هيچ فكر كرده ايد ميلياردرهاي سه سال آينده ايران چه كساني هستند؟و به چه شغلي مشغولند؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107) +--- انجمن: یادگیری یک مهارت برای میلیاردر شدن (/forumdisplay.php?fid=39) +--- موضوع: هيچ فكر كرده ايد ميلياردرهاي سه سال آينده ايران چه كساني هستند؟و به چه شغلي مشغولند؟ (/showthread.php?tid=629) |
RE: هيچ فكر كرده ايد ميلياردرهاي سه سال آينده ايران چه كساني هستند؟و به چه شغلي مشغولند؟ - jahanagahi - 09-11-2011 03:37 PM مدیریت زمان: یعنی با برنامه و از روی برنامه کار کردن. مثل اون برنامه هفتگی بچه های مدرسه ای و ابتدایی. تغییر یعنی: هر فردی وقتی به یه در بسته ای می خوره (متاسفانه عامه آنرا شکست اسم گذاشته اند ولی شکست معنی ندارد)با درایت و تیزبینی تو بهترین فرصت کار درست را انجام بده. جالبه : من شدم مترجم سخنگوی گل. ایشان به زبان برره ای می نویسند و من به زبان فارسی جدید ترجمه اش میکنم. ![]() ![]() RE: هيچ فكر كرده ايد ميلياردرهاي سه سال آينده ايران چه كساني هستند؟و به چه شغلي مشغولند؟ - مهتاب - 09-11-2011 04:31 PM دوستان زحمت کشیدن کلی اطلاعات راجع به میلیارد سه سال آینده ایران دادن. اما من یکی شون رو کاملا می شناسم: اسم:این رو نمی گم که خودتون حدس بزنید تحصیلات:مستر طراحی مبلمان و معماری داخلی شغل: یک شرکت معتبر بین المللی دکور و کارگاه مبلمان ساری با دو شعبه در ایران و سوئد محل اقامت:6 ماه سوئد 6 ماه ایران خوب اگر قصد دارید این میلیاردر رو بهتر بشناسید سوال کنید من جواب میدم تا بتونید حدس بزنید اون کیه. یادم رفت بگم تو یک شرکت بزرگ تبلیغاتی هم شریک و سهامداره. RE: هيچ فكر كرده ايد ميلياردرهاي سه سال آينده ايران چه كساني هستند؟و به چه شغلي مشغولند؟ - jahanagahi - 09-11-2011 04:36 PM علاقمند شدم این عزیز را بشناسم.ممنون. RE: هيچ فكر كرده ايد ميلياردرهاي سه سال آينده ايران چه كساني هستند؟و به چه شغلي مشغولند؟ - مهتاب - 09-11-2011 05:59 PM خوب بازم راهنمایی می کنم تو شش سال آینده یک هنرستان معماری تو ایران تاسیس می کنه که دانش آموز های نمونه اش رو بورسیه می کنه برای تحصیلات تو بهترین دانشگاه های دنیا. بعدم تو شرکت خودش استخدامشون می کنه. این و یادمون نره یک خیریه داره برای نگهداری از کودکان بی سرپرست با تاکید بر اینکه همه کودکان حق تحصیلات عالی دارند.اون میگه بزرگترین سرمایه ما بچه های با هوش ایرانن که با نادیده گرفتنشون کلی نبوغ به هدر میره. RE: هيچ فكر كرده ايد ميلياردرهاي سه سال آينده ايران چه كساني هستند؟و به چه شغلي مشغولند؟ - MARYAR - 09-11-2011 07:26 PM مطمئنا اين شخص مهتاب خانوم انجمن ميلياردرهاي آينده ايرانه. درست گفتم؟ RE: هيچ فكر كرده ايد ميلياردرهاي سه سال آينده ايران چه كساني هستند؟و به چه شغلي مشغولند؟ - مهتاب - 09-11-2011 07:49 PM (09-11-2011 07:26 PM)maryam_sh نوشته شده توسط: مطمئنا اين شخص مهتاب خانوم انجمن ميلياردرهاي آينده ايرانه. خوب این یک گزینه بود. گزینه بعدی؟ ![]() RE: هيچ فكر كرده ايد ميلياردرهاي سه سال آينده ايران چه كساني هستند؟و به چه شغلي مشغولند؟ - مهدی گل محمدی - 09-11-2011 08:15 PM حتما خانوم علی بخشی هستش که ما تا یه جایی با ایشون آشناییت داریم. RE: هيچ فكر كرده ايد ميلياردرهاي سه سال آينده ايران چه كساني هستند؟و به چه شغلي مشغولند؟ - مهتاب - 09-11-2011 08:28 PM (09-11-2011 08:15 PM)atreeeshgh نوشته شده توسط: حتما خانوم علی بخشی هستش که ما تا یه جایی با ایشون آشناییت داریم. خوب اینم گزینه دوم.گزینه بعدی؟ ![]() RE: هيچ فكر كرده ايد ميلياردرهاي سه سال آينده ايران چه كساني هستند؟و به چه شغلي مشغولند؟ - مهدی گل محمدی - 09-11-2011 08:36 PM دیگه ببخشید گزینه ی دیگه ای تو ذهنمون نیست.نکنه خودمن هستم. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() آهان .راستی نکنه کیمیا خانوم هستش. RE: هيچ فكر كرده ايد ميلياردرهاي سه سال آينده ايران چه كساني هستند؟و به چه شغلي مشغولند؟ - مهتاب - 09-11-2011 08:39 PM (09-11-2011 08:36 PM)atreeeshgh نوشته شده توسط: دیگه ببخشید گزینه ی دیگه ای تو ذهنمون نیست.نکنه خودمن هستم. خوب اینم گزینه چهارم.می تونی هم تو باشی. ![]() اما اگه می خواستم شما رو معرفی کنم جنسیس کوپه آلبالویی یادم نمیرفت مطمئنا. ![]() گزینه سوم هم کیمیا خانوم. |