سفر و سفرنامه مشهد (زمستان 1391) - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: جلسات حضوری و آنلاین اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=30) +--- موضوع: سفر و سفرنامه مشهد (زمستان 1391) (/showthread.php?tid=6188) |
RE: ✿مراسم بدرقه مسافرهای مشهد✿ - venus2 - 02-02-2013 08:48 PM (02-02-2013 03:30 PM)فرهاد قربانی نوشته شده توسط: انشالاه خوش بگذره و از طرف ما نائب الزیاره باشید.برای بعضی از اعضای انجمن دعای بیشتری بکنید. برای ما سوعاتی بیشتری بیارید و دعای سفارشی. خلاصه دیگه هر گلی زدین به سر خودتون زدین. خب دیگه، آقای قربانی همه ی گفتنی ها رو گفتند، فقط خواستم تاکید کنم. ![]() ![]() ![]() ![]() RE: ✿مراسم بدرقه مسافرهای مشهد✿ - jahanagahi - 02-02-2013 09:06 PM (02-02-2013 07:53 PM)حامد نوشته شده توسط:(02-02-2013 07:32 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: به نمایندگی از ادمین عزیز و دوست داشتنی و همه عزیزان زائر از شما عزیزانمان سپاسگزاریم. حامد جان فرهاد عزیزم احتمالا با پراید چندین میلیونی خود ما را در مشهد غافلگیر میکند.نذر میکنم اگر چنین باشد یک سکه 500تومانی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: ✿مراسم بدرقه مسافرهای مشهد✿ - MARYAR - 02-02-2013 10:00 PM از همه دوستان سپاسگذارم انشاله زیارت نصیب شما بشود. حاجت همگی دوستان روا شود انشاله RE: ✿مراسم بدرقه مسافرهای مشهد✿ - کامیار کاظمی - 02-02-2013 10:13 PM ممنون از همه عزیزان و تشکر از همه خواهرها و برادرهای خوبم مطمئن باشید که به یاد همه خواهرها و برادرهای خوبمان هستیم و به نیابت از همه اعضا خواهیم رفت و زیارت خواهیم کرد تمام تلاشمان بر این بود که قدم های پربار آینده انجمن کلیدش در کنار آقا امام رضا (ع) بخورد و به امید خدا این سفر مقدمه ای برای شروع های جدید باشد RE: امام رضا (ع) انشالله طلبیده - MARYAR - 02-02-2013 10:14 PM دوستان مسافر به نکات زیر توجه کنید: 1- فردا شب ساعت 7:10 در سالن راه آهن تهران زیر ساعت بزرگ جمع شوید. برای تحویل گرفتن بلیطها 2- قبل از آمدن در منزل شام نوش جان کنید که دیگه تا چند روز از دست پخت مامان خبری نیست. 3- حتما حتما شناسنامه و کارت ملی و درصورت داشتن دفترچه بیمه را با خود بیاورید. 4- در صورت داشتن سابقه بیماری داروهای خود را به همراه بیاورید. یا حتی قرص های معمول مثل مسکن و سرماخوردگی و.. را به همراه داشته باشید. 5- لباس گرم حتما با خود به همراه داشه باشید چون هوای این چنر وقته مشخص نمی کنه یهو بارونی برفی می گیره سرما می خوریدااااااااا 6-هر کس لپ تاب داره با خودش بیاره 7- اگر سی دی یا مطلب مناسب کارآفرینی یا کسب و کاری دارید و فکر می کنید که برای این سفر به درد دوستانتان هم می خوره با خود بیاورید. ![]() RE: ✿مراسم بدرقه مسافرهای مشهد✿ - habib tousi - 02-02-2013 10:21 PM نمیدونم این چه حسیه.دارم حسودی میکنم؟نمیدونم،گیج شدم.6 سال پیش 9 ماه هر هفته یه بار زیارت امام رضا میرفتم حالا چی شده که 6 ساله هنوز یک بار نرفتم نمیدونم.خیلی فاصله گرفتم.دوستان گلم؟سفارش ما رو به اون رفیق با وفا کنید تاشاید ما رو هم بطلبه یا حق RE: امام رضا (ع) انشالله طلبیده - کامیار کاظمی - 02-02-2013 10:22 PM محمد جان فیلم راز 2 (دوبله) را می آورم. دوستان شارژر (موبایل، لپ تاپ، دوربین، تبلت،...) فراموش نشود بهتر است پول نقد همراه خیلی نباشد در حد کرایه و خرید مقداری خوراکی و بقیه در کارت RE: امام رضا (ع) انشالله طلبیده - MARYAR - 02-02-2013 10:23 PM راستی با خودتون خوراکی بیارید من از خوراکیام به کسی نمی دماااااااااا ![]() ![]() ![]() RE: امام رضا (ع) انشالله طلبیده - jahanagahi - 02-02-2013 11:17 PM 09127804639 قربانیان RE: امام رضا (ع) انشالله طلبیده - Delta.H - 02-02-2013 11:20 PM برید خدا به همراهتون به نهادهای امنیتی هم سپردیم مواظب این قطار باشند چون شخصیتهای مهمی از میلیادرهای آینده توش هست! ![]() |