کوتاه ترین و مهمترین تایپیک - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: روانشناسی (/forumdisplay.php?fid=106) +--- انجمن: روانشناسی شخصی (/forumdisplay.php?fid=37) +---- انجمن: دیگر مطالب آموزنده روانشناسی فردی (/forumdisplay.php?fid=72) +---- موضوع: کوتاه ترین و مهمترین تایپیک (/showthread.php?tid=9173) |
RE: کوتاه ترین و مهمترین تایپیک - iranboy - 07-27-2014 11:00 AM ![]() من می توانم موفق شوم. چون بخودم ایمان دارم. به دانسته هایم ایمان دارم. به توانائیهایم ایمان دارم .به قدرت فکری خود ایمان دارم. در درون من انقلاب عظیمی جاری شده است. من قادر به حل تمام مشکلاتم هستم. تمام وجودم را انرژی مثبت فراگرفته است.من لبریز از شادی و نشاط هستم. من همیشه لبخندی بر لب دارم. ![]() RE: کوتاه ترین و مهمترین تایپیک - MARYAR - 07-27-2014 11:27 AM من دست به هر حرکتی بزنم می توانم موفق شوم من می توانم موفق شوم. چون بخودم ایمان دارم. به دانسته هایم ایمان دارم. به توانائیهایم ایمان دارم .به قدرت فکری خود ایمان دارم. در درون من انقلاب عظیمی جاری شده است. RE: کوتاه ترین و مهمترین تایپیک - jahanagahi - 08-01-2014 07:19 PM من دست به هر حرکتی بزنم می توانم موفق شوم من می توانم موفق شوم. چون بخودم ایمان دارم. به دانسته هایم ایمان دارم. به توانائیهایم ایمان دارم .به قدرت فکری خود ایمان دارم. در درون من انقلاب عظیمی جاری شده است. من قادر به حل تمام مشکلاتم هستم. تمام وجودم را انرژی مثبت فراگرفته است.من لبریز از شادی و نشاط هستم. من همیشه لبخندی بر لب دارم. RE: کوتاه ترین و مهمترین تایپیک - Elixir - 08-01-2014 07:36 PM من دست به هر حرکتی بزنم می توانم موفق شوم من می توانم موفق شوم. چون بخودم ایمان دارم. به دانسته هایم ایمان دارم. به توانائیهایم ایمان دارم .به قدرت فکری خود ایمان دارم. در درون من انقلاب عظیمی جاری شده است. من قادر به حل تمام مشکلاتم هستم. تمام وجودم را انرژی مثبت فراگرفته است.من لبریز از شادی و نشاط هستم. من همیشه لبخندی بر لب دارم. RE: کوتاه ترین و مهمترین تایپیک - jahanagahi - 08-01-2014 07:38 PM با تشکر از عزیزانی ک در مطالعه و تکرار و تمرین , اینگونه تایپیکهای کوچک مشارکت میکنند. مسئله ای که عزیزان باید توجه کنند اینست که خواندن و تکرار جملاتی هستند که از مطالعه چندین جلد کتاب گرفته شده اند. قدر این جملات را بدانیم. RE: کوتاه ترین و مهمترین تایپیک - MARYAR - 08-01-2014 10:06 PM رنگها هر کدوم تاثیر خاصی بر روی افراد دارن در بین رنگها رنگ صورتی باعث ایجاد آرامش و صلح در افراد میشه! پس از این به بعد اگر با فردی بدخلق و خسته و عصبی رو به رو شدید این روش رو امتحان کنید: در ذهن خودتون رنگ صورتی ملایم رو تصور کنید واین رنگ صورتی ملایم رو به سمت اون فردبفرستید مجسم کنید که این رنگ آرامش بخش کاملا احاطه اش کرده! اون وقت می بینید که چطور یه دفعه خلق و خوی اون تغییر می کنه و آروم میشه! پس صورتی فکر کنید RE: کوتاه ترین و مهمترین تایپیک - MARYAR - 08-01-2014 10:13 PM آن چه برای تحول انسان لازم است، تحول در آگاهی او در مورد خودش است. (آبراهام مزلو) بررسی کنید ببینید که برای پیگیری توصیه او چه کار میتوانید بکنید. شما هرگز نمیتوانید انسانی معمولی و میانهرو باشید، زیرا به هر حال موجودی فوقالعاده هستید. بنابراین به دنبال روشهایی باشید که آگاهی خود را به خودتان متحول کنید به طوری که از عظمت و شکوه خود کاملا آگاه شوید و بتوانید آماده پذیرش معنویت باشید که رسالت نهایی شما است RE: کوتاه ترین و مهمترین تایپیک - jahanagahi - 08-21-2014 10:21 PM من دست به هر حرکتی بزنم می توانم موفق شوم من می توانم موفق شوم. چون بخودم ایمان دارم. به دانسته هایم ایمان دارم. به توانائیهایم ایمان دارم .به قدرت فکری خود ایمان دارم. در درون من انقلاب عظیمی جاری شده است. من قادر به حل تمام مشکلاتم هستم. تمام وجودم را انرژی مثبت فراگرفته است.من لبریز از شادی و نشاط هستم. من همیشه لبخندی بر لب دارم. مخصوصا با خط ریز نوشتم. ![]() ![]() ![]() RE: کوتاه ترین و مهمترین تایپیک - jahanagahi - 08-21-2014 10:29 PM من دست به هر حرکتی بزنم می توانم موفق شوم من می توانم موفق شوم. چون بخودم ایمان دارم. به دانسته هایم ایمان دارم. به توانائیهایم ایمان دارم .به قدرت فکری خود ایمان دارم. در درون من انقلاب عظیمی جاری شده است. من قادر به حل تمام مشکلاتم هستم. تمام وجودم را انرژی مثبت فراگرفته است.من لبریز از شادی و نشاط هستم. من همیشه لبخندی بر لب دارم. RE: کوتاه ترین و مهمترین تایپیک - Lady - 08-29-2014 07:31 PM من دست به هر حرکتی بزنم می توانم موفق شوم من می توانم موفق شوم. چون بخودم ایمان دارم. به دانسته هایم ایمان دارم. به توانائیهایم ایمان دارم .به قدرت فکری خود ایمان دارم. در درون من انقلاب عظیمی جاری شده است. من قادر به حل تمام مشکلاتم هستم. تمام وجودم را انرژی مثبت فراگرفته است.من لبریز از شادی و نشاط هستم. من همیشه لبخندی بر لب دارم. |