سفر به تنگه واشی/فیروزکوه/تهران - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: جلسات حضوری و آنلاین اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=30) +--- موضوع: سفر به تنگه واشی/فیروزکوه/تهران (/showthread.php?tid=9579) |
RE: سفر به تنگه واشی/فیروزکوه/تهران - mir abbas - 09-11-2013 08:47 PM دوستان خوشبحالتون جای مارو هم خالی کنید امشب چه خبره اونجا ![]() ![]() کاش امشب منم بودم اون زحمات مهدی رو که در سفرها و راهکار میکشه (خوردنی) جبران میکردم. دوستان بجای ما هم که شده شخم بزنید. ![]() ![]() ![]() مهدی رو فردا میتونم تصور کنم بعد از اینکه مهمونا میرن ![]() ![]() RE: سفر به تنگه واشی/فیروزکوه/تهران - مرضیه عباسی - 09-11-2013 10:54 PM دوستان الهی که بهتون خوش بگذره ما عباسی *3 ها حقیقتاً دوست داشتیم بیایم علی سرما خورده خودمون هم آخر هفتمون پرپر پر بید خوش بگذره به همتون ![]() دوستان اگر امکان داشت هرچی آب تو رودخونه بود بدین یه بنده خدایی که اسمش نمیارم و هیچ کس هم نمی دونه کیه بخوره بلکه خدا رو چی دیدین یک قسمت هر چند اندک از اون حجم معده پر بشه و تو سفرهای بعدی خوراکی های پسرم در امان باشند متشکرم ![]() استاد حمزه لطف می کنید درخصوص مطلبی که میخواین فکس کنین توضیح بیشتر و واضحتری بدین ![]() RE: سفر به تنگه واشی/فیروزکوه/تهران - مهدی گل محمدی - 09-11-2013 11:07 PM این هم عکس های مراسم امشب جای همتون خالیه: ![]() RE: سفر به تنگه واشی/فیروزکوه/تهران - Mahboob - 09-11-2013 11:56 PM آخه چطور میتونید بدون عباسی* 3 برید سفر چطور وجدانتون اجازه میده چطور میتونید لبخند بزنید چطور .... من اگه امتحان زبان نداشتم (بخاطر سفر شمال امتحانم به زور عقب انداختم افتاد این جمعه ) میومدم گریههههههههههههههههه حضارررررررررررررررررررر به همگی خوش بگذره حسابی شارژ شید انشالهههههههههههه RE: سفر به تنگه واشی/فیروزکوه/تهران - kiarash64 - 09-11-2013 11:57 PM (09-10-2013 09:26 PM)MARYAR نوشته شده توسط: لیست عزیزان همسفر ما: سلام،اگه جا داشته باشین منم حضورمو برا تنگه واشی اعلام میکنم. قطعا با وجود دوستان خوش میگذره RE: سفر به تنگه واشی/فیروزکوه/تهران - صدفی - 09-12-2013 01:13 AM دوستان جای همتون خالی ما الان رسیدیم خونه ولی باقی بچه ها شب موندن همه جاتون خیلی خالی بود مهدی جان ممنون خیلی زحمت کشیده بودی واقعا متشکرم (09-11-2013 08:47 PM)mir abbas نوشته شده توسط: دوستان خوشبحالتون عباس آقا جاتون خیلی خیلی خالی بود چرا نیومدید آخه؟؟؟؟؟ RE: سفر به تنگه واشی/فیروزکوه/تهران - pars_gostar - 09-12-2013 07:55 AM سلام.دیشب ساعت 11/30 من هم خونه مهدی رفتم.دوستان همه اونجا بودند.کلی با هم صحبت کردیم.البته خانم صدفی و همسر عزیزشون فکر کنم ساعتهای 12/30 - 1 رفتند.من موندمو آقای کاظمی و استاد عزیزم آقای قربانیان.تا ساعت 3 باهاشون بحث کردم.عمو هوشنگ عزیز (چه زود پسر خاله میشما ![]() عمو هوشنگ خوب حرف میزند.ترغیب شدم که یک ماهی رو مرخصی بگیرم و فارغ از هر هیاهوی کاری ، برم سراغ بازار.ببینم واقعا چند چندم.با خودم چند چندم.هنوز همون مسعود قدیمی هستم ها ..... راستی آی روزگار... عکس ما رو اینجا نذاشتن؟؟؟؟؟؟؟ ![]() RE: سفر به تنگه واشی/فیروزکوه/تهران - pars_gostar - 09-12-2013 08:04 AM البته شک دارم عکس انداخته باشن. یه چیزی برام خیلی جالب بود.محبت و صمیمیت دوستان.انگار برادر و خواهران تنی هستند.برام خیلی خیلی خیلی جالب بود.غبطه میخورم به این همه خوبی و پاکی.... از آقای قربانیان عزیز هم تشکر میکنم.صحبتهاشون جالب بود و کمی تکاندهنده.کمی خسته هستم.از خودم و شاید روزگار پر کاری که برای خودم ساختم.باید کمی استراحت کنم ... باید کمی بیشتر مواظب خود خودم باشم.تا منی وجود نداشته باشد آرزو و هدفی نیز نخواهد ماند ... هرجا هستید موفق باشید و مهربان ارادتمند شما ... مسعود جلالوند ( m-jalalvand) ![]() RE: سفر به تنگه واشی/فیروزکوه/تهران - Fela.Want - 09-12-2013 10:11 AM (09-12-2013 08:04 AM)pars_gostar نوشته شده توسط: البته شک دارم عکس انداخته باشن. موفق تر باشید دوست من بله گاهی استراحتی باید به خود داد فارغ از هر هدف و هر دغدغه فقط خود بود و خود... رفرش بشی و بازم به دنبال اوج باشی اون وقته که تلاش شیرین شیرینه با آرزوی بهترینها برای شما آقای جلالوند از طرز برخورد شما توی این دنیای مجازی لذت بردم RE: سفر به تنگه واشی/فیروزکوه/تهران - jahanagahi - 09-12-2013 10:49 AM جای تک تک عزیزان خالی. دوستتان دارم و عاشق تک به تک عزیزانم هستم. دیشب عده ای از عزیزان جوان ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خوبی این گردهمائیها اینست که فرد یاد میگیرد و یاد می دهد. انسانها باید در 3 مکان آرامش و آسایش داشته باشند: 1- در محیط خانواده 2- در اجتماع 3- در محل کار |