یه سورپرایز در راهه.... - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: یه سورپرایز در راهه.... (/showthread.php?tid=6590) |
RE: یه سورپرایز در راهه.... - mallarme - 01-23-2013 12:25 AM سلام خدمت شما.... تبریک عرض میکنم....تقریبا دارید کل کشور رو تسخیر میکنید با گروهتون.... ![]() آرزو میکنم لطف خداوند بیشتر از پیشتر شامل حالتون باشد...... و به امید موفقیتهایی که رنگین تر از همیشه باشد برایتان. RE: یه سورپرایز در راهه.... - کامیار کاظمی - 01-23-2013 12:26 AM تبریک فرهاد جان فکر کنم کم کم اپیدمی گروه برتر ![]() اینطور که پیش می روید نام سایت را باید بگذاریم انجمن گروه برتر و بقیه! فرهاد جان میخواستم برای موضوعی که دوماه پیگیر بودم تاپیک سوپرایز بگذارم ولی برای عذابی که در این چند روز به همه وارد شد فکر کنم از انجمن اخراج شوم ![]() به هر حال آنچه گفته شد جهت مزاح بود امیدوارم همیشه موفق و خوشبختی همیشه شما را در آغوش بگیرد RE: یه سورپرایز در راهه.... - MARYAR - 01-23-2013 12:28 AM مبارک باشه دوستان هر روز بیشتر باهم صمیمی و صمیمی می شن تا به هم انقدر اعتماد می کنن و شراکت را برمی گزینن واقعا آفرین و هزران سپاس به این همتتون شما ها هم نیمه گمشده کاریتون را یافید حتما موفق و پیروز و پیروز می شیددددددد کی شیرینی می دید؟؟؟ ![]() RE: یه سورپرایز در راهه.... - jahanagahi - 01-23-2013 12:29 AM ابا این حرکت شما و دیگر عزیزان ثابت کردید که این انجمن منبع انرژی مثبت است برای حرکتهای کاری. مهمترین مسئله انجمن: حرکت بسیار زیبای شما و دیگر عزیزان برنامه ریزی مسافرت زیارتی و فرهنگی انتشار مرتب 18 شماره ماهنامه انجمن. RE: یه سورپرایز در راهه.... - MARYAR - 01-23-2013 12:30 AM آقا فرهاد اجازه؟؟؟ می شه منم تو گروه برتر راه بدید؟؟ قول می دم پولاتونو درست بشمارم!! ![]() RE: یه سورپرایز در راهه.... - فرهاد قربانی - 01-23-2013 12:31 AM (01-23-2013 12:25 AM)mallarme نوشته شده توسط: سلام خدمت شما....ممنونم از لطفتون. RE: یه سورپرایز در راهه.... - M3HDI - 01-23-2013 12:31 AM سلام آقا فرهاد بنده هم تبریک عرض میکنم به شوما و جناب خالدی عزیز که البته ایشان بسیار با مرام و معرفتن امیدوارم موفق تر باشید RE: یه سورپرایز در راهه.... - فرهاد قربانی - 01-23-2013 12:33 AM (01-23-2013 12:26 AM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: تبریک فرهاد جانجناب کاظمی گروه برتر تمام این موفقیتها را مدیون شما و این انجمن می باشد. RE: یه سورپرایز در راهه.... - maxsoulfly - 01-23-2013 12:34 AM گروه برتر! آقا فرهاد , آقا مهیار و آقا مسعود! تبریک می گم و امیدوارم با رعایت اصول هر روز موفق تر و شادتر بشین و رفاقت ها هم بیشتر بشه. ![]() ![]() پ.ن (برای آقا فرهاد): فرهاد خان! تصور کن. مهمون شما پلو کباب بخوریم , بعد هم بشینیم با دوستان چای اصل گیلان و آجیل درجه 1 میر عباس نوش جان کنیم. چه شود!!!؟ ![]() ![]() RE: یه سورپرایز در راهه.... - فرهاد قربانی - 01-23-2013 12:35 AM (01-23-2013 12:30 AM)m_sh نوشته شده توسط: آقا فرهاد اجازه؟؟؟متشکرم. شما هم باعث افتخار گروه برتر و این انجمن و این خانواده بزرگ هستید. از کلیه مدعوین گرام تقاضا دارم که به کافه جهت پذیرایی تشریف ببرند. بفرمایید خواهش میکنم. مهیار جان از عزیزان پذیرایی کن. |