12:01 AM 3 RE: جلسه آنلاین انجمن میلیاردرها 5 اردیبهشت - Mohsen1988 - 04-26-2014 12:04 AM من ت. مسابقه نبودم میتونم رای بدم؟ بدون شک ایده 19 RE: جلسه آنلاین انجمن میلیاردرها 5 اردیبهشت - sir-mahyar - 04-26-2014 12:06 AM (04-26-2014 12:04 AM)alefbaran نوشته شده توسط: من ت. مسابقه نبودم میتونم رای بدم؟ بله میتونید |